Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

De Schoone Ley, Type: C en Cs, 's-Gravenhage

€ 339.500 - € 359.500 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

De Schoone Ley biedt je alle ruimte voor een nieuwe stap in je leven. Of je nu voor het eerst op jezelf gaat wonen of samen met je grote liefde. Of je op zoek bent naar meer ruimte voor het hele gezin of juist behoefte hebt aan fraai appartement met veel luxe en comfort. In 'De Schoone Ley' vind je de woning die bij je past, zowel te huur als te koop. De ruim 450 appartementen en 160...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor De Schoone Ley, Type: C en Cs, 's-Gravenhage.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Leyenburg
  7.140 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Leyenburg
  7.650 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,7 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 129.000,-
 • Icon guy
  Inwoners 's-Gravenhage
  259.837 mannen
 • Icon girl
  Inwoners 's-Gravenhage
  265.045 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.4 km
 • Voortgezet onderwijs
  1.8 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.5 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.4 km

Uitgebreide omschrijving

De Schoone Ley biedt je alle ruimte voor een nieuwe stap in je leven. Of je nu voor het eerst op jezelf gaat wonen of samen met je grote liefde. Of je op zoek bent naar meer ruimte voor het hele gezin of juist behoefte hebt aan fraai appartement met veel luxe en comfort. In 'De Schoone Ley' vind je de woning die bij je past, zowel te huur als te koop. De ruim 450 appartementen en 160 eengezinswoningen zijn voorzien van alle gemakken en liggen vlakbij alles wat je nodig hebt in het leven.

Als eerste start de verkoop van deelgebied Haagsche Park!
Grenzend aan het Florence Nightingale Park worden in deelgebied Haagsche Park 41 ruime eengezinswoningen gerealiseerd. De woningen hebben diepe tuinen, een eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein en zijn standaard voorzien van SlimWonen. Verder kan je kiezen voor diverse opties, zoals een erker, uitbouw aan de achterzijde, dakramen en dakkapellen om de woning verder af te stemmen op jouw woonwensen.

Wie houdt van het stadse leven, zit helemaal goed in 'De Schoone Ley'. Je hebt er alle voorzieningen om de hoek. Van lokale toko tot café en van diverse (basis)scholen tot winkelcentrum Leyweg. Met buslijnen 21, 26 en tramlijnen 4 en 6 praktisch voor de deur, ben je in no time in hartje centrum Den Haag. Wil je even bijkomen van een drukke werkdag? De Schoone Ley krijgt een groene binnentuin waar het straks heerlijk toeven is. Maar ook stadsparken ’t Kleine Hout, Florence Nightingale en het Zuiderpark liggen om de hoek en natuurlijk behoort even uitwaaien op het Kijkduinse strand tot de opties. Kortom, wonen in 'De Schoone Ley' biedt je alles wat het leven mooi maakt!

De woningen
- karakteristieke eengezinswoning met riante tuin;
- ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, luxe badkamer en grote zolderverdieping;
- gebruik van duurzame materialen;
- eigen parkeerplaats en berging op het binnenterrein.

* Voor de bouwnummers 1 t/m 7, 9 t/m 17, 19, 20, 22, 26, 28, 31 t/m 37 en 41 geldt dat deze worden uitgevoerd met de volgende opties:
- een vergrote badkamer;
- een borstwering in de badkamer t.b.v. een ligbad;
- een voorziening t.b.v. het plaatsen van een dakraam aan de achterzijde, ter plaatse van de onbenoemde ruimte op de bovenste verdieping.

* Voor deze bouwnummers, m.u.v. bouwnummer 1, 4, 11, 15, 22 en 34 geld tevens dat deze zijn uitgevoerd met een voorziening t.b.v. het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde.

* De bouwnummers 7, 9, 12, 13, 14, 17, 35, 36, 37 en 38 zijn standaard uitgerust met een aanbouw over volledige breedte, met variërende lengte van 1.20/1.50/1.80/2.40 m (afhankelijk van bouwnummer).

De Planning
Op woensdag 9 november jl. zijn wij van start gegaan met de verkoop van 41 eengezinswoningen in deelgebied Haagsche Park. De bouw is inmiddels gestart en naar verwachting worden de woningen in het eerste kwartaal van 2018 opgeleverd. De planning voor de overige deelgebieden is nog niet geheel bekend en informeren wij je graag over enkele maanden nader over.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 339.500 - € 359.500
Bouw
Aantal eenheden 6
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 326 m³ - 326 m³
Perceeloppervlakte 125 m² - 154 m²
Woonoppervlakte 123 m² - 123 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.