Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

De Stadhouders, 's-Gravenhage

€ 354.500 - € 639.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

De Stadhouders Den Haag

De bouw is in volle gang en over minder dan 1 jaar zijn de woningen al te betrekken!

Wees welkom op de inloopmiddag op 18 september 2019 tussen 16.00 en 18.00 uur op kantoor van Frisia Makelaars aan de Javastraat 1A in Den Haag. U kunt dan ook de mooie maquette van het project bekijken.

Op onderstaande dagen is de bouwplaats aan de Lübeckstraat, 2517 SL Den Haag voor...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor De Stadhouders, 's-Gravenhage.

Nu berekenen

Brochure

Download de brochure van De Stadhouders, 's-Gravenhage.

Download brochure

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Stadhoudersplantsoen
  875 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Stadhoudersplantsoen
  1.015 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,6 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 236.000,-
 • Icon guy
  Inwoners 's-Gravenhage
  259.837 mannen
 • Icon girl
  Inwoners 's-Gravenhage
  265.045 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.3 km
 • Voortgezet onderwijs
  0.5 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.5 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.3 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.2 km

Uitgebreide omschrijving

De Stadhouders Den Haag

De bouw is in volle gang en over minder dan 1 jaar zijn de woningen al te betrekken!

Wees welkom op de inloopmiddag op 18 september 2019 tussen 16.00 en 18.00 uur op kantoor van Frisia Makelaars aan de Javastraat 1A in Den Haag. U kunt dan ook de mooie maquette van het project bekijken.

Op onderstaande dagen is de bouwplaats aan de Lübeckstraat, 2517 SL Den Haag voor bezichtiging geopend:

* 5 oktober 2019 van 11.00 tot 13.00 uur (NVM openhuizendag)
* 16 oktober 2019 van 16.00 tot 17.00 uur

De Stadhouders wordt gerealiseerd langs de President Kennedylaan op de kruising naar Duinoord en het Statenkwartier. De bestaande kantoorgebouwen en het benzinestation maken plaats voor nieuwe ontwikkelingen rondom een door de gemeente aan te leggen binnentuin op het Verhulstplein.

De Stadhouders is een ensemble van 3 gebouwen: Frederik Hendrik op de hoek van de President Kennedylaan en het Stadhoudersplantsoen krijgt 15 verdiepingen, de naastgelegen Maurits (luxe huur appartementen), gelegen aan de 2e Sweelinkstraat en Casimir aan de President Kennedylaan worden lager met respectievelijk 6 en 8 bouwlagen.

Frederik Hendrik en Maurits gaan gelijk in aanbouw, de bouw is in mei 2018 van start gegaan. In de kelder onder beide gebouwen bevinden zich de privé parkeerplaatsen en elk appartement heeft de beschikking over een eigen berging. De entrée van de Frederik Hendrik is een spectaculaire sfeervolle hal van vijf verdiepingen hoog met als blikvanger een groene wand. Twee liften zorgen ervoor dat u snel op uw verdieping kunt komen. Bij de koopappartementen komen er per woonlaag slechts 5 of 7 appartementen in verschillende types, alle met riante afmetingen (van 72 tot 135 m2).

De 4 penthouses (van 210 tot 232 m2!) op verdieping 14 en 15 hebben de uitzonderlijke kwaliteit dat zij zich uitstrekken over 2 woonlagen. Voor meer informatie over de penthouses kunt u contact opnemen met één van de makelaars.

Appartementen 9e t/m 15e verdieping
Het eerste gebouw van ensemble De Stadhouders, Frederik Hendrik, is in verkoop. Frederik Hendrik biedt ruimte aan in totaal 99 woningen, waarvan 29 luxe koopappartementen/penthouses gelegen op de 9e tot en met de 15e verdieping. Topdesigner Jan des Bouvrie – hij behoeft verder geen introductie - ontwierp het interieur en de plattegronden van de appartementen, hetgeen het wooncomfort een unieke uitstraling en meerwaarde geeft. Uiteraard heeft ieder appartement een royaal balkon, terras of dakterras met glazen balustrades, bereikbaar met een grote schuifpui. Vanaf de negende verdieping is er panoramisch uitzicht over de stad tot aan de zee waar u de zon kunt zien ondergaan.

De indeling weerspiegelt de visie van Jan des Bouvrie. Ieder appartement heeft 2 slaapkamers met badkamers-en-suite, voorzien van Villeroy & Boch sanitair, en ruimte voor kastenwanden. Dit geeft iedere slaapkamer de beleving van een hotelkamer. Voor alle appartementen geldt dat de keuken en woonkamer een geheel vormen. De centrale plek, waar het heerlijk koken en tafelen is, is de grote Bulthaup b1 keuken met kookeiland die meegeleverd wordt bij ieder appartement. Geniet van de perfecte afwerking, de laden met berken interieur en de strakke vormgeving. De luxe afwerking van de appartementen uiten zich ook in het standaard toepassen van vloerverwarming en de toepassing van stompe deuren.

De locatie
De Stadhouders verrijzen op de grens van het monumentale Statenkwartier met haar lanen, winkels en grandeur, en Duinoord met haven, strand en duin. Den Haag is een stad rijk aan traditie, kunst en cultuur. Ministeries, ambassades en internationale gerechtscolleges geven de stad de chique uitstraling van een residentie. Voor inspirerende kunst en cultuur zijn het Haags Gemeentemuseum en Museon om de hoek.

Bereikbaarheid
Bus- en tramhaltes 11, 16, 21 en 24 zijn op loopafstand voor snelle bereikbaarheid van de binnenstad en de stations Den Haag Centraal en Holland Spoort. Me de auto bent u zo de stad uit via het nabijgelegen Prins Clausplein richting A4 (Amsterdam), A12 (Utrecht) en A13 (Rotterdam). Dichtstbijzijnde luchthaven is Rotterdam The Hague Airport.

De bouw is gestart en de oplevering staat gepland voor in het tweede kwartaal van 2020.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 354.500 - € 639.000
Bouw
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 317 m³ - 603 m³
Woonoppervlakte 122 m² - 232 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

Interesse of vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen zodat we u helder en deskundig te woord kunnen staan.

Contact opnemen

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.