De Stadhouders, 's-Gravenhage

€ 354.500 - € 639.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

De Stadhouders Den Haag

Heeft u interesse? Wees welkom op de inloopmiddag op ons kantoor (Javastraat 1a Den Haag) tussen 16.00-18.00 uur op de volgende woensdagen, u kunt dan ook de mooie maquette van het project bekijken:

* woensdag 28 november
* woensdag 19 december

De Stadhouders wordt gerealiseerd langs de President Kennedylaan op de kruising naar Duinoord en het Statenkwartier. De...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor De Stadhouders, 's-Gravenhage.

Nu berekenen

Brochure

Download de brochure van De Stadhouders, 's-Gravenhage.

Download brochure

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Stadhoudersplantsoen
  875 mannen
 • Inwoners Stadhoudersplantsoen
  1.015 vrouwen
 • Auto's
  0,6 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 236.000,-
 • Inwoners 's-Gravenhage
  259.837 mannen
 • Inwoners 's-Gravenhage
  265.045 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.3 km
 • Voortgezet onderwijs
  0.5 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.5 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.3 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.2 km

Uitgebreide omschrijving

De Stadhouders Den Haag

Heeft u interesse? Wees welkom op de inloopmiddag op ons kantoor (Javastraat 1a Den Haag) tussen 16.00-18.00 uur op de volgende woensdagen, u kunt dan ook de mooie maquette van het project bekijken:

* woensdag 28 november
* woensdag 19 december

De Stadhouders wordt gerealiseerd langs de President Kennedylaan op de kruising naar Duinoord en het Statenkwartier. De bestaande kantoorgebouwen en het benzinestation maken plaats voor nieuwe ontwikkelingen rondom een door de gemeente aan te leggen binnentuin op het Verhulstplein.

De Stadhouders is een ensemble van 3 gebouwen: Frederik Hendrik op de hoek van de President Kennedylaan en het Stadhoudersplantsoen krijgt 15 verdiepingen, de naastgelegen Maurits (luxe huur appartementen), gelegen aan de 2e Sweelinkstraat en Casimir aan de President Kennedylaan worden lager met respectievelijk 6 en 8 bouwlagen.

Frederik Hendrik en Maurits gaan gelijk in aanbouw, de bouw start uiterlijk in mei 2018. In de kelder onder beide gebouwen bevinden zich de privé parkeerplaatsen en elk appartement heeft de beschikking over een eigen berging. De entrée van de Frederik Hendrik is een spectaculaire sfeervolle hal van vijf verdiepingen hoog met als blikvanger een groene wand. Twee liften zorgen ervoor dat u snel op uw verdieping kunt komen. Bij de koopappartementen komen er per woonlaag slechts 5 of 7 appartementen in verschillende types, alle met riante afmetingen (van 72 tot 135 m2).

De 4 penthouses (van 210 tot 232 m2!) op verdieping 14 en 15 hebben de uitzonderlijke kwaliteit dat zij zich uitstrekken over 2 woonlagen.

Appartementen 9e t/m 15e verdieping
Het eerste gebouw van ensemble De Stadhouders, Frederik Hendrik, is in verkoop. Frederik Hendrik biedt ruimte aan in totaal 99 woningen, waarvan 29 luxe koopappartementen/penthouses gelegen op de 9e tot en met de 15e verdieping. Topdesigner Jan des Bouvrie – hij behoeft verder geen introductie - ontwierp het interieur en de plattegronden van de appartementen, hetgeen het wooncomfort een unieke uitstraling en meerwaarde geeft. Uiteraard heeft ieder appartement een royaal balkon, terras of dakterras met glazen balustrades, bereikbaar met een grote schuifpui. Vanaf de negende verdieping is er panoramisch uitzicht over de stad tot aan de zee waar u de zon kunt zien ondergaan.

De indeling weerspiegelt de visie van Jan des Bouvrie. Ieder appartement heeft minimaal 2 slaapkamers met badkamers-en-suite, voorzien van Villeroy & Boch sanitair, en ruimte voor kastenwanden. Dit geeft iedere slaapkamer de beleving van een hotelkamer. Voor type H en G heeft Jan des Bouvrie een variant uitgewerkt met 3 slaapkamers. Voor alle appartementen geldt dat de keuken en woonkamer een geheel vormen. De centrale plek, waar het heerlijk koken en tafelen is, is de grote Bulthaup b1 keuken met kookeiland die meegeleverd wordt bij ieder appartement. Geniet van de perfecte afwerking, de laden met berken interieur en de strakke vormgeving. De luxe afwerking van de appartementen uiten zich ook in het standaard toepassen van vloerverwarming en de toepassing van stompe deuren.
Tot slot is er veel vrijheid in de afwerking van de appartementen. Er is veel mogelijk voor een eigen, alternatieve invulling van de plattegronden, indien gewenst in samenspraak met Jan des Bouvrie.

Appartementen 5e t/m 8e verdieping
De ruime 3-kamerappartementen, variërend in grootte van 72 t/m 106 m2, komen op de 5e t/m 8e verdieping en beschikken ieder over een complete keuken, een royale buitenruimte met glazen balustrades en bereikbaar door middel van een grote schuifpui. De badkamer is voorzien van fraai tegelwerk en luxe Villeroy & Boch sanitair. Daarnaast heeft iedere bewoner een eigen berging en optioneel een privé parkeerplaats tot zijn of haar beschikking in de parkeergarage onder het gebouw. De luxe afwerking van de appartementen uiten zich ook in het standaard toepassen van vloerverwarming en de toepassing van stompe deuren.

De locatie
De Stadhouders verrijzen op de grens van het monumentale Statenkwartier met haar lanen, winkels en grandeur, en Duinoord met haven, strand en duin. Den Haag is een stad rijk aan traditie, kunst en cultuur. Ministeries, ambassades en internationale gerechtscolleges geven de stad de chique uitstraling van een residentie. Voor inspirerende kunst en cultuur zijn het Haags Gemeentemuseum en Museon om de hoek.

Bereikbaarheid
Bus- en tramhaltes 11, 16, 21 en 24 zijn op loopafstand voor snelle bereikbaarheid van de binnenstad en de stations Den Haag Centraal en Holland Spoort. Me de auto bent u zo de stad uit via het nabijgelegen Prins Clausplein richting A4 (Amsterdam), A12 (Utrecht) en A13 (Rotterdam). Dichtstbijzijnde luchthaven is Rotterdam The Hague Airport.

De bouw is gestart en de oplevering staat gepland voor in het tweede kwartaal van 2020.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 354.500 - € 639.000
Aangeboden sinds 1 jaar, 5 maanden, 2 weken, 6 dagen geleden
Bouw
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 317 m³ - 603 m³
Woonoppervlakte 122 m² - 232 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

Interesse of vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen zodat we u helder en deskundig te woord kunnen staan.

Contact opnemen

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.