De Stadhouders, De Stadhouders Type H, 's-Gravenhage
2517 SC, 's-Gravenhage

De Stadhouders, De Stadhouders Type H, 2517 SC, 's-Gravenhage

€ 599.500 - € 623.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

De Stadhouders Den Haag Heeft u interesse? Wees welkom op de inloopmiddag op de bouwplaats aan de Lübeckstraat, 2517 SL Den Haag, tussen 16.00-17.00 uur op de volgende woensdagen, u kunt dan ook de mooie maquette van het project bekijken: * woensdag 1 mei 2019 *...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 123 m² - 123 m²
Meer kenmerken

Vragen over deze woning?

Download de Brochure

Download Dynamis brochure

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 599.500 - € 623.000
Bouw
Aantal eenheden 10
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 332 m³ - 332 m³
Woonoppervlakte 123 m² - 123 m²

Uitgebreide omschrijving

De Stadhouders Den Haag

Heeft u interesse? Wees welkom op de inloopmiddag op de bouwplaats aan de Lübeckstraat, 2517 SL Den Haag, tussen 16.00-17.00 uur op de volgende woensdagen, u kunt dan ook de mooie maquette van het project bekijken:

* woensdag 1 mei 2019
* woensdag 15 mei 2019
* woensdag 29 mei 2019

De Stadhouders wordt gerealiseerd langs de President Kennedylaan op de kruising naar Duinoord. De bestaande kantoorgebouwen en het benzinestation maken plaats voor nieuwe ontwikkelingen rondom een door de gemeente aan te leggen binnentuin op het Verhulstplein.

De Stadhouders is een ensemble van 3 gebouwen: Frederik Hendrik op de hoek van de President Kennedylaan en het Stadhoudersplantsoen krijgt 15 verdiepingen, de naastgelegen Maurits (luxe huur appartementen), gelegen aan de 2e Sweelinkstraat en Casimir aan de President Kennedylaan worden lager met respectievelijk 6 en 8 bouwlagen.

Het eerste gebouw van ensemble De Stadhouders, Frederik Hendrik, is in verkoop. Frederik Hendrik biedt ruimte aan in totaal 91 woningen, waarvan 49 luxe koopappartementen gelegen op de 5e tot en met de 15e verdieping. Topdesigner Jan des Bouvrie – hij behoeft verder geen introductie - ontwierp het interieur en de plattegronden, hetgeen het wooncomfort een unieke uitstraling en meerwaarde geeft. Uiteraard heeft ieder appartement een royaal balkon, terras of dakterras met glazen balustrades, bereikbaar met een grote schuifpui. Vanaf de negende verdieping is er panoramisch uitzicht over de stad tot aan de zee waar u de zon kunt zien ondergaan.

Frederik Hendrik en Maurits gaan gelijk in aanbouw, de bouw start in mei 2018. In de kelder onder beide gebouwen bevinden zich de privé parkeerplaatsen en voor ieder appartement een eigen berging. De entrée van de Frederik Hendrik is een spectaculaire sfeervolle hal van vijf verdiepingen hoog met als blikvanger een groene wand. Twee liften zorgen ervoor dat u snel op uw verdieping kunt komen. Bij de koopappartementen komen er per woonlaag slechts 5 appartementen in verschillende types, allen met riante afmetingen (van 122 tot 135 m2).
De 4 penthouses (van 210 tot 232 m2!) op verdieping 14 en 15 hebben de uitzonderlijke kwaliteit dat zij zich uitstrekken over 2 woonlagen.

De indelingen van Jan des Bouvrie weerspiegelen zijn visie. Ieder appartement vanaf de negende verdieping heeft minimaal 2 slaapkamers met badkamers-en-suite, voorzien van Villeroy & Boch sanitair, en ruimte voor kastenwanden. Dit geeft iedere slaapkamer de beleving van een hotelkamer. Voor type H en G heeft Jan des Bouvrie een variant uitgewerkt met 3 slaapkamers. Voor al zijn indelingen geldt dat de keuken en woonkamer een geheel vormen. De centrale plek, waar het heerlijk koken en tafelen is, is de grote Bulthaup b1 keuken met kookeiland die meegeleverd wordt bij ieder appartement. Geniet van de perfecte afwerking, de laden met berken interieur en de strakke vormgeving. De luxe afwerking van de appartementen uiten zich ook in het standaard toepassen van vloerverwarming en de toepassing van stompe deuren voor alle typen.

Tot slot is er veel vrijheid in de afwerking van de appartementen. Er is veel mogelijk voor een eigen, alternatieve invulling van de plattegronden, indien gewenst in samenspraak met Jan des Bouvrie.

De locatie
De Stadhouders verrijzen op de grens van het monumentale Statenkwartier met haar lanen, winkels en grandeur, en Duinoord met haven, strand en duin. Den Haag is een stad rijk aan traditie, kunst en cultuur. Ministeries, ambassades en internationale gerechtscolleges geven de stad de chique uitstraling van een residentie. Voor inspirerende kunst en cultuur zijn het Haags Gemeentemuseum en Museon om de hoek.

Bereikbaarheid
Bus- en tramhaltes 11, 16, 21 en 24 zijn op loopafstand voor snelle bereikbaarheid van de binnenstad en de stations Den Haag Centraal en Holland Spoort. Me de auto bent u zo de stad uit via het nabijgelegen Prins Clausplein richting A4 (Amsterdam), A12 (Utrecht) en A13 (Rotterdam). Dichtstbijzijnde luchthaven is Rotterdam The Hague Airport.

Start bouw
Gegarandeerde start bouw mei 2018.

Type H

Woningtype H kenmerkt zich door zowel een balkon als een serre. Wanneer het weer het niet toelaat op het balkon te zitten, biedt de serre uitkomst. Hier is het, weer of geen weer, te allen tijde genieten van het uitzicht richting de zee.

• Circa 122 m² groot
• Vanaf €599.500 VON
• Een balkon en een serre met oost of west oriëntatie en zicht op zee
• 3 of 4 kamers of een indeling naar keuze
• Lichte tweezijdige woonkamer en grote woonkeuken

Verder beschikt type H net als de anderen appartementen over:

• Gegarandeerde start bouw mei 2018
• Een eigen parkeerplaats en aparte berging
• Grote Bulthaup B1
• Twee en suite badkamers met sanitair van Villeroy en Boch
• Hoge ramen tot 30 cm van de vloer en stompe deuren
• Vloerverwarming en triple glas
• Alle lokale services zoals de stomerij aan huis met WoonVIP
• Panoramisch uitzicht over de stad of zee
• Royaal balkon met glazen balustrades en een grote schuifpui
• Recht op een duurzaamheidshypotheek tegen zeer gunstige voorwaarden

Alle media

Plattegronden

Alle afbeeldingen

De Stadhouders, De Stadhouders Type H, 's-Gravenhage

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijkse inwoners

  48%
 • Vrouwelijkse inwoners

  52%
 • Inwoners 's-Gravenhage

  259.837
 • Inwoners 's-Gravenhage

  265.045
 • Auto('s)

  0,6 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 286.000,-

Documenten

Brochure Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie