De Tuinen van Sion fase 13, Rijswijk

Kan ik dit betalen?

Omschrijving

RijswijkBuiten groeit verder!!

Welkom in de Tuinen van Sion. Een prachtig project waarvan inmiddels reeds 12 fasen zijn gerealiseerd in meest duurzaamste wijk van Nelderland; RijswijkBuiten. Een compleet gasloze en energieneutrale wijk waar inmiddels al 1000 woningen zijn gerealiseerd. RijswijkBuiten geeft u echt het gevoel van buiten wonen en is toch heel centraal gelegen vlakbij de centra...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor De Tuinen van Sion fase 13, Rijswijk.

Nu berekenen

Brochure

Download de brochure van De Tuinen van Sion fase 13, Rijswijk.

Download brochure

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

  • Inwoners Rijswijk
    24.324 mannen
  • Inwoners Rijswijk
    26.703 vrouwen

Uitgebreide omschrijving

RijswijkBuiten groeit verder!!

Welkom in de Tuinen van Sion. Een prachtig project waarvan inmiddels reeds 12 fasen zijn gerealiseerd in meest duurzaamste wijk van Nelderland; RijswijkBuiten. Een compleet gasloze en energieneutrale wijk waar inmiddels al 1000 woningen zijn gerealiseerd. RijswijkBuiten geeft u echt het gevoel van buiten wonen en is toch heel centraal gelegen vlakbij de centra van Rijswijk, Delft, Den Haag en Rotterdam! Gelegen aan het Wilhelminapark en het Hoekpolderpark wordt de wijk omarmd door groen met mogelijkheden om te sporten, spelen, zwemmen, fietsen en wandelen.

De volgende fase is fase 13. Ook dit project sluit mooi aan op de eerder gerealiseerde fasen. Fase 13 is conform de vorige fases speels van opzet, waarbij uiteraard het groene karakter terugkomt. Bestaande uit in totaal 122 woningen zal fase 13 voor verschillende doelgroepen de mogelijkheid bieden om een thuis te vinden in deze prachtige en zeer gewilde woonwijk. Met 58 koopwoningen, 26 sociale huurwoningen en 38 vrije sector huurwoningen biedt De Tuinen van Sion fase 13 een mooie diversiteit in het woonprogramma. De koopwoningen bestaan uit drie verschillende woningtypen met een woonoppervlakte van circa 111m² tot maar liefst 179m².

*Alles dichtbij
In De Tuinen van Sion woont u geweldig met alles dichtbij. Op de fiets bent u snel in winkelcentrum ‘In de Bogaard’, het oude centrum van Rijswijk en de historische binnenstad van Delft. Bovendien zijn de levendige binnensteden van Den Haag en Rotterdam in de buurt.

*Perfect bereikbaar
De ontsluiting van De Tuinen van Sion gaat via de Prinses Beatrixlaan. Dit is een belangrijke verbindingsweg tussen Rijswijk en Delft. Via deze weg bent u in een mum van tijd op de A4, die iets verderop kruist met de A13. Bovendien bent u met de bus of tram snel in Den Haag of Delft. Of stapt u op NS-stations Rijswijk of Delft over op trein.

*Duurzaamheid
Door de ontwikkelingen in Groningen wil Nederland van de gasaansluiting af. In RijswijkBuiten is dit de normaalste zaak van de wereld! Inmiddels zijn er reeds 1000 woningen gasloos en energieneutraal gebouwd. In RijswijkBuiten wordt er zelfs op veel meer vlakken aan duurzaamheid gedacht. Door al jarenlang duurzaam te ontwikkelen is RijswijkBuiten de duurzaamste wijk van Nederland en zijn de woningen klaar voor de toekomst! 

*Energie
Alle woningen in De Tuinen van Sion zijn door slimme installaties energieneutraal. Door onder andere triple glas, een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming- en koeling is een gasaansluiting verleden tijd. Daarnaast zorgt dit voor veel comfort en een zeer laag energieverbruik!
Alle woningen zijn energieneutraal met een EPC 0,0.
Dat wil zeggen dat het energieverbruik dat hoort bij de woning (zoals de ventilatie en verwarming) door de woning zélf wordt opgewekt en geen extra stroomverbruik geeft.
Veel woningen kunnen ook worden uitgevoerd als Nul-op-de-meterwoning (NOM-woning). Dat betekent dat het energieverbruik van de bewoners zelf, bijvoorbeeld het opladen van de telefoon, het verbruik van de oven en televisie, door de woning wordt opgewekt. Hiervoor worden extra zonnepanelen op het dak geplaatst.

*Sociaal
In RijswijkBuiten wordt ook op sociaal vlak duurzaam gedacht. Zo kunt u zich bijvoorbeeld voor de inrichting van uw tuin laten inspireren door de tuinontwerpen van studenten van het Wellantcollege (mbo). In het kader van een leeropdracht hebben zij verschillende tuinontwerpen voor toekomstige bewoners gemaakt.
Het deelgebied Sion kent een Oranjevereniging die meer dan 80 jaar bestaat en nog steeds actief is. Regelmatig worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd. Maar dat niet alleen. RijswijkBuiten kent ook een actieve bewonerscommissie.

Kenmerken van De Tuinen van Sion:
- gasloos
- energieneutraal
- lage energierekening door goede isolatie, een warmtepomp, zonnepanelen, gebalanceerde ventilatie en triple glas
- comfortabel huis door vloerkoeling en -verwarming
- kindvriendelijke wijk
- veel groen in wijk
- goede parkeergelegenheid
- gelegen in de duurzaamste wijk van Nederland

Start bouw fase 13 1e kwartaal 2019, oplevering 1e kwartaal 2020

HET INFORMATIECENTRUM IS TE BEZOEKEN OP AFSPRAAK!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
Aangeboden sinds 1 maanden, 3 weken, 5 dagen geleden
Bouw
Locatie
Plaats Rijswijk
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 289 m³ - 442 m³
Perceeloppervlakte 96 m² - 254 m²
Woonoppervlakte 111 m² - 170 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

Interesse of vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen zodat we u helder en deskundig te woord kunnen staan.

Contact opnemen

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.