Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

De Tuinen van Sion, Singelwoning, Rijswijk

€ 299.900 - € 354.400 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Type singelwoningen

VOOR ACTUELE OPENINGSTIJDEN VAN HET INFORMATIECENTRUM VERWIJZEN WIJ U NAAR DE PROJECTSITE VAN RIJSWIJKBUITEN.

De Tuinen van Sion wordt alleen nog maar mooier. Er is keus genoeg voor iedereen: van starterswoningen, rijtjeshuizen tot en met 2-onder-1-kapwoningen in verschillende uitvoeringen. Er komen weer nieuwe woningen bij; de volgende stap om liefhebbers van ruim,...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor De Tuinen van Sion, Singelwoning, Rijswijk.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

  • Icon guy
    Inwoners Rijswijk
    24.324 mannen
  • Icon girl
    Inwoners Rijswijk
    26.703 vrouwen

Uitgebreide omschrijving

Type singelwoningen

VOOR ACTUELE OPENINGSTIJDEN VAN HET INFORMATIECENTRUM VERWIJZEN WIJ U NAAR DE PROJECTSITE VAN RIJSWIJKBUITEN.

De Tuinen van Sion wordt alleen nog maar mooier. Er is keus genoeg voor iedereen: van starterswoningen, rijtjeshuizen tot en met 2-onder-1-kapwoningen in verschillende uitvoeringen. Er komen weer nieuwe woningen bij; de volgende stap om liefhebbers van ruim, voordelig en duurzaam-wonen volledig van dienst te kunnen zijn. Noem ze gerust mooie buitenkansjes, want dat zijn ze absoluut. Fraaie, ruimtelijke, betaalbare huizen in het landelijke groen van RijswijkBuiten.

Een brede groep liefhebbers zal De Tuinen van Sion dan ook hogelijk gaan waarderen. Alles is afgestemd op ruim genieten: het comfortabele wonen en leven in huis en de grote tuin, de groene autoluwe omgeving, de vele speelruimten voor kinderen maar ook de verregaande duurzaamheid. Want, is Rijswijk de groenste gemeente van Zuid-Holland; in De Tuinen van Sion krijgt dat groen een extra betekenis.

De Tuinen van Sion zijn maximaal energiezuinig. Elk huis beschikt over moderne klimaattechnieken, zoals warmtepompen, uitgekiende ventilatiesystemen en zonnepanelen als extra ondersteunende energiebron.
Het centrum van Rijswijk, Delft en Den Haag zijn dichtbij en optimaal bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. Maar ook voor de auto wordt goed gezorgd. De Tuinen van Sion hebben ruime parkeergelegenheid en de ontsluiting naar de snelweg A4 richting Rotterdam en Amsterdam ligt op een paar minuten rijden.

De Tuinen van Sion maakt onderdeel uit van RijswijkBuiten. Met RijswijkBuiten krijgt Rijswijk er in de komende periode een hele nieuwe wijk bij. Deze wijk zal gaan bestaan uit ongeveer 4.000 woningen. Op het grondgebied Sion en 't Haantje verrijst straks een wijk met een heel groene en duurzame uitstraling. Door het gebied op te delen in meerdere deelplannen, komt RijswijkBuiten straks heel intiem over. Voor Sion- het eerste deelgebied dat wordt ontwikkeld- is gekozen voor een dorpse opzet. De wijk wordt ruim van opzet met veel variatie van architectuur.

Kenmerken rijwoningen Singelwoning, prijzen vanaf € 299.900,= v.o.n.:
-Sfeervolle huizen in groene omgeving;
-3 etages, circa 133 m²;
-Woonkamer met open keuken, woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en badkamer met toilet, zolderverdieping zelf in te delen;
-Dynamische variëteit in gevels en stenen;
-Ruime tuinen met fietsenberging;
-Verregaande duurzaamheid, energiezuinig en lage stookkosten;
-Twee eigen parkeerplekken op gezamenlijk achter terrein;
-Veel uitbreidingsmogelijkheden
- Diverse woningen met nul op de meter.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 299.900 - € 354.400
Bouw
Aantal eenheden 25
Locatie
Plaats Rijswijk
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 345 m³ - 356 m³
Perceeloppervlakte 126 m² - 183 m²
Woonoppervlakte 133 m² - 137 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.