Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

De Tuinen van Wils - Fase 2, Type Haver, 's-Gravenhage

€ 490.000 - € 510.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

DE TUINEN VAN WILS

Geweldig nieuws, lang en goed geheim gehouden!!! Het geweldige project “Tuinen van Wils”, op de rand met de gewilde wijk Bezuidenhout. In het project wordt een grote variëteit aan woningen gepresenteerd, bestaande uit twee-onder-een-kapwoningen, tussenwoningen, vrijstaande woningen, hoekwoningen en bungalows. In totaal 70 stuks worden op deze locatie ontwikkeld. Op de...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor De Tuinen van Wils - Fase 2, Type Haver, 's-Gravenhage.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

DE TUINEN VAN WILS

Geweldig nieuws, lang en goed geheim gehouden!!! Het geweldige project “Tuinen van Wils”, op de rand met de gewilde wijk Bezuidenhout. In het project wordt een grote variëteit aan woningen gepresenteerd, bestaande uit twee-onder-een-kapwoningen, tussenwoningen, vrijstaande woningen, hoekwoningen en bungalows. In totaal 70 stuks worden op deze locatie ontwikkeld. Op de “vogelvlucht” krijgt u een impressie van de gehele locatie.

Het totale project met 70 woningen in diverse typen wordt gepresenteerd in één keer, waarvan de tweede fase bestaat uit 42 woningen: 8 bungalows, 1 villla, 14 tweekappers, 12 driekappers en 7 NOM-rijwoningen (nul-op-de-meter).

HEERLIJK WONEN IN HET STATIGE DEN HAAG

Prachtige monumentale panden, sfeervolle pleinen en gezellige winkelstraten worden afgewisseld met enorme parken en het strand ligt ook nog eens dichtbij. Wie wil er nou niet wonen in het mooie Den Haag?

Den Haag is een aantrekkelijke woonplaats. Niet zo vreemd. Naast het feit dat het een groene stad is aan zee, is er zo veel te doen. Hier kunt u eindeloos wandelen door prachtige winkelstraten, een museum bezoeken, uitgaan tot in de late uurtjes en u culinair laten verwennen in één van de honderden goede restaurants. En in de zomer… dan lonken de terrassen en leeft de stad extra op door de vele events die georganiseerd worden. Den Haag heeft parken om in te liggen of te spelen, het prachtige Haagse Bos ligt zelfs om de hoek. Den Haag heeft kunst en cultuur. Den Haag heeft historie en karakter. En daar profiteert u dagelijks van, want De Tuinen van Wils ligt in Bezuidenhout. Een mooie wijk met een ontspannen sfeer die onderdeel uitmaakt van Stadsdeel Haagse Hout. Hiervandaan fietst u in een kwartiertje naar het centrum en geniet u van de levendigheid die de stad biedt.

WONEN OP EEN PERFECT BEREIKBARE LOCATIE

De Tuinen van Wils ligt aan de Boekweitkamp in de wijk Haagse Hout. Via twee ontsluitingswegen kunt u de nieuwe buurt bereiken.

Woont u hier straks, dan hoeft u niet eerst de drukke stad uit voordat u op de snelweg bent. Via de Schenkkade rijdt u zo de A12 op. Hiervandaan bent u in enkele minuten op het knooppunt Leischenveen-Ypenburg waar de A12 de A4 kruist. Steden als Leiden, Delft, Rotterdam en Amsterdam zijn hierdoor goed bereikbaar. En wat fijn, in een kwartiertje bent u ook op het strand. Het openbaar vervoer in Den Haag is erg goed. En daar profiteren u en uw kinderen van. Zeker wanneer u in De Tuinen van Wils woont. Zo stopt tram 6 op loopafstand en met de fiets bent u in 5 minuten op het treinstation Mariahoeve en Den Haag Laan van NOI. Buslijnen 23 en 24 zijn eveneens om de hoek en Centraal Station is slechts op circa 10 minuten fietsafstand.

Naast dit alles ligt De Tuinen van Wils ook nog eens prachtig in het groen. Met het Haagse bos op een steenworpafstand, wat samen met het landgoed van Marlot en het Malieveld een prachtige binnenstedelijke groenzone vormt. Dit allemaal straks op 5 minuten fietsafstand. En bekijk de hierbovenstaande kaart eens, hier kunt u de prachtige ligging van de wijk in Den Haag zelf eens bekijken.

SEMI-BUNGALOW TYPE HAVER
Wilt u graag een slaapkamer en een badkamer op de begane grond? Dan biedt deze twee-onder-een-kapbungalow met twee parkeerplaatsen op eigen terrein vast alles wat u zoekt. Ruimte, sfeer en veel praktische opbergruimte.

De zeer royale begane grond van deze woning heeft een grote keuken aan de voorzijde en een tuingerichte woonkamer met openslaande tuindeuren. Verder treft u hier een royale berging en een zeer ruime slaapkamer met toegang tot de badkamer op dezelfde woonlaag.

Op de 1e verdieping zijn twee slaapkamers en een grote berging waar u de wasmachine kwijt kunt. U kunt de slaap- en badkamer op de begane grond ook laten vervallen en kiezen voor een traditionele indeling met een badkamer op de 1e verdieping.

• woonoppervlakte: circa 148 m²
• twee parkeerplaatsen op eigen terrein
• extra brede tuin op het noordwesten
• slaap- en badkamer op de begane grond

VRIJSTAANDE WONING TYPE AMARANTH
Aan de groene laan langs het water staan drie prachtige vrijstaande villa’s met een woonoppervlakte
van circa 173 m² en een diepe tuin op het zuidoosten.

De zeer royale begane grond wordt door de zij entree en trapopgang verdeeld. Hierdoor ontstaan twee heel
sfeervolle ruimtes. De woonkamer heeft twee paar openslaande tuindeuren, waardoor u zelfs zittend op de
bank schitterend uitkijkt op uw tuin. Daarbij valt het licht mooi naar binnen. Ook de leefkeuken heeft openslaande
deuren aan de zijkant van de woning en een prachtige erker aan de straatzijde.

Op de verdiepingen treft u maar liefst vijf slaapkamers, een royale badkamer én als kers op de taart een dakterras.

• woonoppervlakte: circa 173 m²
• twee parkeerplaatsen op eigen terrein
• zeer riante kavels met zuidoostelijke oriëntatie
• ligging aan prachtige groenzone

TWEEKAPPER TYPE BOEKWEIT

In De Tuinen van Wils komt deze schitterende twee-onder-een-kapvilla met dakterras. De ligging verschilt en daarmee ook het uitzicht en de zon-oriëntatie. Wat heeft uw voorkeur?

Kom thuis, parkeer uw auto voor de berging op de oprit en geniet van de ruimte om u heen. Via de zij entree komt u de woning binnen. Deze zij entree zorgt voor een natuurlijke scheiding tussen de woonkamer en de leefkeuken. Beide ruimtes zijn heerlijk breed en licht door de grote raampartijen.

Op de 1e verdieping geniet u van drie zeer riante slaapkamers, waarvan er één zelfs woningbreed is. De badkamer
laat alle ruimte voor een compleet programma. Het toilet is apart. Door het ontbreken van een schuine kap is ook
de 2e verdieping volledig bruikbaar. Hier treft u dan ook nog eens twee slaapkamers, een praktische berging voor
de wasmachine én een heerlijk dakterras. Wilt u een extra badkamer? Dat kan op de 2e verdieping.

• woonoppervlakte: circa 156 m²
• riante kavels met parkeergelegenheden op eigen terrein

DRIEKAPPER TYPE TARWE

Langs de laan of de groenzone komen prachtige driekap-pers. Drie woningen die samen iets weg hebben van een statige villa. U heeft de keuze uit een tussenwoning of een hoekwoning met aangebouwde berging en parkeerplaats op eigen terrein. Eén van de hoekwoningen langs de laan heeft ook nog een sfeervolle erker aan de voorzijde.

Met een woonoppervlakte vanaf circa 152 m², die verdeeld is over drie volledige woonlagen, heeft u aan ruimte geen gebrek. Echt een fijne woning voor een gezin. De deur in de hal brengt u in de sfeervolle keuken. Stelt u zich eens voor hoe heerlijk u hier kookt en geniet van het uitzicht naar buiten.

De woonkamer heeft een groot raam en dubbele open-slaande deuren naar de tuin. Op de 1e verdieping zijn drie ruime slaapkamers en op de 2e verdieping treft u er nog eens twee. En wat vindt u van het dakterras? Hier geniet u in alle privacy en rust van de zon.

• woonoppervlakte: vanaf circa 152 m²
• hoekwoning met 1 parkeer-plaats op eigen terrein
• ligging aan prachtige groenzone of mooie laan
• bouwnr. 65 en 66 hebben minder uitbouwopties i.v.m. de geluidsbelasting
• bouwnr. 23 heeft minder uitbouwopties i.v.m. de geluidsbelasting

NOM RIJWONING TYPE ROGGE

Ook voor een duurzame, riante rijwoning kunt u terecht in De Tuinen van Wils. De zeven rijwoningen treft u in het hart van het plan. Met een grote achtertuin, vijf slaapkamers en voldoende parkeergelegenheid in de buurt van uw huis, leeft u hier heerlijk.

Bijzonder is dat dit NOM-woningen zijn. Zogenaamde Nul-Op-de-Meter-woningen wekken zelf energie op met als resultaat een heel lage energierekening. Verderop in de brochure leest u er meer over.

• woonoppervlakte: vanaf circa 130 m²
• lage energierekening (NOM-woningen)
• heerlijke tuin op het zuidwesten

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 490.000 - € 510.000
Aangeboden sinds 1 jaar, 4 maandens, 1 weken, 3 dagens geleden
Bouw
Aantal eenheden 8
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 403 m³ - 403 m³
Perceeloppervlakte 233 m² - 270 m²
Woonoppervlakte 149 m² - 149 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.