Finest of Ockenburgh, Appartementen, bouwnummer: 315, 's-Gravenhage 2555 's-Gravenhage

2555 's-Gravenhage € 840.950 vrij op naam Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Finest of Ockenburgh te Den Haag

Nog enkele appartementen beschikbaar. Interesse? Neem dan snel contact op met de makelaar.

30 koopappartementen
Stelt u zich dit eens voor. Zó dicht aan zee wonen dat u de golven bijna kunt horen ruisen, als u ’s avonds op uw terras zit en de dag overdenkt. Het stadsleven lijkt ver weg, zo in de luwte van de duinpan waar uw woning staat. Omringd door groen en...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Finest of Ockenburgh, Appartementen, bouwnummer: 315, 's-Gravenhage.

Nu berekenen

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Finest of Ockenburgh te Den Haag

Nog enkele appartementen beschikbaar. Interesse? Neem dan snel contact op met de makelaar.

30 koopappartementen
Stelt u zich dit eens voor. Zó dicht aan zee wonen dat u de golven bijna kunt horen ruisen, als u ’s avonds op uw terras zit en de dag overdenkt. Het stadsleven lijkt ver weg, zo in de luwte van de duinpan waar uw woning staat. Omringd door groen en bomen, aan de zuidrand van Den Haag, op de rand van de stad en de duinen. Als u de straat uitloopt, wandelt u zo het beschermde natuurgebied van Ockenburgh in. Als u de fiets pakt, bent u zo in een winkelcentrum of op de boulevard van Kijkduin. Dat is het aangename van Finest of Ockenburgh: u heeft wel het gemak van alles wat Den Haag te bieden heeft, maar u kunt zich er ook voor afsluiten. In alle rust genieten van uw thuis.

In totaal worden 5 appartementengebouwen gerealiseerd (1 t/m 5). De woongebouwen 1 en 3, met elk 15 appartementen, zijn bestemd voor de verkoop.

Alle woningen zijn op de zon georiënteerd en zijn voorzien van royale terrassen. De woningen zelf zijn voorzien van veel glas. Dit om u maximaal te doen laten genieten van het daglicht en het prachtige uitzicht. Ook op het eigen perceel zet deze natuurlijke ervaring zich dus voort.
De bestaande duinen omarmen het terrein en dat doet wat met de bebouwing. Zowel de appartementenvilla’s als de duinvilla’s staan tegen de duinhelling aan en maken gebruik van het natuurlijke hoogteverschil. En precies dàt maakt de bebouwing uniek en aantrekkelijk. Het betreden van de woning en de parkeergelegenheid bevinden zich op straatniveau. Het wonen zelf doe je boven de straat. Daar openen de gebouwen zich naar de zon en het duinlandschap.
In het duinpark tussen het opgaande groen verbinden slingerende, gebogen woonstraatjes de duinparkwoningen. Zo ontstaan mooie doorzichten richting de duinen en de bosrand.

Finest of Ockenburgh wordt gerealiseerd op de rand van Den Haag, tegen het beschermde natuurgebied en landgoed Ockenburgh. De zee en het strand van Kijkduin liggen op slechts tien minuten lopen. U heeft volop de gelegenheid om te wandelen of te sporten. Via het aangrenzende Landgoed Ockenburgh steekt u zo door naar het nog veel grotere natuurgebied Madestein of u gaat via de duinen richting Monster.
Winkelen kunt u in Winkelcentrum Waldeck of het winkelcentrum De Savornin Lohman, iets verderop langs de Laan van Meerdervoort. Door de ligging vlakbij de Kijkduinsestraat/Ockenburghstraat heeft u de snelst denkbare aansluiting richting de A4 of het Westland en Rotterdam. Dat alles maakt de naam meer dan waar: Finest of Ockenburgh.

Type G - Penthouse
De penthouses in Finest of Ockenburgh geven een bijna ongekende ervaring van licht, ruimte en groen. In iedere appartementenvilla treffen we drie penthouses: type E, F en G. Type E en G zijn de grotere, hoek-penthouses. Door hun unieke situering op de hoeken van het gebouw bieden ze vrij uitzicht naar alle kanten. U heeft hier zowel grote raampartijen als grote zonneterrassen met een overstek. Zo kunt u dus ook op minder fraaie dagen heerlijk beschut van de buitenlucht genieten. Deze royale (hoek)penthouses beschikken standaard over onder meer een grote master-bedroom met een eigen, zeer hoogwaardig afgewerkte badkamer. Verder nog twee slaapkamers, een luxe gastenbadkamer en een ruime inpandige berging. Luxe en woongenot gaan hier hand-in-hand...

Tussen de hoek-penthouses ligt op de bovenste verdieping nog een 3-kamer penthouse van het woningtype F. Ook een schitterend, luxe en comfortabel appartement!
Uiteraard zijn de appartementenvilla’s voorzien van liften. Deze lopen door tot in de basementlaag, waar u uw auto op de privé parkeerplaats neerzet. U kunt dus makkelijk en droog vanuit uw auto naar uw appartement. Een heerlijk gevoel van luxe en comfort.

Koopsommen type Gk vanaf € 840.950,00 v.o.n. tot € 865.950,00 v.o.n. inclusief twee parkeerplaatsen.

Kenmerken:

• Woonoppervlakte (GO) van circa 154 m²
• Terras met uitstekende zonoriëntatie 44 m²
• vier kamers
• Complete badkamer met ligbad en tweede toilet
• 2e badkamer
• Vloerverwarming als hoofdverwarming
• Inpandige berging met opstelplaats wasmachine/-droger
• Privé parkeerplaats en berging op de begane grond
• In het project wordt geen gasinstallatie aangelegd
• Woningen worden voorzien van een warmtepomp
• Maandelijkse bijdrage VVE: indicatie ca. € 1,50/€ 1,75 per m² GO en circa € 30,00 parkeerplaats)
• Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
• Woningborg garantie van toepassing

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 840.950 vrij op naam
Aangeboden sinds 7 maanden, 3 weken, 4 dagen geleden
Status Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Woning type penthouse
Locatie
Adres Finest of Ockenburgh
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 154 m²
Indeling
Aantal woonlagen 1
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 4 (3 slaapkamers)

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.