Verkocht onder voorbehoud 2553 NR, 's-Gravenhage

Forestlane, Type A(sp), bouwnummer: 1, 2553 NR, 's-Gravenhage

€ 725.000 v.o.n. Kan ik dit betalen?

Omschrijving

UPDATE: de omgevingsvergunning (bouwvergunning) is onherroepelijk. Voorbereidingswerkzaamheden bouw gaan van start! In het grootste groengebied van Den Haag, achter de duinen en het strand van Kijkduin, bevindt zich een unieke locatie waar het bomenrijke Førestlane...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 178 m²
Aantal slaapkamers 5 slaapkamers
Aantal kamers 6 kamers
Meer kenmerken

Vragen over deze woning?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 725.000 v.o.n.
Status Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Soort woning villa
Locatie
Adres Aad Mansveldstraat
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 178 m²
Indeling
Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 6 (5 slaapkamers)

Uitgebreide omschrijving

UPDATE: de omgevingsvergunning (bouwvergunning) is onherroepelijk. Voorbereidingswerkzaamheden bouw gaan van start!

In het grootste groengebied van Den Haag, achter de duinen en het strand van Kijkduin, bevindt zich een unieke locatie waar het bomenrijke Førestlane is gelegen; een prachtig, kleinschalig, nieuwbouwproject van zes woningen. Dé plek waar het leven Scandinavisch goed is.
Hier kunt u wonen in één van de zes stijlvolle klassiek-moderne Scandinavische villawoningen met een prachtige buitenruimte met bomen. Heerlijk ruim en luxe wonen in harmonie met de natuur.

Aan de Aad Mansveldstraat tussen de bomen van Madestein en vlakbij de Zuid- Hollandse duinen en het heerlijke strand van Kijkduin, liggen de zes stijlvolle Scandinavische geschakelde twee-onder-éénkapwoningen van Førestlane.

De villawoningen zijn prachtig qua design, materialisering en ligging. Ruime moderne en luxe woningen met oud rode dakleipannen, antracietgrijze Zweedse rabatdelen, zonnige tuinen en een eigen garage/berging. Een mix van Scandinavische en klassiek-moderne architectuur. Uniek groen en bosrijk gelegen, maar ook vlakbij de kust. Førestlane vormt de perfecte setting voor een gezonde en actieve lifestyle in een natuurlijke woon- en leefomgeving. Ervaar de Scandinavische manier van wonen in Førestlane. Daarnaast is de IHS (Internationale Hoge School) op korte fietsafstand en het Dalton en/of de Europese School op fietsafstand gelegen.

Drie woningtypen
De woningen zijn onderverdeeld in woningtype A, B en C (en het gespiegelde identieke type Asp, Bsp en Csp). Elk woningtype heeft een eigen uitstraling. Het woonoppervlak van alle zes woningen is nagenoeg gelijk (ca. 177 m²). De
woningen van type B en Bsp beschikken over een fraaie dakkapel aan de voorzijde. Deze dakkapellen zijn, net als de nok van de voor- en achtergevels van woningtype A(sp) en B(sp), voorzien van antracietgrijze Zweedse rabatdelen. De woningen van type C en van de gespiegelde variant Csp (gelegen tussen woningtype B en Bsp in) hebben een ander gevelbeeld. Ze zijn lichtgrijs gevoegd en de rabatdelen zijn zichtbaar in het gezamenlijke middendeel. Deze C-woningen hebben daardoor een lichte uitstraling. De daken van alle woningen worden belegd met oud rode dakpannen.

Indeling van de woningen
Het gevelbeeld van de woningen verschilt per type, maar de binnenruimte van alle woningtypen is identiek. De begane grond is sfeervol en biedt alle ruimte voor comfort en design. De woningen zijn deels flexibel in te delen. U mag zelf bepalen waar u de keuken of de woonkamer wenst. Groot voordeel is dat de beneden etage zowel voor als achter beschikt over openslaande deuren naar de tuinen. Hierdoor zijn de indelingsmogelijkheden optimaal; de keuken aan de voorzijde, achterzijde of in het hart van de woning. De voordeur bevindt zich aan de zijkant van het huis. Op de eerste verdieping verschaft de overloop toegang tot drie lichte slaapkamers, een separaat toilet en luxe badkamer. Standaard worden de sanitairruimten voorzien van keramische tegels, sanitair van Villeroy en Boch, Grohe kranen en een dubbele wastafelmeubel. Maar een andere badkamer is natuurlijk ook mogelijk. Via de trap naar boven is de tweede verdieping te bereiken. Deze etage is flexibel in te delen (getoonde plattegrond laat een indelingsvariant zien). Wordt de topetage een masterbedroom met een sauna of een fitnessruimte? Alles kan. Ruimte genoeg.

Buitenruimte
Iedere woning heeft een eigen garage/berging van 18,3 m². Aan de voorzijde van de garage is de eigen oprit gelegen. De gevel van de garage is uitgevoerd in antracietgrijze Zweedse rabatdelen.
De woningen hebben een zonnige tuin aan de voorzijde en prachtige diepe achtertuinen waar de zon volop aanwezig is. De tuinen en woningen bevinden zich geheel op eigen grond. De tuinen aan de achterzijde zijn ca. 194-213 m² groot. De tuinen hebben een rabathouten tuinpoort achterin die leidt naar het achtergelegen fiets- en wandelpad, waardoor de scholen, maar ook de duinen / bossen heel makkelijk en snel te bereiken zijn.
Door een landschapsarchitect is een schitterend bomenplan gemaakt voor de inrichting van de tuinen. De tuinen kenmerken zich door rondom gelegen bomen en veel groen. De woningen en tuinen van Førestlane worden hierdoor als het ware op een natuurlijke wijze omarmd. Dit alles maakt Førestlane tot een unieke, groene woonlocatie.

Verwarming
De gehele woning wordt voorzien van vloerverwarming. De woningen worden opgeleverd met een lucht-water warmtepompboiler en een boilervat. Een lucht-water warmtepomp zet de buitenlucht op een energiezuinige manier om in warm water voor ruimteverwarming van de woning en de warm tapwater.

Beknopte afwerkstaat
- Isolerende beglazing
- Draai-kiepramen
- Stompe deuren
- Plafonds zonder V-naden
- 5 Zonnepanelen
- Tegelwerk met grote tegels op de wand

Prognose
De verwachte oplevering ligt rond eind 2019/begin 2020.

Alle media

Plattegronden

Alle afbeeldingen

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  2.545
 • Vrouwelijke inwoners

  2.435
 • Inwoners 's-Gravenhage

  259.837
 • Inwoners 's-Gravenhage

  265.045
 • Auto('s)

  1,0 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 247.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie