Pauluskerk Hemels Wonen, Monseigneur Nolenslaan, Type C2, 's-Gravenhage

€ 331.200 - € 331.200 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

ONTWERP UW EIGEN APPARTEMENT MET KERKTOREN OF BIECHTHOKJE
Pauluskerk Hemels Wonen combineert de charme van een kerkgebouw met de luxe en comfort van een nieuw en duurzaam appartement. Daarbij komt dat u zelf kunt bepalen hoe uw woning van binnen eruit komt te zien.

De voormalige kerk aan de Monseigneur Nolenslaan wordt getransformeerd naar een woongebouw met 21 luxe en duurzame appartementen...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Pauluskerk Hemels Wonen, Monseigneur Nolenslaan, Type C2, 's-Gravenhage.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Rosenburg
  1.310 mannen
 • Inwoners Rosenburg
  1.495 vrouwen
 • Auto's
  0,6 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 158.000,-
 • Inwoners 's-Gravenhage
  259.837 mannen
 • Inwoners 's-Gravenhage
  265.045 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.6 km
 • Voortgezet onderwijs
  0.5 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.7 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.3 km

Uitgebreide omschrijving

ONTWERP UW EIGEN APPARTEMENT MET KERKTOREN OF BIECHTHOKJE
Pauluskerk Hemels Wonen combineert de charme van een kerkgebouw met de luxe en comfort van een nieuw en duurzaam appartement. Daarbij komt dat u zelf kunt bepalen hoe uw woning van binnen eruit komt te zien.

De voormalige kerk aan de Monseigneur Nolenslaan wordt getransformeerd naar een woongebouw met 21 luxe en duurzame appartementen op nieuwbouw plusniveau. De appartementen variëren in grootte van 79 m² tot maar liefst 217 m² gebruiksoppervlak en beschikken allemaal over een tuin, balkon of dakterras. De riante verdiepingshoogtes van gemiddeld zo’n 3,5 meter en de grote raampartijen maken dat deze unieke appartementen beschikken over zeeën van licht.

De meeste woningen hebben twee woonlagen en er zijn vier gelijkvloerse woningen. Maar houdt u niet van traplopen? Dan kunt u door het plaatsen van een optionele huislift uw appartement omtoveren tot een nultrapswoning.

Ontwerp uw eigen plattegrond
Als toekomstig eigenaar van een appartement ontwerpt u samen met de architect uw eigen plattegrond. Wordt het een loft met grote open ruimtes en vides, of kiest u voor een gezinsappartement met meerdere afgesloten slaapkamers? Het kan allemaal!

Urbannerdam heeft u voor wat betreft de renovatie van het casco en het slim onderbrengen van appartementen in het gebouw al ‘ontzorgd’. We bieden u alle ruimte om de indeling en afwerking van uw appartement helemaal op uw wensen af te stemmen. Ook over het gebruik, de inrichting en afwerking van een aantal gemeenschappelijke ruimtes praat u mee. Dat betreft onder andere de inrichting en afwerking van het atrium, de (fietsen)berging en de gemeenschappelijke tuin.

Behoud van beleving en bijzondere elementen
Veel van de unieke originele details die de Pauluskerk kernmerken blijven behouden. Zo begint de oorspronkelijke beleving van het voormalige kerkgebouw al bij binnenkomst. De oorspronkelijke entreepartij biedt toegang tot het grootste gedeelte van de woningen. Bij binnenkomst in het middenschip wordt door middel van een ruim en licht atrium dat van voor tot achter loopt, de hoogte van het gebouw geaccentueerd. Naar boven kijkend ziet u de indrukwekkende originele balken waar het dak van de kerk op rust. Ook in bijna alle appartementen is de geschiedenis van het gebouw tastbaar aanwezig. Bijzonder zijn de woningen in de voormalige doopkapel, de devotiekapel, maar zeker ook de woning met de klokkentoren waar de mogelijkheid is om een dakterras te maken waar eens de klokken de kerkgangers opriepen voor de mis.

De start bouw staat gepland voor het voorjaar van 2018 en de opleveringsprognose is in de december van 2019.

TYPE C2 - WONING 6

Appartement C2 vindt u aan de noordwest hoek van het kerkgebouw. De entree is via het centrale atrium en het appartement beschikt over een parkeerplaats in de parkeergarage van de naastgelegen nieuwbouw. Ook voor dit appartement geldt natuurlijk dat u het geheel naar eigen wens in kunt delen. Bijzonder aan dit appartement zijn de doopkapel, de tuin rondom en de mogelijkheid om een beschut terras onder het entreeportaal naast de hoofdingang van de kerk te maken. De geschilderde glas in lood ramen van de doopkapel geven deze ruimte een bijzondere sfeer. De ramen zijn specifiek voor deze doopkapel gemaakt door kunstenaar Alex Asperlagh in 1955. De doopkapel is met een hoogte van ruim 6,5 meter een fantastisch feature en u bepaalt zelf of u deze ruimte open houdt of er bijvoorbeeld nog een mezzanine in maakt, waar u ongestoord kunt genieten van een goed boek.
Vanuit de grote open woonkamer geven openslaande deuren toegang tot de tuin op het westen. Hier geniet u zomers tot in de late uurtjes van de zon.

Gebruiksoppervlak ca. 92 m²
Tuin ca. 72 m²
Terras ca 10 m²
Noordwest oriëntatie
Verdiepingshoogte ca. 3,5 tot 6,5 meter
Gelijkvloers
Privé parkeerplaats in naastgelegen parkeergarage
Gebruik fietsenkelder

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 331.200 - € 331.200
Aangeboden sinds 1 jaar, 4 maanden, 3 weken, 2 dagen geleden
Bouw
Aantal eenheden 1
Aantal vrije eenheden 1
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 259 m³ - 259 m³
Woonoppervlakte 92 m² - 92 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.