Object

De Loef, Loevesteinlaan huur, 's-Gravenhage

€ 845 - € 1.275

Omschrijving

Heerlijk wonen aan het Zuiderpark
Eigenlijk is alles in de buurt van De Loef. Avondje stappen? Winkelen in de binnenstad? Op de fiets rij je in 15 minuten naar de Bijenkorf. Moet je de stad uit? Met de auto zit je zo op de snelweg. Liever met het OV? Trams en bussen in overvloed, alle kanten op, dus ook naar Den Haag CS en Hollands Spoor. En in 5 minuten fiets je naar NS-station Moerwijk....

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Morgenstond-Oost
  2.820 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Morgenstond-Oost
  2.695 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,5 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 97.000,-
 • Icon guy
  Inwoners 's-Gravenhage
  259.837 mannen
 • Icon girl
  Inwoners 's-Gravenhage
  265.045 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.5 km
 • Voortgezet onderwijs
  1.4 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.3 km

Uitgebreide omschrijving

Heerlijk wonen aan het Zuiderpark
Eigenlijk is alles in de buurt van De Loef. Avondje stappen? Winkelen in de binnenstad? Op de fiets rij je in 15 minuten naar de Bijenkorf. Moet je de stad uit? Met de auto zit je zo op de snelweg. Liever met het OV? Trams en bussen in overvloed, alle kanten op, dus ook naar Den Haag CS en Hollands Spoor. En in 5 minuten fiets je naar NS-station Moerwijk. Klapper op de zomerse vuurpijl: je woont straks vlakbij 11 kilometer strand, van knus Kijkduin tot levendig Scheveningen en het hippe Zuiderstrand daartussen.

In de directe omgeving van De Loef vind je allerlei leuke winkeltjes. Een hippe scooterwinkel? Check! Snuffelen naar vintage bij de Kringloop? Kan! Een buurtsuper? Is er. Liever voor het gemak alles onder één dak? Dan loop je naar het Winkelcentrum Leyweg, even verderop – het grootste winkelgebied buiten de Haagse binnenstad, met meer dan 100 winkels, diverse horecagelegenheden en iedere dinsdag een gezellige markt.

Wat een luxe!
Jouw appartement in De Loef wordt gloednieuw opgeleverd, met een hoog afwerkingsniveau. De wanden zijn kant en klaar behangen en zelfs alvast wit gesausd voor je. Wat je op de vloer wilt is natuurlijk smaakgebonden, dus daar kunnen we je niet bij helpen. Hoewel… Op de hoogste – negende – verdieping van de beide appartementengebouwen bevinden zich in totaal 12 penthouse-appartementen (ca. 83-87 m2). Niet alleen is het uitzicht hier subliem, ook het serviceniveau gaat nog net iets verder. Want hier helpen wij je ook graag bij de vloerafwerking, de raambekleding en de verlichting. We kunnen je zelfs een verhuisservice aanbieden.
Ook bijzonder zijn de acht maisonnettes op de begane grond en eerste etage. Qua grootte variëren ze van zo’n 83 tot maar liefst 104 m2. De open studioruimte op de begane grond is de perfecte werkplek, studeer- of hobbykamer.
De overige appartementen? Die zijn al net zo gevarieerd. Dat biedt flexibiliteit, want er is wat te kiezen. Wil je je balkon op de ochtendzon of de avondzon? Twee of drie slaapkamers? Een lichte, luxe keuken met inbouwapparatuur (koel/vriescombinatie, combi-oven, vaatwasser, afzuigkap) hebben ze allemaal. Een smaakvol afgewerkte badkamer – met inloopdouche – ook. En je krijgt de beschikking over een berging op de begane grond. Parkeren? No problem. Op het afgesloten parkeerterrein houden we desgewenst een plekje voor je vrij.
Wij geven je graag meer informatie over alle mogelijkheden, je kunt ook kijken op de projectwebsite.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 845 - € 1.275
Aangeboden sinds 7 maandens, 2 wekens, 4 dagens geleden
Bouw
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 213 m³ - 270 m³
Woonoppervlakte 80 m² - 100 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

Interesse of vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen zodat we u helder en deskundig te woord kunnen staan.

Contact opnemen

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.