Marlot Buitenwatersloot FASE 3 DE LAATSTE 16, De Jager, type B, bouwnummer: 13 , 2614, Delft

  • 142 m² - 142 m²
€ 352.000 - € 362.000
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Uniek! De laatste 16 woningen zijn nu in de verkoop, waarvan het casco inmiddels al staat! Woningen De Marlot is een kleinschalige nieuwbouw ontwikkeling van 58 ruime woningen, gelegen aan de aantrekkelijke Buitenwatersloot en de Henry Dunantlaan in de gelijknamige...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 142 m² - 142 m²

Buurtstatistieken Kuyperwijk-Noord

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Uniek! De laatste 16 woningen zijn nu in de verkoop, waarvan het casco inmiddels al staat!

Woningen
De Marlot is een kleinschalige nieuwbouw ontwikkeling van 58 ruime woningen, gelegen aan de aantrekkelijke Buitenwatersloot en de Henry Dunantlaan in de gelijknamige woonwijk De Marlot. De locatie waar de woningen worden gerealiseerd is het voormalige Combiwerk terrein. De gebouwen die er stonden maken plaats voor een sfeervolle wijk met autoluwe straatjes, Delftse stoepjes en karakteristieke eengezinswoningen met goede buitenruimten.

De eerste en tweede fase bestaande uit 42 woningen zijn succesvol verkocht. De 3e en laatste fase die nu in verkoop is gegaan bestaat uit 16 ruime woningen met diepe tuinen.

Locatie
De stad Delft
Delft is de stad van Delfts blauw, het huis van Oranje en Vermeer. Een stad met prachtig bewaarde historie en cultuur. Maar ook stad van winkelen, uitgaan, gezellige terrassen en bourgondisch eten en drinken. Wie wil hier nou niet wonen?

Locatie bouwplan
Het bouwplan is gelegen aan de aantrekkelijke Buitenwatersloot en de Henry Dunantlaan, op de locatie van het voormalige Combiwerk terrein. Het centrum van Delft is nabij gelegen, maar voor de dagelijkse boodschappen is de Hof van Delftlaan zeer geschikt.

Even ontspannen na een drukke dag? Het Henry Dunantpark en Wilhelminapark bevinden zich binnen enkele minuten loopafstand. Uniek dus.

De wijk Marlot
De Marlot is een ruim opgezette wijk met veel groen en water en gelegen aan De Buitenwatersloot. De wijk is ruim van opzet, kindvriendelijk en sportvoorzieningen zijn in de directe omgeving aanwezig. De bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer is zeer goed en toch is het gezellige centrum van de stad op maar minder dan 10 fietsminuten gelegen.

Dankzij de aanwezigheid van water was de Buitenwatersloot eeuwen lang een belangrijke in- en uitvoerroute voor allerlei handel dat vooral per schip werd vervoerd. De wijk dankt zijn naam aan de schuin tegenover de locatie, aan de overzijde van de Buitenwatersloot, gelegen hoeve ‘Marlot’.
Locatie bouwplan

De twee woningtypen:

De Zeel
Dit woningtype is een ruime woning met een knusse schuine kap. Een heerlijk huis voor een gezin dat graag in de stad wil wonen. Van het type de Zeel worden er nu 12 aangeboden.

Dit type heeft een woonoppervlakte van 123 m² en een tuin met een diepte van 9 tot 12 meter.

Kenmerken
- Gebruiksoppervlakte 123 m²
- Tuingerichte woonkamer
- Tuin met eigen achterom
- Houten berging achter in de tuin
- De ligging van de tuin is NW of ZO

De Jager
Dit woningtype heeft een plat dak, waardoor er op de tweede verdieping een enorme ruimte ontstaat. Dit woningtype leent zich dus perfect voor grotere gezinnen of mensen die de extra ruimte willen gebruiken als hobbyruimte. Op de tweede verdieping kunnen ook twee of drie slaapkamers worden gerealiseerd. Al met al royale herenhuizen met een woonoppervlakte van 142 m² en een diepe tuin van 12 meter. Van dit type worden er nu 4 aangeboden.

Kenmerken
- Gebruiksoppervlakte 142 m²
- Tuingerichte woonkamer
- Tuin met een eigen achterom
- Houten berging achter in de tuin
- De ligging van de tuin is NO

PLANNING
De bouw is in volle gang. Prognose van de oplevering is kwartaal 1 - 2018.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 352.000 - € 362.000
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Aantal eenheden 4

Locatie

Adres Marlot De Jager
Plaats Delft

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 115 m² - 140 m²
Woonoppervlakte 142 m² - 142 m²

Buurtstatistieken Kuyperwijk-Noord

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

Hier zult u wonen

Marlot Buitenwatersloot FASE 3 DE LAATSTE 16, De Jager, type B, bouwnummer: 13, 2614, Delft

Schaduwwijzer

Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.