Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Nieuw Kijkduin, Nieuw Kijkduin type E, 's-Gravenhage

€ 475.900 - € 620.900 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Zon, zee, strand, duinen en een heerlijk briesje!

Kijkduin, de tweede badplaats van Den Haag, ondergaat een metamorfose. Direct aan de boulevard ontstaat een nieuwe skyline. Luxe appartementen bovenop een rijk gevarieerde functiemix van retail, horeca en de foodmarkt ‘Vers aan Zee’, vormen samen een zeer gevarieerd wit dorp dat zich fraai aftekent tegen het beschermde groene...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Nieuw Kijkduin, Nieuw Kijkduin type E, 's-Gravenhage.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Willemspark
  730 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Willemspark
  715 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,7 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 311.000,-
 • Icon guy
  Inwoners 's-Gravenhage
  259.837 mannen
 • Icon girl
  Inwoners 's-Gravenhage
  265.045 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.3 km
 • Voortgezet onderwijs
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.9 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.3 km

Uitgebreide omschrijving

Zon, zee, strand, duinen en een heerlijk briesje!

Kijkduin, de tweede badplaats van Den Haag, ondergaat een metamorfose. Direct aan de boulevard ontstaat een nieuwe skyline. Luxe appartementen bovenop een rijk gevarieerde functiemix van retail, horeca en de foodmarkt ‘Vers aan Zee’, vormen samen een zeer gevarieerd wit dorp dat zich fraai aftekent tegen het beschermde groene duinlandschap.

In deze gemoedelijke omgeving is volop ruimte voor rust, ontspanning en sport. De natuur nodigt je continu uit om te gaan wandelen, te joggen of te surfen in de gezonde buitenlucht. Nieuw Kijkduin betekent vier seizoenen per jaar comfortabel verblijven op een plak waar geen dag hetzelfde is. Waar wonen weer puur genieten is!

Natuurlijk
De inspiratie is ontleend aan historische binnensteden, waarbij geen gebouw hetzelfde is en iedere uitbreiding op een organische wijze iets passends toevoegt. De buitenruimte bepaalt de kracht van de locatie. Die moet ten volle worden benut en de levendigheid door het hele jaar heen vergroten. De locatie vraagt om een hoogwaardig pallet van lichtgekleurde materialen. Daarnaast is groen essentieel en op alle niveaus aanwezig. De alom aanwezige beplanting bestaat uit typische duinbeplanting.
Een wit dorp in de duinen dat zich mooi aftekent tegen het groene landschap.

Openbare ruimte
De nieuwe, verhoogde boulevard is de drager van het plan. Het dorp bestaat uit een samenspel van straten en pleinen. Door de hoger gelegen boulevard ontstaat een beschut winkelgebied. De knikkende gevellijnen verrassen de bezoeker. Zij bieden steeds een ander perspectief. De boulevard, het Deltaplein en het Zuidbordes hebben een weidse oriëntatie op zee, terwijl het lagere winkeldeel juist intimiteit biedt. Het Deltaplein is een spectaculair ‘balkon aan de zee’.

De eerste fase
De namen van alle appartementengebouwen zijn geïnspireerd op windsoorten die veelvuldig van zich laten spreken rond de Middellandse Zee. Poniente (koop) en Vendaval (huur) zijn – naast het Deltaplein – de eerste appartementengebouwen die gerealiseerd worden. In het voorjaar van 2017 vinden de eerste voorbereidende werkzaamheden plaats, niet veel later gevolgd door de officiële start verkoop van Poniente.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 475.900 - € 620.900
Bouw
Aantal eenheden 4
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 260 m³ - 325 m³
Woonoppervlakte 100 m² - 125 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.