Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Park Hoog Oostduin, 's-Gravenhage

€ 1.500.000 - € 2.390.500 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Het Benoordenhout wordt twee parels rijker met Park Hoog Oostduin!

Laatste penthouse te koop: LD 7.1!

Park Hoog Oostduin, ontworpen door het prijswinnende architectenbureau cepezed, ligt aan de rand van Landgoed Oostduin en Arendsdorp, midden in het Benoordenhout. U woont hier op een landgoed midden in de stad. Zowel de Haagse binnenstad als het Scheveningse strand zijn binnen handbereik.
Het...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Park Hoog Oostduin, 's-Gravenhage.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Arendsdorp
  615 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Arendsdorp
  680 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,9 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 498.000,-
 • Icon guy
  Inwoners 's-Gravenhage
  259.837 mannen
 • Icon girl
  Inwoners 's-Gravenhage
  265.045 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.6 km
 • Voortgezet onderwijs
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.8 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.6 km

Uitgebreide omschrijving

Het Benoordenhout wordt twee parels rijker met Park Hoog Oostduin!

Laatste penthouse te koop: LD 7.1!

Park Hoog Oostduin, ontworpen door het prijswinnende architectenbureau cepezed, ligt aan de rand van Landgoed Oostduin en Arendsdorp, midden in het Benoordenhout. U woont hier op een landgoed midden in de stad. Zowel de Haagse binnenstad als het Scheveningse strand zijn binnen handbereik.
Het voormalige Shellkantoor aan de Oostduinlaan wordt nu getransformeerd naar twee moderne gebouwen met luxueuze appartementen en penthouses. Het duurzame ontwerp biedt ruimte aan royale gelijkvloerse woningen met buitenruimtes. Hier geniet u van een schitterend panorama over Den Haag en omgeving.

MIDDEN IN HET GROEN, MIDDEN IN HET LEVEN
Als u Park Hoog Oostduin nadert, ziet u al meteen hoe vanzelfsprekend de woongebouwen en het groen in elkaar grijpen. De moderne architectuur contrasteert op spannende wijze met de boomrijke omgeving, maar met behoud van de rustige en natuurlijke uitstraling van het gebied. Een afgewogen ontwerp, met een feilloos oog voor detail en verhoudingen.

ADEMBENEMEND UITZICHT
Links ziet u Hoge Duin, achttien verdiepingen met aan één zijde een uitgestrekt vergezicht over de Noordzee en aan de andere zijde een prachtig uitzicht over de Haagse skyline. Rechts ziet u de acht verdiepingen van Lage Duin, aan de achterzijde kijkt u uit over Landgoed Oostduin en Arendsdorp. Tussen beide gebouwen heeft u een doorkijk naar de bomen van het park erachter.

U BENT THUIS
Het voorterrein van Park Hoog Oostduin is circa 3,5 meter boven straatniveau gesitueerd om ruimte te bieden aan een ondergrondse parkeergarage van twee verdiepingen. Ook de entree van beide gebouwen is boven straatniveau gelegen, wat het geheel een welhaast majestueuze uitstraling geeft. Door de zorgvuldig ontworpen tuin boven op het dak van de parkeervoorziening zou u het hoogteverschil bijna over het hoofd zien: alles is eenvoudig te voet bereikbaar en toegankelijk voor minder validen. U slaat af en rijdt de parkeergarage in. U bent thuis.

Hoge en Lage Duin beschikken beide over een royale entree. Ruim van opzet, licht, representatief en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Een gerieflijke plek waar u met genoegen gasten ontvangt of met medebewoners afspreekt. Park Hoog Oostduin is ontworpen met oog voor het totale woongenot, van de garage tot aan de slaapkamer en de beschutte terrassen.

ENTREE HOGE DUIN
U loopt binnenkort onder de kenmerkende sculpturale betonnen entreeluifel door, onderdeel van het oorspronkelijke ontwerp van H.E. Oud, en betreedt Hoge Duin. De hoge ontvangsthal leidt u naar de vier ruime liften die u naar uw verdieping brengen.

OPVALLEND LICHT EN RUIMTELIJK
Op uw verdieping aangekomen, loopt u een gang in die opvallend licht en ruimtelijk oogt. Dit is het gevolg van een slimme ingreep waarbij het plafond in de lengterichting voor de helft is uitgezaagd. Hierdoor is op de bovenliggende verdieping een wat smallere, maar open galerij ontstaan: een ruimtelijke, dubbelhoge gangzone.

ENTREE LAGE DUIN
De entree van Lage Duin is zo opgezet dat u geen moment het contact met het park verliest. Hiervoor zorgt een innovatieve doorzon-entree. De twee glazen liften hebben een verrassing voor u in petto: een adembenemend uitzicht over de stad.

PARKEREN
Uw auto parkeert u gemakkelijk, droog en uit het zicht in de ondergrondse parkeergarage, rechtstreeks bereikbaar vanuit zowel Hoge als Lage Duin en alleen toegankelijk voor bewoners. Ook aan privébergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling is gedacht. Naast ruim voldoende parkeergelegenheid heeft u afhankelijk van het woningtype zelfs de beschikking over een individuele garagebox.

GASTEN?
Wilt u iemand afzetten? Dan rijdt u niet de parkeergarage in, maar het voorplein op. Recht voor de entree is een kiss and ride zodat u uw passagiers altijd, ongeacht het weer, droog kunt afzetten. Vanzelfsprekend is er ook parkeergelegenheid voor uw gasten en, wel heel bijzonder, de mogelijkheid om, tegen een vergoeding, voor kortere of langere tijd te verblijven in de logeervertrekken die in de plint van het gebouw zijn aangebracht.

WIJNKELDER
Het bewaren van uw heerlijke – en kostbare – flessen zodat de wijn mettertijd op dronk komt is geen sinecure. Temperatuurschommelingen, maar ook trillingen en zonlicht, moeten immers vermeden worden. Een constante temperatuur tussen 10° en 15°C is goed, maar 12°C is ideaal. Dat is niet bepaald een gerieflijke leeftemperatuur. Speciaal voor de wijnliefhebber krijgt Park Hoog Oostduin daarom een wijnkelder. Wat een weelde als u na jaren rust in zo’n goede bewaaromgeving de fles ontkurkt!

FITNESSRUIMTE
Landgoed Oostduin en Arendsdorp leent zich naast een wandeling ook prima voor buitensporten. Regent het, of bent u geen hardloper? Dan kunt u gebruikmaken van de fitnessruimte voor bewoners, met uitzicht op het park.

SERVICES
In de ontvangsthal van Hoge Duin is dagelijks van 7.00 tot 22.00 uur een servicemanager aanwezig als eerste aanspreekpunt voor bewoners en gasten. Tevens krijgt u de beschikking over een uitgebreid pakket aan services, daarbij valt te denken aan:
• stomerij-, overhemden- en schoenreparatieservice
• autowas- en onderhoudsservice
• huishoudelijke hulp en (incidentele) kinderdagopvang
• verhuisservice
• chauffeursservice

6 redenen voor enthousiasme!
- wonen op een landgoed, midden in de stad
- centraal gelegen, alles bij de hand
- hofstad Den Haag, fantastisch aanbod aan cultuur, restaurants, winkels, musea
- panoramisch uitzicht, fenomenale vergezichten
- ontworpen door Cepezed (vernieuwend én behoudend)
- sleutelklaar opgeleverd, afgewerkt met de mooiste materialen

Oplevering begin 2019

Bekijk ook de woningzoeker op de projectwebsite van PARKHOOGOOSTDUIN.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 1.500.000 - € 2.390.500
Bouw
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 240 m³ - 550 m³

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

Interesse of vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen zodat we u helder en deskundig te woord kunnen staan.

Contact opnemen

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.