Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Park Hoog Oostduin, Penthouse, 's-Gravenhage

€ 1.500.000 - € 2.390.500 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Luxueus wonen in een park midden in de stad

Laatste penthouse te koop: LD 7.1

In de groene wijk Benoordenhout, pal naast Landgoed Oostduin en Arendsdorp, stond voorheen het Lummusgebouw, in de jaren 60 ontworpen als kantoor voor Shell. Vanaf de tweede helft van 2017 vindt u hier naar ontwerp van gerenommeerd architectenbureau cepezed de twee luxueuze woongebouwen van Park Hoog Oostduin: Hoge...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Park Hoog Oostduin, Penthouse, 's-Gravenhage.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Arendsdorp
  615 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Arendsdorp
  680 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,9 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 498.000,-
 • Icon guy
  Inwoners 's-Gravenhage
  259.837 mannen
 • Icon girl
  Inwoners 's-Gravenhage
  265.045 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.6 km
 • Voortgezet onderwijs
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.8 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.6 km

Uitgebreide omschrijving

Luxueus wonen in een park midden in de stad

Laatste penthouse te koop: LD 7.1

In de groene wijk Benoordenhout, pal naast Landgoed Oostduin en Arendsdorp, stond voorheen het Lummusgebouw, in de jaren 60 ontworpen als kantoor voor Shell. Vanaf de tweede helft van 2017 vindt u hier naar ontwerp van gerenommeerd architectenbureau cepezed de twee luxueuze woongebouwen van Park Hoog Oostduin: Hoge Duin en Lage Duin. De penthouses van Hoge en Lage Duin zijn nu in de verkoop.

Grote terrassen, hoge plafonds, een geklimatiseerde wijnkelder, afgesloten box in de parkeergarage, een exclusieve fitnessruimte, servicegerichte conciërge en natuurlijk het ongeëvenaard uitzicht over zee, strand en stad. Need we say more…?
Als een eigentijds panorama van Mesdag strekt de koninklijke residentie zich aan uw voeten uit. Riante terrassen rondom bieden spannende vergezichten: aan de ene kant de zee, de duinen, de wolkenluchten en spectaculaire zonsondergangen, aan de andere zijde de stad, de bedrijvigheid, de unieke skyline.

Zodra de deur van uw penthouse voor u opengaat, valt alle drukte van u af. Dat uitzicht, de stilte, de ruimte, het licht… iedere keer weer is het even adembenemend. Die ruimte heeft u geheel naar eigen inzicht kunnen indelen: uw wensen, uw dromen, uw voorkeuren – dit is haute couture wonen op het hoogste niveau.
Voor uw inspiratie hebben TANK Architects, Stijn van den Boogaard Architecten en Nina Graziosi alvast fraaie interieurontwerpen gemaakt. Deze zijn te zien in de afbeeldingen hierboven en in de verkoopbrochure.

Met de voeten geworteld in de eeuwenoude landgoederen Oostduin en Arendsdorp verrijst Park Hoog Oostduin boven de boomtoppen. Een groen eiland van rust, vlakbij alle wenselijke voorzieningen: het chique winkelaanbod van het Benoordenhout, de antiquairs en galeries van het Noordeinde en de Denneweg, de charme van het Lange Voorhout – u wandelt er zo naartoe. Uitwaaien langs het strand? Het ligt slechts luttele minuten bij u vandaan. ’s Ochtends vroeg hardlopen in het Haagse Bos? U loopt de laan uit en steekt over. Tegelijkertijd ligt Park Hoog Oostduin vlakbij de uitvalswegen, met zowel Amsterdam, Schiphol als Rotterdam binnen bereik. Om in Haagse termen te blijven: vorstelijk.

Oplevering indicatie zomer 2018

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 1.500.000 - € 2.390.500
Aangeboden sinds 1 jaar, 6 maandens, 6 dagens geleden
Bouw
Aantal eenheden 10
Aantal vrije eenheden 9
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 590 m³ - 590 m³
Woonoppervlakte 197 m² - 203 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.