Park070 Voorburg, Voorburg

€ 335.000 - € 1.335.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

NIEUWBOUW PARK070
Na het werk rijd je de ondergrondse parkeergarage in en neem je de trap of lift naar boven. Laat de dag van je afglijden, als je boven komt in de heerlijk groene binnentuin! De buurkinderen spelen buiten en je ruikt de geur van een net aangestoken barbecue. Terwijl je naar je huis slentert bedenk je wat jullie met het avondeten gaan doen. Maar eerst nog even lekker zitten op...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Park070 Voorburg, Voorburg.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Bovenveen
  3.375 mannen
 • Inwoners Bovenveen
  3.510 vrouwen
 • Auto's
  0,7 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 162.000,-
 • Inwoners Leidschendam-Voorburg
  35.818 mannen
 • Inwoners Leidschendam-Voorburg
  38.786 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisschool
  0.9 km
 • VMBO
  0.7 km
 • HAVO/VWO
  1 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.7 km
 • Gemiddelde afstand tot school
  0.9 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.8 km

Uitgebreide omschrijving

NIEUWBOUW PARK070
Na het werk rijd je de ondergrondse parkeergarage in en neem je de trap of lift naar boven. Laat de dag van je afglijden, als je boven komt in de heerlijk groene binnentuin! De buurkinderen spelen buiten en je ruikt de geur van een net aangestoken barbecue. Terwijl je naar je huis slentert bedenk je wat jullie met het avondeten gaan doen. Maar eerst nog even lekker zitten op je terras met een glaasje. Terwijl de zonnestralen je gezicht verwarmen denk je er nog even over na…

BUITEN IN DE STAD
Stedelijk groen, samen met anderen, autovrije binnentuinen en opvallend modern. Dat is wonen in het bijzondere nieuwbouwplan Park070 Voorburg. Met aan de ene kant het groen van Park 't Loo en aan de andere kant de binnenstad van Den Haag woon je op de grens van twee werelden. In jouw eigen ideale familiehuis of jullie droomappartement. Maar samen met al je buren woon je ook in een bijzonder en onderscheidend wooncomplex.

NIEUWBOUW MET RIJKE HISTORIE
Het CBS gebouw uit 1973 in Voorburg is een historisch icoon. Mede door de atoom- en schuilkelder, die zich onder het pand bevindt. Het pand wordt afgebroken, maar de bijzondere kelder blijft behouden en wordt een parkeergarage. Daarboven komen circa 250 moderne woningen en appartementen. Hier bouwen we Park070, een nieuw Voorburgs icoon!

VISIE OP PARK070
De manier waarop het voormalig CBS gebouw in Voorburg getransformeerd wordt tot woonwijk, is gerust bijzonder te noemen. Dit plan is tot stand gekomen door goed te luisteren naar toekomstige bewoners, de gemeente te betrekken bij de plannen en de inzet van een landschapsarchitect. Het resultaat is een duurzaam, groen en bovenal aangenaam woonmilieu met appartementen, stads- en parkwoningen in verschillende groottes en prijsklassen.

DUURZAAM EN SAMEN
Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in Park070. Niet alleen door het hergebruiken van de parkeerkelder en andere materialen, ook zorgen we ervoor dat we de woningen en appartementen zo energiezuinig mogelijk kunnen maken. Daarnaast worden de mogelijkheden bekeken voor deelauto's. Of je Park070 nu als gezin betrekt, hier als stel gaat wonen of alleen, iedereen voelt zich hier thuis. Dit is een plek waar je de buren kent, de kinderen met elkaar spelen of spontaan een BBQ organiseert in een van gezamenlijke binnentuinen. Maar waar ook genoeg ruimte is voor de privacy van eigen huis en tuin.

ALLES IN DE BUURT
Wie straks in Park070 woont, leeft zeker niet in een afgelegen nieuwbouwwijk. Het plan ligt in de bestaande wijk Bovenveen in Voorburg, waar voorzieningen al vele jaren geleden zich hebben gevestigd. Zo loop of fiets je vanaf Park070 in een paar minuten gemakkelijk naar het winkelcentrum, de basisschool, de sportschool en het station.

WAAR LIGT PARK070?
Park070 ligt direct aan stadspark ’t Loo in Voorburg, precies tussen het centrum van Den Haag en Leidschendam-Voorburg in. Dat betekent dat er veel groen in de omgeving is, maar ook dat je binnen een kwartier naar het Binnenhof fietst en in nog een kwartiertje extra op het Scheveningse strand staat. Metrostation Voorburg ’t Loo en de treinstations Mariahoeve en Laan van NOI liggen op loopafstand en met de auto ben je zo op de A12, A4 of diverse hoofdwegen.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 335.000 - € 1.335.000
Aangeboden sinds 3 maanden, 2 weken geleden
Bouw
Locatie
Plaats Voorburg
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 282 m³ - 774 m³
Woonoppervlakte 94 m² - 258 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

Interesse of vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen zodat we u helder en deskundig te woord kunnen staan.

Contact opnemen

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.