Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Parkrijk Herenhuizen, Herenhuizen, Rijswijk

€ 334.900 - € 474.900 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

VOOR ACTUELE OPENINGSTIJDEN VAN HET INFORMATIECENTRUM VERWIJZEN WIJ U NAAR DE PROJECTSITE VAN RIJSWIJK BUITEN.

RijswijkBuiten gaat weer een mooie nieuwe fase in. Na het grote succes in Sion presenteren we u nu de eerste plannen voor ’t Haantje. Onder de naam Parkrijk komt er een prachtig project aan met een heel gevarieerd woonprogramma. Parkrijk wordt de etalage van aantrekkelijk wonen in de...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Parkrijk Herenhuizen, Herenhuizen, Rijswijk.

Nu berekenen

Beschikbare bouwnummers

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

  • Icon guy
    Inwoners Rijswijk
    24.324 mannen
  • Icon girl
    Inwoners Rijswijk
    26.703 vrouwen

Uitgebreide omschrijving

VOOR ACTUELE OPENINGSTIJDEN VAN HET INFORMATIECENTRUM VERWIJZEN WIJ U NAAR DE PROJECTSITE VAN RIJSWIJK BUITEN.

RijswijkBuiten gaat weer een mooie nieuwe fase in. Na het grote succes in Sion presenteren we u nu de eerste plannen voor ’t Haantje. Onder de naam Parkrijk komt er een prachtig project aan met een heel gevarieerd woonprogramma. Parkrijk wordt de etalage van aantrekkelijk wonen in de Randstad. Buiten maar toch stedelijk. Deze fase bestaat uit royale eengezinswoningen met een individuele uitstraling.

Met volop veilige speelruimte voor de kinderen maar ook een goede verbinding naar de diverse grote wegen en het stadscentrum. Nog een opvallende combinatie: de ietwat stedelijke beleving maar dat wel onder de naam Parkrijk. Die inspiratie komt door het prachtige Wilhelminapark dat op loopafstand ligt. Met fraaie bomen, paden, waterpartijen, bijzondere bosschages en ideaal voor heerlijk wandelen, sporten en spelen.

Natuurlijk is er ook aan andere ‘groene’ eigenschappen gedacht. In Parkrijk worden de nieuwste technische snufjes op het gebied van duurzaamheid geïnstalleerd. Door onder andere het gebruik van de warmtepomp en zonnepanelen is deze woning zeer duurzaam en voorbereid op de toekomst. Dit systeem zorgt ook voor extra comfort. Bijvoorbeeld door de vloerverwarming door de gehele woning die ook als koeling kan dienen en het gebruik van triple glas.

Het tweede deelgebied waarmee we in RijswijkBuiten aan de slag gaan is ’t Haantje. Gelegen naast Sion en aan de voet van het Wilhelminapark. ‘t Haantje gaat een bijzondere plek innemen in RijswijkBuiten. De komende jaren gaat dit gebied omgetoverd worden in een superieur woongebied waar
veel mensen hun woongeluk zullen vinden. Parkrijk ligt aan de zuidwestelijke kant van RijswijkBuiten. Parkrijk zal zich bevinden aan de buitenrand van ’t Haantje tegen de grens van Delft aan. De wijk wordt zogezegd autoluw, toch zijn devoorzieningen voor uw auto uitstekend. Het parkeren zal in zogenaamde parkeerhoven worden geregeld. U kunt uw auto direct aan de achtertuin parkeren. Ook is er ruim voldoende parkeergelegenheid voor uw bezoek in de straten.

U heeft straks niet alleen een heerlijke wijk om te wonen, u kunt ook dichtbij huis recreëren! Met een achtertuin van maar liefst 150 hectare heeft u een prachtig recreatiegebied op loopafstand. Het Wilhelminapark, Hoekpolderpark en Elsenburgerbos is een prachtig gebied waar de natuur in alle facetten
samenkomt. U kunt er heerlijk wandelen en genieten van het zeer gevarieerde landschap en beplanting. Maar ook fietsers, hardlopers en bijvoorbeeld skeelers kunnen er hun hart ophalen. Voor de kinderen is er ook een speeltuin aanwezig. Met de komst van RijswijkBuiten wordt het Wilhelminapark nog mooier gemaakt. Het wordt nog groter waardoor er een mooie natuurlijke overloop is tussen het woongebied en de natuur.

14 STATIGE HERENHUIZEN:
- 3-laagse woningen
- prijzen vanaf € 354.900,= tot € 374.900,= v.o.n
- gebruiksoppervlakte 165 m² tot en met 170 m² (basis 5.70 breed en 10.80 diep)
- kavels van 145 m² tot 152 m²
- veel variatie en keuzemogelijkheden in de gevels

START BOUW/OPLEVERING:
Fase 1: start bouw 4e kwartaal 2016 en oplevering 3e kwartaal 2017
Fase 2: start bouw 3e kwartaal 2017 en oplevering 2e kwartaal 2018
Fase 3: start bouw 4e kwartaal 2017 en oplevering 3e kwartaal 2018

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 334.900 - € 474.900
Bouw
Aantal eenheden 62
Aantal vrije eenheden 49
Locatie
Plaats Rijswijk
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 430 m³ - 460 m³
Perceeloppervlakte 147 m² - 218 m²
Woonoppervlakte 162 m² - 223 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.