Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Parq Residence, Monument, Wassenaar

€ 300.000 - € 1.250.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Comfortabel wonen en comfortabel leven, het kan in Parq Residence aan de Schouwweg in Wassenaar. In dit Rijksmonument en in de geplande nieuwe vleugel worden 35 nieuwe luxe appartementen ontwikkeld die u alle luxe en comfort bieden die u zich maar kunt wensen.

Geheel conform planning is op 1 december jl. gestart met de bouw. Een model appartement in het Rijksmonument is op afspraak te...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Parq Residence, Monument, Wassenaar.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Oud-Wassenaar
  265 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Oud-Wassenaar
  360 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  1,4 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 843.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Wassenaar
  12.313 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Wassenaar
  13.742 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  1.3 km
 • Voortgezet onderwijs
  2.1 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  3.2 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  1.1 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  1.9 km

Uitgebreide omschrijving

Comfortabel wonen en comfortabel leven, het kan in Parq Residence aan de Schouwweg in Wassenaar. In dit Rijksmonument en in de geplande nieuwe vleugel worden 35 nieuwe luxe appartementen ontwikkeld die u alle luxe en comfort bieden die u zich maar kunt wensen.

Geheel conform planning is op 1 december jl. gestart met de bouw. Een model appartement in het Rijksmonument is op afspraak te bezichtigen.

De sfeervolle ruimtes, het karakter van het gebouw, de schitterende lichtinval en het uitzicht op de monumentale tuin maken ieder appartement uniek. Parq Residence ligt in een groene, bosrijke omgeving in Wassenaar, dichtbij het strand en het centrum van Den Haag.

Parq Residence biedt 33 appartementen, variërend van 147m2 tot 236m2 en 2 studio's.
In het bestaande rijksmonument bevinden zich 26 appartementen, in de nieuw te bouwen vleugel worden 9 appartementen ontwikkeld. Allen beschikken over een of meerder ruime balkons of een fraai dakterras met schitterend uitzicht op de binnentuin. Het monumentale pand stamt uit 1933 en is ontworpen door de bekende architect Samuel de Clerq. Met de ontwikkeling van de appartementen en de bouw van de nieuwe vleugel wordt het gebouw aan deze tijd aangepast, met behoud van het oorspronkelijke karakter.

De verrassende nisjes, hoge ramen, authentieke openslaande deuren en de bijzondere indeling geven ieder appartement een eigen karakter. Bovendien beschikt elk appartement over twee parkeerplaatsen (waarvan minimaal 1 in de ondergrondse parkeergarage).
Alle appartementen zijn vanzelfsprekend bereikbaar met de lift. Voor een aantal biedt de lift zelfs directe toegang tot de woning.
De afwerking van de appartementen is van hoge kwaliteit en voor de royale badkamer en keuken worden merken gebruikt met de juiste luxe uitstraling. De indeling van de badkamer en keuken is flexibel, u kunt deze dus helemaal aanpassen aan uw specifieke woonwensen.

-- De oplevering vindt naar verwachting plaats rond april 2019.

Monumentale tuin
Parq Residence wordt omringd door een monumentale tuin. De imposante oprijlaan, schitterende waterpartijen, de perken met eeuwenoude bomen en het uitgestrekte grasveld zorgen voor een heerlijke ambiance en een optimaal gevoel van buiten wonen.

Middenin de natuur
De ligging van Parq Residence is perfect. Bewoners kunnen genieten van de bosrijke omgeving en het strand ligt op steenworp afstand. Wilt u op een plezierige manier fit blijven, dan kunt u terecht op de prachtig aangelegde tennisbanen van tennisvereniging Oud Wassenaar, de 18-holes golfbaan van de Koninklijke Haagsche Golf en Countryclub, de 9-holes golfbaan van de besloten club Golf Groendael. U kunt natuurlijk ook een heerlijke wandeling maken op het nabijgelegen Landgoed Clingendaal.

Wassenaar en Den Haag
Voor wie op zoek is naar meer bedrijvigheid: het charmante dorp Wassenaar ligt om de hoek. Hier vindt u gezellige koffie- en lunchgelegenheden en kwaliteitswinkels waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast ligt Parq Residence dichtbij het centrum van Den Haag. Een stad vol met gerenommeerde musea, stijlvolle modewinkels, de beste speciaalzaken, hotspots voor goede koffie en befaamde restaurants.

Bereikbaarheid
Parq Residence is van alle kanten goed bereikbaar. Zo ben u via de A4 snel in Amsterdam en op Luchthaven Schiphol.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 - € 1.250.000
Bouw
Aantal eenheden 26
Aantal vrije eenheden 20
Locatie
Plaats Wassenaar
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 198 m³ - 809 m³
Woonoppervlakte 63 m² - 258 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.