Object

PlesmanDuin, 's-Gravenhage

Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Exceptional living in The Hague

Plesmanduin wordt één van de meest bijzondere woongebieden van Den Haag. Deze plek was lange tijd afgesloten voor publiek maar wordt momenteel getransformeerd tot een levendig en groen gebied waar mensen van alle leeftijden en gezinssamenstellingen kunnen wonen en ontspannen.

Plesmanduin kent een rijke historie. In de jaren dertig gaf Albert Plesman opdracht...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor PlesmanDuin, 's-Gravenhage.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Duttendel
  480 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Duttendel
  570 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  1,2 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 589.000,-
 • Icon guy
  Inwoners 's-Gravenhage
  259.837 mannen
 • Icon girl
  Inwoners 's-Gravenhage
  265.045 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.4 km
 • Voortgezet onderwijs
  1.7 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  1.5 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  1.4 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  1.1 km

Uitgebreide omschrijving

Exceptional living in The Hague

Plesmanduin wordt één van de meest bijzondere woongebieden van Den Haag. Deze plek was lange tijd afgesloten voor publiek maar wordt momenteel getransformeerd tot een levendig en groen gebied waar mensen van alle leeftijden en gezinssamenstellingen kunnen wonen en ontspannen.

Plesmanduin kent een rijke historie. In de jaren dertig gaf Albert Plesman opdracht tot de bouw van het nieuwe KLM hoofdkantoor. Dichtbij politiek Den Haag die die de ambitieuze luchtvaartmaatschappij subsidieerde. Later deed het gebouw jarenlang dienst als Ministerie van Verkeer en Waterstaat.

Het project is gelegen in de groene wijk Duttendel. In de directe omgeving is veel te doen. Naast de vele sportvelden vindt in het Westbroekpark, één van de vele parken in de omgeving, jaarlijks het theaterfestival 'De Parade' plaats. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in een groot aantal verschillende winkelgebieden waaronder in de nabij gelegen Bankastraat.

Het monument wordt getransformeerd naar een prachtig nieuw woongebouw met koopappartementen en later ook huurappartementen en short stay. De setting is uniek, het monument ligt midden in een groene omgeving, een oase van rust. De sfeervolle ruimtes met authentieke details, de grootste monumentale entree en uitzicht op de tuin maken het project compleet. De appartementen hebben diverse groottes en beschikken over een ruime buitenruimte.

Plesmanduin bestaat uit de volgende koopwoningen:

13 unieke stadswoningen op woonlaag 1/2: tweelaags met oppervlaktes van 99 – 172 m2, met een eigen entree en vanuit de eetkamer/-keuken openslaande deuren naar een eigen terras en uitzicht op de schitterende tuin. Deze ruime stadswoningen hebben 3 tot 6 kamers en hoge plafonds.

35 luxe appartementen op woonlaag 1 t/m 6: eenlaags met oppervlaktes van 54 – 178 m2, met ruime balkons of Franse balkons, sommige met erker. Gevarieerde indelingen met 2 tot 5 kamers met hoge plafonds.

6 bijzondere loft woningen op woonlaag 7/8 met oppervlaktes van 114 - 221 m², voorzien van een grote loggia's met prachtig lichtinval.

2 zeer royale penthouses op laag 8 met oppervlaktes van 239-256 m² met groot terras en geweldig uitzicht over de stad / park en hoge plafonds.

Is uw interesse voor deze bijzondere monumentale ontwikkeling gewekt? Meld u zich dan via de projectwebsite aan zodat wij u door middel van nieuwsbrieven op de hoogte kunnen houden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
Bouw
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 146 m³ - 481 m³
Woonoppervlakte 54 m² - 178 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

Interesse of vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen zodat we u helder en deskundig te woord kunnen staan.

Contact opnemen

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.