Object
Object
Object
Object
Object
Object

Reyshout, RijswijkBuiten, Rijswijk

€ 495.000 - € 575.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Welkom in 'Reyshout', gelegen aan de rand van RijswijkBuiten

Het project Reyshout wordt ontwikkeld aan een rustige straat aan het water, de Rijshout, zijstraat van de Sionsweg, in RijswijkBuiten. Een prachtige nieuwe duurzame woonwijk, gelegen tussen het centrum van Rijswijk en Delft. Tot 2023 zullen hier 3400 nieuwe duurzame woningen gerealiseerd worden in een aantrekkelijk decor van groen en...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Reyshout, RijswijkBuiten, Rijswijk.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

  • Icon guy
    Inwoners Rijswijk
    24.324 mannen
  • Icon girl
    Inwoners Rijswijk
    26.703 vrouwen

Uitgebreide omschrijving

Welkom in 'Reyshout', gelegen aan de rand van RijswijkBuiten

Het project Reyshout wordt ontwikkeld aan een rustige straat aan het water, de Rijshout, zijstraat van de Sionsweg, in RijswijkBuiten. Een prachtige nieuwe duurzame woonwijk, gelegen tussen het centrum van Rijswijk en Delft. Tot 2023 zullen hier 3400 nieuwe duurzame woningen gerealiseerd worden in een aantrekkelijk decor van groen en water en met alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen.

Deze 4 prachtige royale twee- onder- één- kapwoningen worden gerealiseerd aan de rustige straat Rijshout.
Door een uitbouw aan de zijkant van het huis beschikken deze woningen over een riante tuingerichte woon-/eetkamer (ca. 55 m²) met een open keuken aan de voorzijde van ca. 18 m². Op de 1e etage 3 slaapkamers en op de 2e etage de mogelijkheid 1 of 2 slaapkamers te realiseren.
Parkeren voor 2 auto’s is mogelijk op eigen terrein en alle woningen beschikken over een berging in de achtertuin.

Kenmerken van 'Reyshout':
- vier moderne twee-onder-een-kap woningen
- circa 180 m2 woonoppervlakte
- volledig gasloos en v.z.v. bodemwarmtepomp
- royale tuin
- twee parkeerplaatsen op eigen terrein
- volledig naar wens in te delen
- voorzien van tegelwerk en sanitair

Planning:
Start verkoop vóór de zomer 2019
Start bouw Q1 2020
Oplevering Q1 2021

Heeft u interesse in een woning? Neem dan contact op met Frisia Makelaars en schrijf u in. Wij zullen de komende twee weken de inschrijvingen inventariseren en de woningen toewijzen. Na die tijd is de verkoop gestart.

RijswijkBuiten groeit verder!!
RijswijkBuiten geeft u echt het gevoel van buiten wonen en is toch heel centraal gelegen vlakbij de centra van Rijswijk, Delft, Den Haag en Rotterdam! Gelegen aan het Wilhelminapark en het Hoekpolderpark wordt de wijk omarmd door groen met mogelijkheden om te sporten, spelen, zwemmen, fietsen en wandelen.

*Alles dichtbij
In RijswijkBuiten woont u geweldig met alles dichtbij. Op de fiets bent u snel in winkelcentrum ‘In de Bogaard’, het oude centrum van Rijswijk en de historische binnenstad van Delft. Bovendien zijn de levendige binnensteden van Den Haag en Rotterdam in de buurt.

*Perfect bereikbaar
De ontsluiting van RijswijkBuiten gaat via de Prinses Beatrixlaan. Dit is een belangrijke verbindingsweg tussen Rijswijk en Delft. Via deze weg bent u in een mum van tijd op de A4, die iets verderop kruist met de A13. Bovendien bent u met de bus of tram snel in Den Haag of Delft. Of stapt u op NS-stations Rijswijk of Delft over op trein.

*Duurzaamheid
Door de ontwikkelingen in Groningen wil Nederland van de gasaansluiting af. In RijswijkBuiten is dit de normaalste zaak van de wereld! Inmiddels zijn er reeds 1000 woningen gasloos en energieneutraal gebouwd. In RijswijkBuiten wordt er zelfs op veel meer vlakken aan duurzaamheid gedacht. Door al jarenlang duurzaam te ontwikkelen is RijswijkBuiten de duurzaamste wijk van Nederland en zijn de woningen klaar voor de toekomst! 

*Energie
Alle woningen in RijswijkBuiten zijn door slimme installaties energievriendelijk door onder andere een warmtepomp, vloerverwarming- en koeling; een gasaansluiting verleden tijd. Daarnaast zorgt dit voor veel comfort en een zeer laag energieverbruik!

*Sociaal
In RijswijkBuiten wordt ook op sociaal vlak duurzaam gedacht. Zo kunt u zich bijvoorbeeld voor de inrichting van uw tuin laten inspireren door de tuinontwerpen van studenten van het Wellantcollege (mbo). In het kader van een leeropdracht hebben zij verschillende tuinontwerpen voor toekomstige bewoners gemaakt.
Het deelgebied Sion kent een Oranjevereniging die meer dan 80 jaar bestaat en nog steeds actief is. Regelmatig worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd. Maar dat niet alleen. RijswijkBuiten kent ook een actieve bewonerscommissie.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 495.000 - € 575.000
Aangeboden sinds 3 wekens, 4 dagens geleden
Bouw
Locatie
Plaats Rijswijk
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 180 m² - 180 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

Interesse of vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen zodat we u helder en deskundig te woord kunnen staan.

Contact opnemen

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.