The Mauritz, The Mauritz type C, bouwnummer: 15, 's-Gravenhage 2514 HD 's-Gravenhage

2514 HD 's-Gravenhage € 985.000 vrij op naam Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Type C: alle ruimte om uw eigen woonwensen vorm te geven!

De appartementen van type C hebben een woonoppervlakte van niet minder dan 152 m2. Door die ruimte heeft u alle mogelijkheden om al uw woonwensen te realiseren, Het uitgangspunt daarbij is de langgerekte living met centrale eilandkeuken en met de drie Franse balkondeuren aan de zijde van de Mauritskade. U kunt ervoor kiezen om de...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor The Mauritz, The Mauritz type C, bouwnummer: 15, 's-Gravenhage.

Nu berekenen

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Voorhout
  1.160 mannen
 • Inwoners Voorhout
  1.025 vrouwen
 • Auto's
  0,6 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 336.000,-
 • Inwoners 's-Gravenhage
  259.837 mannen
 • Inwoners 's-Gravenhage
  265.045 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.4 km
 • Voortgezet onderwijs
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.9 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.5 km

Uitgebreide omschrijving

Type C: alle ruimte om uw eigen woonwensen vorm te geven!

De appartementen van type C hebben een woonoppervlakte van niet minder dan 152 m2. Door die ruimte heeft u alle mogelijkheden om al uw woonwensen te realiseren, Het uitgangspunt daarbij is de langgerekte living met centrale eilandkeuken en met de drie Franse balkondeuren aan de zijde van de Mauritskade. U kunt ervoor kiezen om de breedte aan deze Mauritskade ook te benutten voor een slaap- of werkvertrek naast de living. Het is echter ook zeer aantrekkelijk om de living over de volle breedte te laten lopen. U kijkt dan met liefst drie verdiepingshoge raampartijen uit over het Willemspark.

Aan de achterzijde is een study gesitueerd. Deze kijkt uit over de rustige binnentuin aan de achterzijde. Het appartement op de begane grond heeft het aangename comfort van een groot beschut terras van ca. 48 m2 aan die achterzijde. 
De bovengelegen appartementen van dit type hebben een ruim balkon van ca. 14 m2. Van hieruit kijk ut, afhankelijk van de verdieping, richting de historische binnenstad van Den Haag, met uitzicht tot aan de Haagse Toren, het icoon van het centrum.
Een alternatief is het realiseren van een (gasten)slaapkamer aan de voorzijde, waarnaast u dan ook de tweede badkamer kunt laten plaatsen. Zo creëert u een gastenverblijf met volledige privacy.

Bijzonderheden:
- 4 kamer appartement
- woonoppervlakte ca. 152 m2
- hal met garderobe en toegang tot berging/technische ruimte met opstelplaats wasmachine/droger
- over de gehele diepte van de woning georiënteerde living met 2 of 3 dubbel openslaande "Franse" balkondeuren voor een fraai uitzicht op o.a. Willemspark
- mogelijkheid voor een (deels) afgesloten eetkamer en study
- beschut balkon van ca. 14 m2 aan de binnentuin
- Siematic eilandkeuken met apparatenwand, inclusief Siemens apparatuur
- hoofdslaapkamer met aangrenzende inloopkast en directe toegang tot complete badkamer met brede inloopdouche, ligbad en tweede toilet
- tweede royale (slaap)kamer met voldoende kastruimte en directe toegang tot badkamer
- vloerverwarming als hoofdverwarming
- mogelijkheid voor privé parkeerplaats en berging in de ondergrondse stallinggarage

Wonen in luxe en stijl, aan de Haagse grachtengordel
Ze zijn het tot voor kort vergeten juweel van Den Haag: de Haagse grachten. Als een zilveren ring liggen ze al eeuwen om het meest historische deel van de stad. Daarbinnen huist het parlement. Werkt de koning. Hier zijn wereldberoemde musea. Hier schittert Den Haag. Nu worden de grachten die zoveel historie omarmen weer volop omarmd door de stad. Ze worden weer gekoesterd en bevaren. Ze maken weer volledig deel uit van een residentie die met de dag mooier en populairder wordt. The Mauritz is in die zilveren ring de nieuwste edelsteen. Welkom in de luxe van de Haagse grachtengordel.

De creatie van een nieuw landmark
Voor de creatie van The Mauritz liet het Haagse architectenbureau WK Architecten zich inspireren door de fraaie panden aan weerszijden. De klassieke stijlkenmerken daarvan komen duidelijk terug: de verhoogde plint, grote raampartijen, ambachtelijk metselwerk, een rustige detaillering. Door de grote raampartijen is het zicht op de bomen maximaal. De iets inspringende hoek trekt het oog naar de ingang van de rustige Willemstraat. Het resultaat is een evenwichtig landmark dat nu al monumentaal oogt.

Het koninklijke Willemspark aan uw voeten
The Mauritz wordt gerealiseerd op de hoek van de Mauritskade en de Willemstraat. Die namen verraden al iets van de koninklijke historie van deze locatie. Pal aan de overzijde van het water ligt het schilderachtige Willemspark, ooit privébezit van de koning. Een aantal van de zeventien appartementen in The Mauritz biedt uitzicht op deze groene oase. Het is op elk moment van de dag heerlijk om er even rond te wandelen, op een bank te zitten. Het Willemspark is als een voortuin die u gratis bij uw royale appartement krijgt.

17 appartementen. Welke past bij u?
The Mauritz biedt u keuze uit zeventien appartementen, elk met een privé parkeerplaats in de ondergelegen garage. De appartementen variëren in oppervlakte van 118 m² tot 152 m². Ze zijn alle gelijkvloers. Een uitzondering hierop is het penthouse, dat op de 5e en 6e verdieping ligt. Deze is daardoor maar liefst 248 m² groot. Op de bovenste verdiepingen geniet u van een fenomenaal uitzicht.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 985.000 vrij op naam
Aangeboden sinds 2 maanden, 3 weken, 6 dagen geleden
Status Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Woning type portiekflat
Locatie
Adres Mauritskade
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 152 m²
Indeling
Bevind zich op woonlaag 5
Aantal woonlagen 1
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 4 (3 slaapkamers)

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.