Object
Object
Object
Object

The Mauritz, The Mauritz type D, 's-Gravenhage

€ 750.000 - € 870.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Type D: de Willemstraat vóór, de stilte van de binnentuin achter

De appartementen van dit type, met een woonoppervlakte van 138 m2, zijn enigszins vergelijkbaar met het appartement Type A op de begane grond. Ook deze appartementen zijn aan de voorzijde georiënteerd op de rustige Willemstraat, aan de achterzijde kijken ze uit over de gerieflijke binnentuin. Echter, deze appartementen hebben aan...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor The Mauritz, The Mauritz type D, 's-Gravenhage.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Voorhout
  1.160 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Voorhout
  1.025 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,6 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 336.000,-
 • Icon guy
  Inwoners 's-Gravenhage
  259.837 mannen
 • Icon girl
  Inwoners 's-Gravenhage
  265.045 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.4 km
 • Voortgezet onderwijs
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.9 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.5 km

Uitgebreide omschrijving

Type D: de Willemstraat vóór, de stilte van de binnentuin achter

De appartementen van dit type, met een woonoppervlakte van 138 m2, zijn enigszins vergelijkbaar met het appartement Type A op de begane grond. Ook deze appartementen zijn aan de voorzijde georiënteerd op de rustige Willemstraat, aan de achterzijde kijken ze uit over de gerieflijke binnentuin. Echter, deze appartementen hebben aan de achterzijde een groot balkon. Hoe hoger u komt, hoe fraaier het uitzicht richting het Hofkwartier en de Haagse Toren.

Met dat woonoppervlak kunt u ook hier uw woonwensen naar eigen inzicht realiseren. Het vertrekpunt is de lange, royale living. De architect bedacht hier een slaapkamer aan de stille voorzijde èn aan de achterzijde. Deze tweede slaapkamer grenst aan het balkon van circa 14 m2. Op mooie avonden kunt u hier heerlijk genieten van de buitenruimte en de frisse lucht, om daarna zo uw bed in te rollen.
U heeft ook bij dit appartement de keuken naar wens te positioneren: centraal in de ensuite living of aan de wandzijde. Dat leidt tot heel verschillende loop- en zichtlijnen en dus een geheel eigen sfeer. Ook kunt u kiezen voor een tweede slaapkamer en een study. Dat laatste is ideaal als u aan huis werkt; u heeft zo uw eigen rustige ruimte, die toch verbonden is met de living.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte circa 138 m2
- hal met garderobe en dubbele deuren naar woongedeelte
- living met twee dubbel openslaande ‘Franse’ balkondeuren aan Willemstraat zijde,
(woon)keuken met directe toegang tot beschut balkon van circa 14 m2 aan de binnentuin
- mogelijkheid voor (deels) afgesloten study
- Siematic eilandkeuken met apparatenwand, inclusief Siemens apparatuur
- grote hoofdslaapkamer met voldoende kastruimte
- complete badkamer met inloopdouche, ligbad en tweede toilet
- tweede (slaap)kamer
- technische ruimte/berging met opstelplaats voor wasmachine/-droger
- vloerverwarming als hoofdverwarming
- mogelijkheid voor privé parkeerplaats en berging in de ondergrondse stallinggarage

Wonen in luxe en stijl, aan de Haagse grachtengordel
Ze zijn het tot voor kort vergeten juweel van Den Haag: de Haagse grachten. Als een zilveren ring liggen ze al eeuwen om het meest historische deel van de stad. Daarbinnen huist het parlement. Werkt de koning. Hier zijn wereldberoemde musea. Hier schittert Den Haag. Nu worden de grachten die zoveel historie omarmen weer volop omarmd door de stad. Ze worden weer gekoesterd en bevaren. Ze maken weer volledig deel uit van een residentie die met de dag mooier en populairder wordt. The Mauritz is in die zilveren ring de nieuwste edelsteen. Welkom in de luxe van de Haagse grachtengordel.

De creatie van een nieuw landmark
Voor de creatie van The Mauritz liet het Haagse architectenbureau WK Architecten zich inspireren door de fraaie panden aan weerszijden. De klassieke stijlkenmerken daarvan komen duidelijk terug: de verhoogde plint, grote raampartijen, ambachtelijk metselwerk, een rustige detaillering. Door de grote raampartijen is het zicht op de bomen maximaal. De iets inspringende hoek trekt het oog naar de ingang van de rustige Willemstraat. Het resultaat is een evenwichtig landmark dat nu al monumentaal oogt.

Het koninklijke Willemspark aan uw voeten
The Mauritz wordt gerealiseerd op de hoek van de Mauritskade en de Willemstraat. Die namen verraden al iets van de koninklijke historie van deze locatie. Pal aan de overzijde van het water ligt het schilderachtige Willemspark, ooit privébezit van de koning. Een aantal van de zeventien appartementen in The Mauritz biedt uitzicht op deze groene oase. Het is op elk moment van de dag heerlijk om er even rond te wandelen, op een bank te zitten. Het Willemspark is als een voortuin die u gratis bij uw royale appartement krijgt.

17 appartementen. Welke past bij u?
The Mauritz biedt u keuze uit zeventien appartementen, elk met een privé parkeerplaats in de ondergelegen garage. De appartementen variëren in oppervlakte van 118 m² tot 152 m². Ze zijn alle gelijkvloers. Een uitzondering hierop is het penthouse, dat op de 5e en 6e verdieping ligt. Deze is daardoor maar liefst 248 m² groot. Op de bovenste verdiepingen geniet u van een fenomenaal uitzicht.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 750.000 - € 870.000
Bouw
Aantal eenheden 4
Aantal vrije eenheden 4
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 372 m³ - 372 m³
Woonoppervlakte 138 m² - 138 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.