The Mauritz, The Mauritz type F, 's-Gravenhage
The Mauritz, The Mauritz type F, 's-Gravenhage
The Mauritz, The Mauritz type F, 's-Gravenhage
The Mauritz, The Mauritz type F, 's-Gravenhage
The Mauritz, The Mauritz type F, 's-Gravenhage
2514 HD, 's-Gravenhage

The Mauritz, The Mauritz type F, 2514 HD, 's-Gravenhage

€ 2.150.000 - € 2.150.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Type F: een dubbellaags penthouse met het summum aan comfort! Het is eigenlijk ondoenlijk om in woorden recht te doen aan alles wat dit dubbellaags penthouse te bieden heeft. Met niet minder dan 255 m2 is dit appartement groter dan menig grondgebonden woning in Den...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 255 m² - 255 m²
Meer kenmerken

Vragen over deze woning?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 2.150.000 - € 2.150.000
Bouw
Aantal eenheden 1
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 688 m³ - 688 m³
Woonoppervlakte 255 m² - 255 m²

Uitgebreide omschrijving

Type F: een dubbellaags penthouse met het summum aan comfort!

Het is eigenlijk ondoenlijk om in woorden recht te doen aan alles wat dit dubbellaags penthouse te bieden heeft. Met niet minder dan 255 m2 is dit appartement groter dan menig grondgebonden woning in Den Haag. De terrassen op de vijfde en de zesde verdieping met een oppervlakte van in totaal circa 161 m2, omringen het appartement volledig. U kunt op elk moment van de dag genieten van de juiste zon of juist de schaduw, het vrije uitzicht over het Willemspark, het Hofkwartier, Buurtschap 2005. U torent hoog boven de residentie uit, hier heeft u alle privacy. Dit is zonder meer één van de meest bijzondere en luxueuze appartementen in Den Haag, de crème de la crème.

Op de vijfde verdieping zijn de slaapvertrekken, de badkamers en overige ruimten gesitueerd. Deze verdieping telt in totaal elf raampartijen, zodat ook hier de lichtinval maximaal is. U ervaart een rust en ruimte die midden in een binnenstad ongekend is. Hier biedt u gasten een privévertrek en badkamer. In de study kunt u in alle rust werken, met uitzicht op het Willemspark. En weer op de zesde verdieping laat u al dat werk achter u, u komt in een geheel andere sfeer. Dit is wonen in optima forma.
Via een trap komt u op de zesde verdieping. Optioneel kan dit ook met een rechtstandige privé lift. De zesde verdieping is uw riante leefruimte. Hier ontvangt u vrienden en kennissen. Hier kookt u in de luxueuze keuken met uitzicht over de stad. Hier ontbijt, luncht en dineert u onder het genot van het schouwspel dat de stad biedt. Hier kunt u, afhankelijk van het weer, zowel binnen als buiten vertoeven. Hier leeft u het leven midden in de stad met volle teugen.

Bijzonderheden:
- 5-kamer, tweelaags penthouse
- woonoppervlakte circa 255 m2 en meerdere terrassen
- vloerverwarming als hoofdverwarming
- mogelijkheid voor privé parkeerplaats en berging in de ondergrondse stallinggarage
- grote hal met trap naar bovengelegen verdieping, garderobekast en separate wasruimte/technische ruimte,
- standaard indeling met drie slaapkamers, twee badkamers en afgesloten study
- grote hoofdslaapkamer met aangrenzende inloopkast
- complete badkamer met inloopdouche, ligbad en tweede toilet
- tweede en derde (slaap)kamer met directe toegang tot tweede badkamer
- wasruimte met opstelplaats voor wasmachine/droger
- alle kamers voorzien van een of meerdere dubbel openslaande balkondeuren
- living met veertien dubbel openslaande balkondeuren met panoramisch uitzicht over de binnenstad en Willemspark
- driezijdig geörienteerd dakterras van circa 161 m2

Wonen in luxe en stijl, aan de Haagse grachtengordel
Ze zijn het tot voor kort vergeten juweel van Den Haag: de Haagse grachten. Als een zilveren ring liggen ze al eeuwen om het meest historische deel van de stad. Daarbinnen huist het parlement. Werkt de koning. Hier zijn wereldberoemde musea. Hier schittert Den Haag. Nu worden de grachten die zoveel historie omarmen weer volop omarmd door de stad. Ze worden weer gekoesterd en bevaren. Ze maken weer volledig deel uit van een residentie die met de dag mooier en populairder wordt. The Mauritz is in die zilveren ring de nieuwste edelsteen. Welkom in de luxe van de Haagse grachtengordel.

De creatie van een nieuw landmark
Voor de creatie van The Mauritz liet het Haagse architectenbureau WK Architecten zich inspireren door de fraaie panden aan weerszijden. De klassieke stijlkenmerken daarvan komen duidelijk terug: de verhoogde plint, grote raampartijen, ambachtelijk metselwerk, een rustige detaillering. Door de grote raampartijen is het zicht op de bomen maximaal. De iets inspringende hoek trekt het oog naar de ingang van de rustige Willemstraat. Het resultaat is een evenwichtig landmark dat nu al monumentaal oogt.

Het koninklijke Willemspark aan uw voeten
The Mauritz wordt gerealiseerd op de hoek van de Mauritskade en de Willemstraat. Die namen verraden al iets van de koninklijke historie van deze locatie. Pal aan de overzijde van het water ligt het schilderachtige Willemspark, ooit privébezit van de koning. Een aantal van de zeventien appartementen in The Mauritz biedt uitzicht op deze groene oase. Het is op elk moment van de dag heerlijk om er even rond te wandelen, op een bank te zitten. Het Willemspark is als een voortuin die u gratis bij uw royale appartement krijgt.

17 appartementen. Welke past bij u?
The Mauritz biedt u keuze uit zeventien appartementen, elk met een privé parkeerplaats in de ondergelegen garage. De appartementen variëren in oppervlakte van 118 m² tot 152 m². Ze zijn alle gelijkvloers. Een uitzondering hierop is het penthouse, dat op de 5e en 6e verdieping ligt. Deze is daardoor maar liefst 248 m² groot. Op de bovenste verdiepingen geniet u van een fenomenaal uitzicht.

Alle media

Plattegronden

Alle afbeeldingen

The Mauritz, The Mauritz type F, 's-Gravenhage
The Mauritz, The Mauritz type F, 's-Gravenhage
The Mauritz, The Mauritz type F, 's-Gravenhage
The Mauritz, The Mauritz type F, 's-Gravenhage
The Mauritz, The Mauritz type F, 's-Gravenhage

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijkse inwoners

  51%
 • Vrouwelijkse inwoners

  49%
 • Inwoners 's-Gravenhage

  259.837
 • Inwoners 's-Gravenhage

  265.045
 • Auto('s)

  0,4 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 188.000,-

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie