Object

De Binck, Maisonette, bouwnummer: 75, 's-Gravenhage 2516 's-Gravenhage

2516 's-Gravenhage

Omschrijving

DE BINCK

De Binck is het eerste project op Binck Eiland dat in verkoop is. Het markante kantoorgebouw van 9 verdiepingen aan de Binckhorstlaan wordt getransformeerd tot een prachtig en ultramodern Haags appartementengebouw. Opvallend aan het ontwerp is de toevoeging van ‘de duikplank’ op het rechtergedeelte van het gebouw, en natuurlijk de balkons. De stoere entree van het gebouw blijft...

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

DE BINCK

De Binck is het eerste project op Binck Eiland dat in verkoop is. Het markante kantoorgebouw van 9 verdiepingen aan de Binckhorstlaan wordt getransformeerd tot een prachtig en ultramodern Haags appartementengebouw. Opvallend aan het ontwerp is de toevoeging van ‘de duikplank’ op het rechtergedeelte van het gebouw, en natuurlijk de balkons. De stoere entree van het gebouw blijft behouden.

Binck Eiland. Het origineel.
Het is ruig, industrieel, rauw & lekker Haags. Maar het wordt ook comfortabel, aangenaam, overzichtelijk en ontspannen wonen. Het ligt immers tussen de Binckhaven, de Trekvliet en de ecologische groenzone. Het nieuwe Binck Eiland is straks nergens mee te vergelijken. Want Binck Eiland wordt de eerste duurzame woonbuurt in het gebied dat tot voor kort het domein was van grote bedrijven. En jij woont hier straks als eerste op een prachtige plek. Vlakbij het centrum van Den Haag en aan het water. Jij maakt nu de keus voor het origineel.

De Binckhorst verandert in rap tempo van bedrijventerrein naar comfortabele woonplek. In enkele jaren zullen er zo’n 5.000 nieuwe woningen worden gebouwd. In het bijzondere gebied aan de Binckhorst havens vind je nu al veel nieuwe plekken die het ontdekken waard zijn. Mama Kelly heeft haar vaste plek op het schiereiland waar ook de mannen van Kompaan hun bier brouwen. Aan de nieuwe Fokkerhaven biedt koffiebranderij en restaurant Capriole de kans om in alle rust te genieten. En ook de aanleg van de Rotterdamse Baan en de upgrading van de kades aan de Trekvliet laten zien dat de Binckhorst leeft en klaar wordt gemaakt voor een nieuwe toekomst. De Binckhorst wordt een stoere plek in Den Haag met veel (verborgen) kwaliteiten en alle voorzieningen op een steenworp afstand.

Binck Eiland wordt het eerste gebied op de Binckhorst waar gewoond kan worden. En wat is er leuker dan in tien minuten de binnenstad van Den Haag te kunnen binnenvaren, of te ontspannen op of aan de Trekvliet? Nú is het moment om in te stappen en te genieten van alle nieuwe kansen die het gebied biedt. Wonen aan het water, dicht bij de binnenstad, met fenomenaal uitzicht.

In dit project treft u 3 verschillende woningtypen aan, te weten: 2-kamer, 3-kamer en dubbellaags- appartementen

Dubbellaags appartement op topniveau
Op de bovenste twee verdiepingen van De Binck worden een aantal bijzondere dubbellaagse appartementen gerealiseerd. Deze woningen zijn met de lift op de 8e verdieping te bereiken. Binnnen de woning kun je met de trap naar de 9e verdieping.

Voor de afwerking van het gebouw en de appartementen is gekozen voor de allernieuwste technieken en hoogwaardige materialen. Zo krijgen de balkons standaard een hardhouten vloer en is al het hang- en sluitwerk inbraakwerend. De isolerende beglazing is HR++ en waar nodig, gelaagd en voorzien van een doorvalbeveiliging.
Het gebouw heeft verder twee ruime liften en een prachtige entree.
Parkeren (het is mogelijk één parkeerplaats bij ieder appartement te kopen) doe je in de afgesloten parkeergarage achter De Binck, waarboven een prachtig buurtpark wordt gerealiseerd.

PLANNING
De globale planning voor het nieuwbouwproject Binck Eiland is:
Reeds gestart
2e kwartaal 2017: Verkoop eerste woningen De Binck
In het vooruitzicht
3e kwartaal 2017: Start bouw transformatie De Binck
4e kwartaal 2017: Start verkoop Binck Plaats
Januari 2018: Start verkoop Binck Kade
2e kwartaal 2018: Start bouw Binck Plaats
2e kwartaal 2019: Oplevering Binck Eiland

Kenmerken

Overdracht
Status Verkocht
Bouw
Woning type maisonnette
Open portiek nee
VVE actief nee
Aantal eenheden 6
Aantal vrije eenheden 6
Locatie
Adres Binckhorstlaan
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 333 m³ - 475 m³
Woonoppervlakte 119 m² - 170 m²
Indeling
Bevind zich op woonlaag 9
Aantal woonlagen 2
Aantal kamers 4 (3 slaapkamers)
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.