Object

De Schoone Ley, Type: D en Ds, bouwnummer: 6, 's-Gravenhage 2545 's-Gravenhage

2545 's-Gravenhage

Omschrijving

De Schoone Ley biedt je alle ruimte voor een nieuwe stap in je leven. Of je nu voor het eerst op jezelf gaat wonen of samen met je grote liefde. Of je op zoek bent naar meer ruimte voor het hele gezin of juist behoefte hebt aan fraai appartement met veel luxe en comfort. In 'De Schoone Ley' vind je de woning die bij je past, zowel te huur als te koop. De ruim 450 appartementen en 160...

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

De Schoone Ley biedt je alle ruimte voor een nieuwe stap in je leven. Of je nu voor het eerst op jezelf gaat wonen of samen met je grote liefde. Of je op zoek bent naar meer ruimte voor het hele gezin of juist behoefte hebt aan fraai appartement met veel luxe en comfort. In 'De Schoone Ley' vind je de woning die bij je past, zowel te huur als te koop. De ruim 450 appartementen en 160 eengezinswoningen zijn voorzien van alle gemakken en liggen vlakbij alles wat je nodig hebt in het leven.

Als eerste start de verkoop van deelgebied Haagsche Park!
Grenzend aan het Florence Nightingale Park worden in deelgebied Haagsche Park 41 ruime eengezinswoningen gerealiseerd. De woningen hebben diepe tuinen, een eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein en zijn standaard voorzien van SlimWonen. Verder kan je kiezen voor diverse opties, zoals een erker, uitbouw aan de achterzijde, dakramen en dakkapellen om de woning verder af te stemmen op jouw woonwensen.

Wie houdt van het stadse leven, zit helemaal goed in 'De Schoone Ley'. Je hebt er alle voorzieningen om de hoek. Van lokale toko tot café en van diverse (basis)scholen tot winkelcentrum Leyweg. Met buslijnen 21, 26 en tramlijnen 4 en 6 praktisch voor de deur, ben je in no time in hartje centrum Den Haag. Wil je even bijkomen van een drukke werkdag? De Schoone Ley krijgt een groene binnentuin waar het straks heerlijk toeven is. Maar ook stadsparken ’t Kleine Hout, Florence Nightingale en het Zuiderpark liggen om de hoek en natuurlijk behoort even uitwaaien op het Kijkduinse strand tot de opties. Kortom, wonen in 'De Schoone Ley' biedt je alles wat het leven mooi maakt!

De woningen
- karakteristieke eengezinswoning met riante tuin;
- ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, luxe badkamer en grote zolderverdieping;
- gebruik van duurzame materialen;
- eigen parkeerplaats en berging op het binnenterrein.

* Voor de bouwnummers 1 t/m 7, 9 t/m 17, 19, 20, 22, 26, 28, 31 t/m 37 en 41 geldt dat deze worden uitgevoerd met de volgende opties:
- een vergrote badkamer;
- een borstwering in de badkamer t.b.v. een ligbad;
- een voorziening t.b.v. het plaatsen van een dakraam aan de achterzijde, ter plaatse van de onbenoemde ruimte op de bovenste verdieping.

* Voor deze bouwnummers, m.u.v. bouwnummer 1, 4, 11, 15, 22 en 34 geld tevens dat deze zijn uitgevoerd met een voorziening t.b.v. het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde.

* De bouwnummers 7, 9, 12, 13, 14, 17, 35, 36, 37 en 38 zijn standaard uitgerust met een aanbouw over volledige breedte, met variërende lengte van 1.20/1.50/1.80/2.40 m (afhankelijk van bouwnummer).

De Bouwnummers 1, 2, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 19, 20, 28, 31 t/m 34, 35 en 41 zijn alle uitgevoerd met de volgende ruwbouw opties :
Het opwaarderen van de vloerverwarming op zolder, CAI en UTP aansluitingen op zolder, een extra wandlichtpunt op zolder en extra dubbele
wandcontactdozen in de keuken. De woning wordt zonder keuken opgeleverd.

Bouwnummers: 1, 2, 5,6,7,9,10,11,12,13,14,16,17, 19,20, 28, 31, 34, 35 en 41 zijn alle uitgevoerd met:
Casco badkamer en toilet. Hierbij is wel meegenomen een afgedopte ligbad aansluiting icm het verplaatsen van wandcloset.

Bouwnummers: 32 en 33 zijn beide uitgevoerd met:
Volledig afgewerkte badkamer en toilet. De badkamer is tevens voorzien van een ligbad.

De Planning
Op woensdag 9 november jl. zijn wij van start gegaan met de verkoop van 41 eengezinswoningen in deelgebied Haagsche Park. De bouw is inmiddels gestart en naar verwachting worden de woningen in het eerste kwartaal van 2018 opgeleverd. De planning voor de overige deelgebieden is nog niet geheel bekend en informeren wij je graag over enkele maanden nader over.

Kenmerken

Overdracht
Status Verkocht
Bouw
Soort woning eengezinswoning
Woning type tussenwoning
Type woning tussenwoning
Soort dak zadeldak
Materiaal van dak pannen
Aantal eenheden 2
Locatie
Adres De Schoone Ley type Ds
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 315 m³ - 315 m³
Perceeloppervlakte 154 m² - 154 m²
Woonoppervlakte 119 m² - 119 m²
Indeling
Aantal kamers 5 (3 slaapkamers)
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.