Object

Park Allemansgeest, Type U2 Amaryllis, Voorschoten

Omschrijving

Altijd al aan de Vliet willen wonen!! In Park Allemansgeest in Voorschoten is dit mogelijk. In het groene en waterrijke Park Allemansgeest worden luxe vrijstaande villa's gebouwd welke gekenmerkt worden door hun romantische en klassieke bouwstijl. De villa's hebben een directe vaarverbinding naar de Vliet. Achter uw woning kunt uw boot aanleggen. De nieuwbouwwijk is direct gelegen aan het...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Altijd al aan de Vliet willen wonen!! In Park Allemansgeest in Voorschoten is dit mogelijk. In het groene en waterrijke Park Allemansgeest worden luxe vrijstaande villa's gebouwd welke gekenmerkt worden door hun romantische en klassieke bouwstijl. De villa's hebben een directe vaarverbinding naar de Vliet. Achter uw woning kunt uw boot aanleggen. De nieuwbouwwijk is direct gelegen aan het charmante water van de Voorschotense Vliet, in de nabijheid van het authentieke centrum van Voorschoten en het recreatiegebied Vlietland.

Midden in de natuur, nabij het water
Park Allemansgeest ligt naast de Krimwijk en wordt begrensd door de Vliet, de Krimsloot, de Krimkade, de Professor Boerhaaveweg en de sloot van Leeuwen naast de ijsbaan. Op loopafstand bevindt zich het historische centrum van Voorschoten voor de primaire en secundaire levensbehoeften. Ook wordt gewerkt aan voorzieningen op het gebied van onderwijs, kinderopvang en multifunctionele ruimte voor bijvoorbeeld huisartsen of fysiotherapie. Verder vindt u in de nabije omgeving het prachtige recreatiegebied Vlietland en overig recreatief groen.

Denkt u aan het vrij liggende regionale fietspad langs de Vliet, de groene parkoever aan de Vliet, de wandelboulevard langs de sloot van Leeuwen, de parkoever en natuuroever aan de singel en de vijver in het hart van Park Allemansgeest. U kunt hier schitterend wandelen en fietsen en ook de kinderen vermaken zich uitstekend. U vindt in de wijk tal van speelvoorzieningen en natuurlijk de mogelijkheid om op het water te spelevaren.

Indeling (type U2)
Riante villa op het schiereiland gelegen met ruime tuin en vlonder aan het water. Deze woning beschikt over een royale living, kelder, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een garage.

Entree, hal, toilet, toegang tot de lichte royale living met open keuken en toegang tot de tuin. 1e etage; drie slaapkamers, 2 badkamers en separaat toilet. 2e etage; onbenoemde ruimte, 1 slaapkamer.

Opleveringsniveau
De keuken, badkamers en toiletten worden casco opgeleverd.

Parkeren
De woning beschikt over een eigen garage en parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bijzonderheden:
Gebruiksoppervlakte ca. 208m²
Perceeloppervlakte vanaf ca. 407m² (excl. water)
Eigen grond
Start bouw na tekenen koop-/aannemingsovereenkomst
Oplevering ca. 12 maanden na tekenen koop-/aannemingsovereenkomst

Kenmerken

Overdracht
Bouw
Aantal eenheden 2
Aantal vrije eenheden 2
Locatie
Plaats Voorschoten
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 541 m³ - 541 m³
Perceeloppervlakte 407 m² - 487 m²
Woonoppervlakte 208 m² - 208 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.