Object
Object
Object

Vroondaal aan het Park, type A hoek, 's-Gravenhage

€ 399.850 - € 399.850 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Locatie
Kent u Vroondaal Goede kans dat de wijk bij u bekend staat als exclusieve villawijk bij het strand van Kijkduin en midden in natuur- en recreatiegebied Madestein. Klopt Met de komst van Vroondaal Aan het Park wordt het woningaanbod van de exclusieve woonomgeving verrijkt met prachtige, karakteristieke huizen. U vindt Vroondaal Aan het Park in het meest zuidwestelijke deel van...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Vroondaal aan het Park, type A hoek, 's-Gravenhage.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Kraayenstein
  2.545 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Kraayenstein
  2.435 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  1,0 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 247.000,-
 • Icon guy
  Inwoners 's-Gravenhage
  259.837 mannen
 • Icon girl
  Inwoners 's-Gravenhage
  265.045 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  1.2 km
 • Voortgezet onderwijs
  1.7 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  1 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  1.6 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  1 km

Uitgebreide omschrijving

Locatie
Kent u Vroondaal Goede kans dat de wijk bij u bekend staat als exclusieve villawijk bij het strand van Kijkduin en midden in natuur- en recreatiegebied Madestein. Klopt Met de komst van Vroondaal Aan het Park wordt het woningaanbod van de exclusieve woonomgeving verrijkt met prachtige, karakteristieke huizen. U vindt Vroondaal Aan het Park in het meest zuidwestelijke deel van Vroondaal. Om precies te zijn tussen de Madesteinweg en Oorberlaan, direct achter de Boomaweg.
De Madepolderweg wordt een 30 km zone.

Via de Wippolderlaan en de Lozerlaan rijdt u zo de N211 op die aansluit op de A4. Aan de Vredebestlaan - op loopafstand is een bushalte. Hier woont u nieuw, zonder in een nieuwbouwwijk te wonen. Gezelligheid vindt u in de wijk. Nu al. En in de directe omgeving heeft u een verrassend ruim aanbod op het gebied van winkels, sportfaciliteiten, scholen en zorgvoorzieningen. Het strand van Kijkduin ligt maar op 10 minuten fietsafstand en in een klein kwartier bent u op de mooiste plekjes van Den Haag. Chique Haagse architectuur De architect heeft zich laten inspireren door de rijk gedetailleerde architectuur van de 19e-eeuwsehuizen langs de Haagse parkranden. Door de individueel te kiezen opties, de variatie in kleur en materiaal en de verschillende ornamenten heeft elk huis karakter en een eigen gezicht. U heeft de keuze uit fraaie herenhuizen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande villa's in diverse varianten. Allemaal met stijlvolle details uit de 19 eeuwse architectuur. Alle woningen hebben een mooie tuin. Het heerlijke buitenleven begint dan ook al in uw eigen tuin. Er zijn tal van indelingsvarianten en uitbreidingsopties. Alle woningen zijn standaard voorzien van een complete keuken en een luxe badkamer met sanitair en tegelwerk. De plafonds op de begane grond zijn maar liefst 3 meter hoog Ook zijn de woningen grotendeels voorzien van vloerverwarming De woningen 2 onder 1 kap villa type E met garage Woonoppervlakte 183 m2 Kamers 5 - 7 Perceeloppervlakte 220 - 306 m2 Van 444.850 tot 469.850 v.o.n. Van dit woningtypen worden er 8 gerealiseerd. Kenmerken - eigen grond- complete keuken - extra plafondhoogte van circa 3 meter op de begane grond - houten binnenkozijnen met stompe deuren - luxe badkamer met sanitair Villeroy Boch en tegelwerk - vloerverwarming in nagenoeg de gehele woning - legio indelings- en uitbreidingsmogelijkheden Uiteraard informeren wij u graag nader over dit bijzonder fraaie project. De uitgebreide verkoopdocumentatie is beschikbaar. U kunt ook online de verkoopinformatie vinden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 399.850 - € 399.850
Bouw
Aantal eenheden 4
Aantal vrije eenheden 4
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 540 m³ - 540 m³
Perceeloppervlakte 237 m² - 237 m²
Woonoppervlakte 176 m² - 176 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.