Object
Object
Object
Object

Westeiland, Naaldwijk

€ 485.000 - € 675.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Het nieuwbouwproject Westeiland in Naaldwijk heeft een vernieuwing doorgemaakt. Het concept is verder uitgerold en de woningen zijn hiermee interessanter geworden voor een brede doelgroep. De verkoopadviseurs kunnen je voorzien van actuele verkoopinformatie, waaronder voor de snelle beslissers een gratis zolderindeling met dakramen wat zorgt voor maar liefst 5 slaapkamers!

Leuke extraatjes...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Westeiland, Naaldwijk.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Het nieuwbouwproject Westeiland in Naaldwijk heeft een vernieuwing doorgemaakt. Het concept is verder uitgerold en de woningen zijn hiermee interessanter geworden voor een brede doelgroep. De verkoopadviseurs kunnen je voorzien van actuele verkoopinformatie, waaronder voor de snelle beslissers een gratis zolderindeling met dakramen wat zorgt voor maar liefst 5 slaapkamers!

Leuke extraatjes inbegrepen
Westeiland kenmerkt zich door de ligging aan het water. Om alle kopers een opstapje te bieden voor het creëren van een unieke spot in de achtertuin, is een brede vlonder langs de waterkant standaard inbegrepen. Wie besluit om dit jaar nog een woning in Westeiland te kopen, kan profiteren van nog meer extraatjes bij de woning. Je krijgt dan gratis een zolderindeling bij de woning aangeboden. Hiermee heb je, zonder extra kosten te maken, maar liefst vijf slaapkamers in de woning. Heb je aan 3 slaapkamers genoeg? Dan kan je ook kiezen voor een keuken naar keuze cadeau t.w.v. € 5.000 euro of het laten plaatsen van 12 zonnepanelen op het dak!

Veel woning
De twee-onder-één-kapwoningen in Westeiland zijn de grootste in haar klasse. Je krijgt veel woning voor relatief weinig. De woningen zijn door de ruime mogelijkheden uitbreidbaar tot meer dan 200 m² en daardoor uitermate geschikt voor persoonlijke woonwensen. Er kunnen met gemak vijf slaapkamers worden gerealiseerd. Ideaal voor een (aankomend) groot gezin. Ook de berging kan naar eigen wensen worden ingevuld, bijvoorbeeld het realiseren van een garage of voor een kantoor aan huis welke bereikbaar is via de woning. Zoek in de woningzoeker een beschikbare woning die bij jou past.

Locatie
In het zuiden van Naaldwijk is de geheel nieuwe woonwijk Hoogeland in ontwikkeling. Hoogeland staat voor huiselijke gezelligheid in een frisse omgeving in het Westland. Aan het einde van de wijk Hoogeland komt een uniek project met een geheel eigen karakter.

Westeiland is een uniek project in het deelgebied Hoogeland, bestaande uit achttien luxe twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande villa. De woningen komen te liggen in de zuidoostelijke hoek van de wijk op twee “eilanden”. Er komt een eiland van vijftien woningen en een eiland waarvan vier woningen tot het project Westeiland behoren. De “eilanden” worden autoluw en bereikbaar via een kleine brug. Op deze manier worden de woningen subtiel afgezonderd en wordt Westeiland een oase van rust die zich zal kenmerken door een hoge mate van privacy en een intieme sfeer rondom thuis. Door de ligging aan het einde van de wijk komen alle woningen op Westeiland met de achtertuin gelegen aan het water.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 485.000 - € 675.000
Bouw
Locatie
Plaats Naaldwijk
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 660 m³ - 707 m³
Perceeloppervlakte 201 m² - 295 m²
Woonoppervlakte 177 m² - 217 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

Interesse of vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen zodat we u helder en deskundig te woord kunnen staan.

Contact opnemen

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.