Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Zuidhaven, De Zuid, 3 kamer appartementen, bouwnummer: 33, 's-Gravenhage 2583 WB 's-Gravenhage

2583 WB 's-Gravenhage € 665.000 vrij op naam Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Zinderend wonen aan zee: ZUIDHAVEN, DE ZUID SCHEVENINGEN

INFORMATIE LOODS
Met ingang van 13 december 2018 is de InfoLoods De Zuid iedere donderdagmiddag en vrijdagmiddag geopend!
Van 12.00 tot 14.00 uur bent u van harte welkom aan de Hellingweg 118. Zonder afspraak kunt u hier terecht met uw vragen bij de makelaars, zij helpen u graag verder. Uw auto kunt u gratis voor de deur parkeren. En de...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Zuidhaven, De Zuid, 3 kamer appartementen, bouwnummer: 33, 's-Gravenhage.

Nu berekenen

Brochure

Download de brochure van Zuidhaven, De Zuid, 3 kamer appartementen, bouwnummer: 33, 's-Gravenhage.

Download brochure

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Vissershaven
  1.545 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Vissershaven
  1.665 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,8 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 185.000,-
 • Icon guy
  Inwoners 's-Gravenhage
  259.837 mannen
 • Icon girl
  Inwoners 's-Gravenhage
  265.045 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.8 km
 • Voortgezet onderwijs
  1.1 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.5 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.4 km

Uitgebreide omschrijving

Zinderend wonen aan zee: ZUIDHAVEN, DE ZUID SCHEVENINGEN

INFORMATIE LOODS
Met ingang van 13 december 2018 is de InfoLoods De Zuid iedere donderdagmiddag en vrijdagmiddag geopend!
Van 12.00 tot 14.00 uur bent u van harte welkom aan de Hellingweg 118. Zonder afspraak kunt u hier terecht met uw vragen bij de makelaars, zij helpen u graag verder. Uw auto kunt u gratis voor de deur parkeren. En de bouwlocatie van ZuidHaven is op loopafstand.
Wij ontvangen u graag!

Waar? Op De Zuid, op het voormalige Norfolk­terrein rond de Derde Haven van Scheveningen. Pal achter de duinen van het stille Zuiderstrand. Vlak bij de levendige kades en leuke restaurantjes rond de haven. Op deze unieke locatie woon je letterlijk aan de ‘zonnige zijde’ van Den Haag.

Het hele jaar rond genieten van zee, strand en duinen. Wonen in ZuidHaven is een permanent vakantiegevoel ervaren. Vanuit je woning wandel je zo door de duinen het rustige Zuiderstrand op. Om de herfststorm te trotseren of om lekker lui te lezen in de zomerzon. Aan het Zuiderstrand grenst het prachtige Westduinpark. Dit natuurgebied met fiets- en wandelpaden strekt zich helemaal uit tot aan Hoek van Holland. Heb je trek na je wandel- of fietstocht, dan kun je natuurlijk terecht op een van de gezellige terrasjes van de visrestaurants aan de Scheveningse haven. Ook het bruisende Noorderstrand met de pier, het Kurhaus en de Palace Promenade bevindt zich op slechts een steenworp afstand.

Het aanbod is zeer divers. Aan de Houtrustweg en de kade van Derde Haven komt een woongebouw van vier tot zes woonlagen met 60 comfortabele appartementen. Aan de kadezijde komen in de plint van het gebouw, minimaal vier commerciële ruimten. In het beschutte binnengebied worden negen royale eengezinswoningen gerealiseerd.
Alle appartementen en woningen beschikken over een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

APPARTEMENTEN TE KUST EN TE KEUR

Bouwnummer 33:
* uitzicht op de duinen
* balkon in de luwte van de wind en georiënteerd op de middag- en avondzon

Afmetingen:
Woonkamer/keuken: 65,7 m²
Slaapkamer 1: 26,2 m²
Slaapkamer 2: 7,7 m²
Badkamer: 7,6 m²
Berging/technische ruimte: 7 m²

Het karakteristieke gebouw ZuidHaven is een ontwerp van verschillende architecten. ZuidHaven biedt ruimte aan 60 exclusieve koopappartementen verspreid over zes woonlagen. Er is een grote diversiteit aan woningtypes. Het kleinste appartement heeft een woonoppervlak van 88 m² en het grootste penthouse telt maar liefst 222 m².

Veel appartementen in ZuidHaven beschikken zowel aan de binnenzijde als aan de kadekant (Derde Haven) over een buitenruimte. De buitenruimtes aan de havenzijde zijn geheel of gedeeltelijk afsluitbaar met glazen panelen. Het merendeel van de appartementen aan de Derde Haven is voorzien van een erker. De appartementen zonder erker zijn voorzien van een vouwpui in de woonkamer. Met deze vouwpui is de gevel geheel of gedeeltelijk te openen en worden binnen en buiten optimaal met elkaar verbonden. Zo kun je de gehele dag optimaal uit de wind genieten van de zon.

De op de 4e, 5e en 6e verdieping gelegen appartementen zijn uitgerust met een extra hoog plafond wat een mooi ruimtelijk effect geeft en voor een maximale lichtinval zorgt. Zo haal je nog meer de zon in huis. De appartementen aan de Houtrustweg beschikken over een terras op de zonzijde. Prachtig uitzicht over de duinen en de zee heb je vanuit de appartementen gelegen van de 3e verdieping.

Jouw woonwensen in vervulling
Van buitenaf gezien vallen vooral de grote raampartijen en de royale buitenruimten op. Bij diverse appartementen is het mogelijk om het aantal slaapkamers te bepalen of kan je de grootte van je woonkamer variëren en de plek van de keuken daarop aanpassen. Soms is er ruimte voor een extra badkamer of een separaat toilet. Alle appartementen zijn al in de basis voorzien van een SieMatic keuken die je in overleg kan afstemmen op jouw wensen. In de brochure vind je hier meer informatie over. Zo kun je jouw woning geheel op jouw persoonlijke wensen en behoeften afstemmen. De makelaar kan je precies informeren over de mogelijkheden.

De eengezinswoningen in deze fase gaan naar verwachting september 2018 in verkoop. U kunt zich hiervoor via de projectsite als geïnteresseerde aanmelden, zodat u op de hoogte wordt gehouden van de exacte verkoop datum.

Voor meer informatie en de inschrijfprocedure verwijzen wij u graag door naar de projectwebsite www.dezuid.nl

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 665.000 vrij op naam
Status Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Woning type bovenwoning
Locatie
Adres Houtrustweg
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 130 m²
Indeling
Bevind zich op woonlaag 3
Aantal woonlagen 1
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 3 (2 slaapkamers)
Bergruimte
Schuur/berging box

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.