Object
Verkocht

Henry Dunantlaan 20, Delft 2614 Delft

2614 Delft

Omschrijving

Uniek! De laatste woning in Fase 3 van de Marlot.

Prognose oplevering maart 2018.

Woningen
De Marlot is een kleinschalige nieuwbouw ontwikkeling van 58 ruime woningen, gelegen aan de aantrekkelijke Buitenwatersloot en de Henry Dunantlaan in de gelijknamige woonwijk De Marlot. De locatie waar de woningen worden gerealiseerd is het voormalige Combiwerk terrein. De gebouwen die er stonden maken...

Locatie

0 nieuwbouwprojecten in Delft

Bekijk projecten

Uitgebreide omschrijving

Uniek! De laatste woning in Fase 3 van de Marlot.

Prognose oplevering maart 2018.

Woningen
De Marlot is een kleinschalige nieuwbouw ontwikkeling van 58 ruime woningen, gelegen aan de aantrekkelijke Buitenwatersloot en de Henry Dunantlaan in de gelijknamige woonwijk De Marlot. De locatie waar de woningen worden gerealiseerd is het voormalige Combiwerk terrein. De gebouwen die er stonden maken plaats voor een sfeervolle wijk met autoluwe straatjes, Delftse stoepjes en karakteristieke eengezinswoningen met goede buitenruimten.

De eerste en tweede fase bestaande uit 42 woningen zijn succesvol verkocht. De 3e en laatste fase die nu in verkoop is gegaan bestaat uit 16 ruime woningen met diepe tuinen.

Locatie
De stad Delft
Delft is de stad van Delfts blauw, het huis van Oranje en Vermeer. Een stad met prachtig bewaarde historie en cultuur. Maar ook stad van winkelen, uitgaan, gezellige terrassen en bourgondisch eten en drinken. Wie wil hier nou niet wonen?

Locatie bouwplan
Het bouwplan is gelegen aan de aantrekkelijke Buitenwatersloot en de Henry Dunantlaan, op de locatie van het voormalige Combiwerk terrein. Het centrum van Delft is nabij gelegen, maar voor de dagelijkse boodschappen is de Hof van Delftlaan zeer geschikt.

Even ontspannen na een drukke dag? Het Henry Dunantpark en Wilhelminapark bevinden zich binnen enkele minuten loopafstand. Uniek dus.

De wijk Marlot
De Marlot is een ruim opgezette wijk met veel groen en water en gelegen aan De Buitenwatersloot. De wijk is ruim van opzet, kindvriendelijk en sportvoorzieningen zijn in de directe omgeving aanwezig. De bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer is zeer goed en toch is het gezellige centrum van de stad op maar minder dan 10 fietsminuten gelegen.

Dankzij de aanwezigheid van water was de Buitenwatersloot eeuwen lang een belangrijke in- en uitvoerroute voor allerlei handel dat vooral per schip werd vervoerd. De wijk dankt zijn naam aan de schuin tegenover de locatie, aan de overzijde van de Buitenwatersloot, gelegen hoeve ‘Marlot’.
Locatie bouwplan

De Jager
Dit woningtype heeft een plat dak, waardoor er op de tweede verdieping een enorme ruimte ontstaat. Dit woningtype leent zich dus perfect voor grotere gezinnen of mensen die de extra ruimte willen gebruiken als hobbyruimte. Op de tweede verdieping kunnen ook twee of drie slaapkamers worden gerealiseerd. Al met al royale herenhuizen met een woonoppervlakte van 142 m² en een diepe tuin van ruim 10 meter. Van dit type wordt de laatste woning aangeboden (bouwnummer 14).

Kenmerken
- Gebruiksoppervlakte 142 m²
- Tuingerichte woonkamer
- Tuin met een eigen achterom
- Houten berging achter in de tuin
- De ligging van de tuin is NO
- Casco oplevering

Neem contact op met de makelaar voor de inschrijfprocedure.

PLANNING
De bouw is in volle gang. Prognose van de oplevering is kwartaal 1 - 2018.

Kenmerken

Overdracht
Status Verkocht
Aanvaarding per datum
Bouw
Soort woning eengezinswoning
Woning type Woonhuis
Type woning tussenwoning
Permanente bewoning ja
Bouwvorm nieuwbouw
Locatie
Adres Henry Dunantlaan 20 ong
Plaats Delft
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 142 m²
Inhoud 383 m³
Indeling
Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 7 (4 slaapkamers)
Aantal woonlagen 3 woonlagen
Energie
Isolatie dakisolatiedubbel glas
Verwarming vloerverwarming gedeeltelijk
Buitenruimte
Tuin achtertuin
Parkeergelegenheid
Garage geen garage
Onderhoud
Onderhoud binnen goed tot uitstekend
Onderhoud buiten goed tot uitstekend
Overig
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.