Object
Verhuurd

Alexanderstraat 23 2e verd, 's-Gravenhage 2514 JM 's-Gravenhage

2514 JM 's-Gravenhage

Omschrijving

TE HUUR
Alexanderstraat 23 (2e verdieping) te 's-Gravenhage

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen in het lommerrijke Willemspark, nabij het historische stadscentrum. De omgeving kenmerkt zich door hoogwaardige kantoorgebruikers zoals accountants, advocaten, verschillende internationale organisaties en diverse ambassades, alsmede het Vredespaleis.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Alexanderstraat 23 (2e verdieping) te 's-Gravenhage

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen in het lommerrijke Willemspark, nabij het historische stadscentrum. De omgeving kenmerkt zich door hoogwaardige kantoorgebruikers zoals accountants, advocaten, verschillende internationale organisaties en diverse ambassades, alsmede het Vredespaleis.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. Het is gelegen tussen de doorgaande wegen Javastraat en Mauritskade, welke een aansluiting geven naar de op- en afritten van rijkswegen A4, A44, A12 en A13.
Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Direct voor het pand is de opstapplaats voor tram 1 en bus 22 en 24. Het spoorwegstation Den Haag CS is op korte afstand gelegen.

OBJECT
Het pand is een, omstreeks 1860 gebouwde, Rijksmonumentale kantoorvilla, bestaande uit 3 bouwlagen en een kelder. Het gehele pand is gerenoveerd en derhalve in uitstekende staat, zeer representatief en voorzien van originele details. Thans is de 2e verdieping van circa 150 m² voor de verhuur beschikbaar.

De entree bevindt zich links in de voorgevel. Achter de entree bevindt zich de vestibule, welke toegang geeft tot de algemene hal en trap naar de tweede verdieping. Op de tweede verdieping, tevens kapverdieping, zijn 4 kantoorunits van verschillende metrages, pantry en sanitaire voorzieningen gesitueerd.

PARKEREN
Het pand beschikt over eigen parkeermogelijkheden op het achterterrein. Deze zijn separaat te huur. In de directe omgeving is tevens (betaald) parkeren aan de openbare weg mogelijk.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavig object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
- Representatieve entree v.v. marmer en originele details
- Vloerbedekking
- Moderne pantry v.v. vaatwasser
- Moderne sanitaire voorzieningen
- Airconditioning

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 1.250,- per maand te vermeerderen met BTW.

De huurprijs voor parkeerplaatsen bedraagt € 2.000,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

De servicekosten bedragen € 25,- per m²/jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per maand of kwartaal te voldoen, voor de kosten van de navolgende leveringen en diensten:

- Gasverbruik inclusief vastrecht;
- Elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht;
- Waterverbruik inclusief vastrecht;
- Onderhoud periodieke controle van verwarmings- en/of luchtbehandelingsinstallatie(s);
- Inspecties dakbedekking;
- Schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten, riolering en terreinverzorging huisvuil, containerverhuur e.d.;
- Alle in de toekomst zich voordoende kosten welke in collectief verband noodzakelijk en verplicht zijn en waarvoor per geval van zich aandienende servicekostenpost op dat moment door verhuurder een voorschotberekening opgesteld wordt en het resultaat doorbelast zal worden aan huurder. Eén en ander in overleg met huurder;
- Administratiekosten ad. 5% over de hierboven aangekruiste leveringen en diensten.

Aanvaarding: Per direct

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:
- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
- Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1860
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Alexanderstraat 23 2e verd
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.