Wij staan u graag te woord

Wij staan u graag te woord

Wonen

Uw nieuwe thuis, daar hebben wij allang over nagedacht

Een nieuwe woning kopen of verkopen, huren of verhuren: het is niet iets wat u dagelijks doet. Er komt ineens van alles op u af en u moet in vrij korte tijd beslissingen nemen. Beslissingen waar u graag zo lang mogelijk plezier van heeft. Onze specialisten helpen u daar graag bij. U weet zich gesteund door een vakkundig en gevarieerd team van makelaars en financieel adviseurs. Wij kennen de markt, we kennen uw buurt, we kennen misschien zelfs al degene die uw huis zou willen kopen.

Wat onze klanten zeggen...

Klanttevredenheid
Laan van Sion 297

Er werd snel en adequaat gehandeld. Tevens wordt er goed nagedacht met de huidige trends op de markt. Wij zijn tevreden.

10 10 1
Geschreven op
Nieuwersluisstraat 169

Uitstekende service, goede communicatie, goede partners die mooie foto’s hebben gemaakt en zeer tevreden met verkoopresultaat. Ook eerlijk advies wordt zeer gewaardeerd.

10 10 1
Geschreven op
[SE112980]

Richard heeft ons begeleid bij het aankoop van onze nieuwbouwhuis. Wij hebben een uitstekend, vlekkeloos en prettig proces gehad.

9,0 10 1
Geschreven op
Mozartlaan 247

De makelaar, Michiel Jager, heeft al eerder voor ons aangekocht en verkocht. Ook deze opdracht is naar verwachting uitgevoerd. De informatie mbt prijs voor de dienstverlening(en) vooraf opgegeven. Contact(en) verliepen soepel.

10 10 1
Geschreven op
Alexine Tinnepad 35

Correcte, aangename en vlotte afhandeling. Verkoop relatief snel gerealiseerd. Behulpzaam met begeleiden van verkoop vanuit het buitenland bij opstellen van EPC rapport en schoonmaakhulp.

9,0 10 1
Geschreven op
[]

Wij kregen een uitgebreide rondleiding langs drie woningtypes van deze makelaar. Zij was, vriendelijk, ter zake deskundig en op tijd. Wij hebben dit alles als zeer prettig ervaren.

9,0 10 1
Geschreven op
[]

Wij hebben een duidelijke uitleg en goed gesprek gehad met Habin Kocer.

8,0 10 1
Geschreven op
[SE113430]

8,0 10 1
Geschreven op
[SE113007]

Veel dank voor de openheid en de eerlijkheid in dit traject. Dat geeft een hele prettige vertrouwensbasis.

10 10 1
Geschreven op
[SE113531]

Afspraak was snel gemaakt.Deskundige rondleiding, meedenken met de klant.Achteraf extra documentatie.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 78 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,6 Op basis van 1059 reviews
Frisia Makelaars B.V.
8.6 10 1 953
Wonen

Specialisten in huis

Het voordeel van een groot en gerenommeerd makelaarskantoor als het onze is dat we op elk vlak ‘specialisten in huis’ hebben. Dat moet ook, want de huizenmarkt is zoveel complexer dan toen wij in 1922 startten. We zijn als het ware met Den Haag meegegroeid.

Maar wat is het verhaal achter die huizen die u daar ziet? Of hoe krijgt u de woning die u wilt verkopen zo goed mogelijk in beeld bij zoveel mogelijk belangstellenden? Hoe maken we de vijver waarin gevist wordt zo groot mogelijk? En hoe zit het proces van verkoop of aankoop precies in elkaar? Welke zekerheden bieden we u, wat doen we precies voor u? Voor al die vragen staan we voor u klaar!

We zitten klaar om u te helpen!

Tel: 070 - 342 01 01
E-mail: wonen@frisiamakelaars.nl

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie