Onze vastgoedspecialisten

.

.

Onze vastgoedspecialisten

Zakelijk - Frisia Makelaars B.V.

Onbezorgd de vastgoedmarkt op?

We hebben een gevarieerd aanbod beschikbaar van zakelijk onroerend goed. Bent u op zoek naar een kantoorruimte, winkelruimte of een bedrijfsruimte dan kunnen we u zeker van dienst zijn.
Onze bedrijfs onroerend goed team zit vol met kennis en ervaring zitten, we staan voor u klaar. Dat betekent altijd de juiste adviseur aan uw zijde, op het juiste tijdstip. U heeft een beslissing genomen om een belegging, kantoor-, winkel- of bedrijfspand kopen te kopen of verkopen. De lijnen tussen collega-adviseurs zijn kort, waardoor er snel geschakeld kan worden. Niet geheel onbelangrijk in een bruisende vastgoedmarkt. Wij willen u ontzorgen met onze vakkennis en daadkracht.

Zakelijk - Frisia Makelaars B.V.

Wat kunnen we voor u betekenen?

U staat voor een belangrijke beslissing. Wij staan naast u!

Het kopen/huren van een bedrijfspand is een belangrijke stap voor het beginnen of in het groeien van uw bedrijf.Wat moet u bieden? Hoe moet u onderhandelen? Dit alles vereist deskundigheid en ervaring. Daarom is het verstandig een makelaar in te schakelen die uw belangen als koper/verkoper/huurder/verhuurder behartigt.

Omdat wij dagelijks mensen zoals u bijstaan, weten wij wel waar u voor staat. Bij Frisia Makelaars weet u zich gesteund door een vakkundig team van makelaars en financieel adviseurs. We zijn geen makelaar die met elke wind meewaait. We geloven in stabiliteit en kwaliteit. Al meer dan 95 jaar. Een geruststellende gedachte.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag woord te woord.

E-mail: bog@frisiamakelaars.nl
Telefoonnummer: 070-3420130

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie