35927

Over Frisia Makelaars bedrijfsmakelaars

  • Marktkennis
  • Professionaliteit
  • Service
  • Persoonlijke benadering

Spraakmakende transacties

7351

Verkooptransactie

lees verder

Verhuurtransactie

lees verder
7354

Verkooptransactie

lees verder
7358

Verkooptransactie

lees verder

Bekijk hier ons meest actuele aanbod

Onbezorgd de vastgoedmarkt op?

We hebben een gevarieerd aanbod beschikbaar van zakelijk onroerend goed. Bent u op zoek naar een kantoorruimte, winkelruimte of een bedrijfsruimte dan kunnen we u zeker van dienst zijn.
Onze bedrijfs onroerend goed team zit vol met kennis en ervaring zitten, we staan voor u klaar. Dat betekent altijd de juiste adviseur aan uw zijde, op het juiste tijdstip. U heeft een beslissing genomen om een belegging, kantoor-, winkel- of bedrijfspand kopen te kopen of verkopen. De lijnen tussen collega-adviseurs zijn kort, waardoor er snel geschakeld kan worden. Niet geheel onbelangrijk in een bruisende vastgoedmarkt. Wij willen u ontzorgen met onze vakkennis en daadkracht.

Sprekende Cijfers rapporten

De publicatie Sprekende Cijfers, uitgegeven door Dynamis, geeft inzicht in de kantorenmarkt, bedrijfsruimtenmarkt, logistieke markt, winkelmarkt en beleggingsmarkt.

  • Historische, huidige en toekomstige marktomstandigheden
  • Staat stil bij actuele thema’s, beleidsinvloeden en regelgeving
  • Afhankelijk van het type rapport, verschijnt meerdere keren per jaar
  • Analyse van meerdere regio's

Nieuws

De onroerend goed markt is een dynamische. We publiceren regelmatig berichten over de ontwikkelingen in de onroerend goed markt. Ook houden we u op de hoogte middels Sprekende Cijfers over de woningmarkt, winkelmarkt, kantorenmarkt, bedrijfsruimtemarkt en de logistieke markt.

Tevens plaatsen we nieuwsberichten die betrekking hebben op ons kantoor.

Wat kunnen we voor u betekenen?

U staat voor een belangrijke beslissing. Wij staan naast u!

Het kopen/huren van een bedrijfspand is een belangrijke stap die maar 2 of 3 keer in het leven wordt gemaakt. Wat moet u bieden? Hoe moet u onderhandelen? Dit alles vereist deskundigheid en ervaring. Daarom is het verstandig een makelaar in te schakelen die uw belangen als koper/verkoper/huurder/verhuurder behartigt.

Omdat wij dagelijks mensen zoals u bijstaan, weten wij wel waar u voor staat. Bij Frisia Makelaars weet u zich gesteund door een vakkundig team van makelaars en financieel adviseurs. We zijn geen makelaar die met elke wind meewaait. We geloven in stabiliteit en kwaliteit. Al meer dan 95 jaar. Een geruststellende gedachte.

9212

Behulpzaam bij elke succesvolle transactie

Frisia Makelaars B.V.
Javastraat 1A |
2585 AA 's-Gravenhage
Tel: 070 - 342 01 01
E-mail: bog@frisiamakelaars.nl

Direct naar aanbod Zoeken

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.