Exclusief wonen

Exclusief wonen

Dynamis Exclusief
Klik hier!

De precieze en extra aandacht die uw woning verdient

Bij Frisia Makelaars krijgt elke woning de aandacht die het huis nodig heeft. Een bijzondere woning is extra aandacht waard. Frisia Makelaars vindt dat een huis verkopen in het topsegment vanzelfsprekend recht heeft op een andere maar juiste aanpak. Oog voor detail, precieze deskundigheid, exclusieve service en het juiste netwerk. Wij ontzorgen u volledig.

Frisia Makelaars beschikt over ervaren makelaars die gespecialiseerd zijn op het gebied van exclusief wonen. Zij kennen het topsegment in hun regio, weten wat de mooiste plekjes zijn en wie daar wonen. Ook weten ze vaak door hun netwerk welke eigenaren verhuisplannen hebben en wie op zoek is naar een woonhuis in het hogere prijssegment. Door jarenlange ervaring weten onze makelaars een exclusief object op de juiste waarde te schatten en de juiste aanpak te hanteren.

Exclusief wonen

Dynamis Exclusief

Om een exclusieve woning onder de aandacht te brengen, is de juiste makelaar van toegevoegde waarde. Frisia Makelaars werkt met Dynamis Exclusief. Dynamis Exclusief geeft ons toegang tot een exclusief platform. Dit platform bevat bijzondere woningen uit het topsegment; van luxe tot uniek en klein tot groot. Ook hebben wij via het exclusieve platform ook exclusieve objecten in portefeuille die in ‘stille verkoop’ staan. Wij kunnen u garanderen dat wij ervoor zullen zorgen dat het gehele proces voor, tijdens en na de verkoop uitermate soepel, transparant en zeer prettig zal verlopen.

Exclusief wonen

Helder en doortastend

De samenwerking tussen Dynamis Exclusief en Frisia Makelaars zorgt ervoor dat wij exclusieve diensten kunnen aanbieden door middel van het platform. Via dit platform is het mogelijk om een zoekprofiel op te stellen. Via dit zoekprofiel kan een woning voor u worden gevonden op basis van uw wensen en behoeften. Onze klanten zijn erg tevreden over onze exclusieve dienstverlening:

"De samenwerking met Frisia Makelaars is ons zeer goed bevallen. Vanaf het eerste contact tot de afronding van de verkoop is alles zeer soepel verlopen...

Onze Exclusief wonen makelaars

Michiel Jager Michiel Jager
Michiel Jager Michiel Jager

NVM Register Makelaar, NVM Register Taxateur

Edwin Rosenbrand Edwin Rosenbrand
Edwin Rosenbrand Edwin Rosenbrand

Vennoot, NVM Register Makelaar, NVM Register Taxateur

Robert Kuiper Robert Kuiper
Robert Kuiper Robert Kuiper

Vennoot, NVM Makelaar

Rudi van Wechem Rudi van Wechem
Rudi van Wechem Rudi van Wechem

Algemeen Directeur, Vennoot, Woningmarktadviseur

Rutger van der Harst Rutger van der Harst
Rutger van der Harst Rutger van der Harst

NVM Makelaar

Wij zijn u graag van dienst

Tel: 070 - 342 01 01
E-mail: exclusief@frisiamakelaars.nl