Taxatie van uw woning -  56553

Taxatie van uw woning

Aan de hand van een taxatie kan de waarde van uw woning worden vastgesteld. U kunt een taxatie nodig hebben om verschillende redenen. U wilt weten wat de waarde is van uw (toekomstige) woning voor een aan- of verkoopbeslissing, voor het verkrijgen of aanpassen van uw financiering of gaat u verbouwen? Staat uw reden er niet tussen? Geen zorgen, neem contact op met ons.

Deskundig en professioneel taxeren
U wilt een waardering van een ervaren taxateur die erkend wordt door alle banken? Voor een taxatie van een taxateur die door alle banken wordt erkend, bent u bij Frisia Makelaars aan het juiste adres. De taxatie van uw woning die Frisia Makelaars voor u opstelt voldoet aan de geldende normen van het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut. Het NWWI ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geen zorgen over de vraag of het rapport geaccepteerd wordt door uw financier, hoe ingewikkeld de opdracht ook.

Taxatieaanvraag Wonen

Waar heeft u de taxatie voor nodig?

De taxateurs van Frisia Makelaars bieden:

Vrijblijvende offerte

Deskundigheid

Betrouwbaarheid

Woning taxeren

Woning taxeren

U kunt een taxatie nodig hebben om verschillende redenen. Frisia Makelaars is in te schakelen voor een uitgebreide taxatie-rapportage ten behoeve van onder meer:

  • Aankoop / verkoop van een woning
  • Verbouwing
  • Hypotheek
  • Renteherziening (met een rentekorting)
  • Echtscheiding
  • Overlijden
  • Fiscale doeleinden
  • Belastingzaken

Hoe gaat Frisia Makelaars taxateurs te werk?

Kennis met u maken

Op twee manieren kunnen we kennis met u maken. U kunt Frisia Makelaars altijd bellen! Wij verbinden u door met de specialisten rondom de taxatie. De andere mogelijkheid is via het bovenstaande formulier. Na het achterlaten van uw gegevens, neemt een van onze specialisten van taxaties contact met u op om uw wensen te bespreken.
Het is een kennismakingsgesprek, u zit nog nergens aan vast. Wij sturen u een vrijblijvende offerte.

Samen een afspraak maken

Nadat u erover heeft nagedacht en het wellicht besproken heeft met betrokkenen, kunt u contact met ons opnemen en plannen wij met u een afspraak in. Slim! Een taxatie is altijd slim om te doen. Dan weet u waar u staat.

We komen langs!

Op de dag van de gemaakte afspraak komt de erkende taxateur bij u langs om de woning te taxeren. De taxateur zal dan alle vertrekken van uw woning opnemen. Onze taxateurs kijken alleen naar het vastgoed en kijken niet naar meubels of kleuren op de muur. U hoeft zich daar dus geen zorgen over te maken.

Ontvangst van het taxatierapport

Nadat onze taxatiespecialist is langsgekomen, wordt het taxatierapport gedetailleerd uitgewerkt. Het taxatierapport wordt zo snel mogelijk digitaal naar u opgestuurd. Hierdoor kunt u altijd gemakkelijk bij het rapport.

Maak een afspraak!

Heeft u een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag woord te woord.

E-mail: crt@frisiamakelaars.nl
Telefoonnummer: 070-3420160

Ons team

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie