Al 95 jaren daadkrachtig & deskundig

Al 95 jaren daadkrachtig & deskundig

Over ons

Haagse wortels met een Fries tintje

Sinds de jaren 20 dragen wij de naam Frisia Makelaars met trots. De oprichter begeleidde Friese cliënten, die zich in Den Haag wilden vestigen. Sindsdien zijn wij zowel actief in de woningmakelaardij als in de zakelijke markt. Dat verklaart onze brede blik en enorme kennis van de regio Haaglanden. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding bij (ver)koop en (ver)huur. Goed kijken naar de markt, een luisterend oor bieden naar u, maar vooral met u meedenken. Immers staat u voor één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Toegevoegde waarde kun je alleen bieden, mits je expertise hebt en dat hebben wij! Wij zijn thuis in hypotheken, verzekeringen, waardebepaling, marktonderzoek en marktanalyse. Daarnaast is er diepgaande kennis over: erfpacht, onteigening of grondexploitatie. Niet geheel onbelangrijk in een wereld die continue aan het veranderen is.

Over ons

Frisia Makelaars staat naast u

Veertig enthousiaste vakmensen, die boordevol kennis zitten en veel ervaring hebben. Ieder met zijn of haar specialisme. De lijnen tussen collega-adviseurs zijn kort, waardoor er snel geschakeld kan worden. Dat betekent altijd de juiste adviseur aan uw zijde, op het juiste tijdstip. Een geruststellende gedachte, lijkt ons. Daarnaast maken wij deel uit van het samenwerkingsverband Dynamis. Wij hebben de krachten gebundeld van twaalf regionale makelaarskantoren, met dertig vestigingen in heel Nederland. Dat is nog méér expertise en kennis waar we uit kunnen putten, om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wat zeggen onze klanten?

Klanttevredenheid
[SE110728]

Wij zijn tevreden over de dienstverlening en ook over het feit dat we in alle rust tot een beslissing konden komen zonder enige druk. De betrouwbaarheid kwam o.a. tot uiting toen we, na een aarzeling en teruggave optie, de optie eerst terug kregen nadat de andere geïnteresseerden zich hadden terug getrokken. Verder mooi kantoor ook en goede service. Ga zo door!

9,0 10 1
Geschreven op
[SE111395]

8,0 10 1
Geschreven op
[SE111166]

Eigenlijk geen verbeterpunten. Echt goed dus.

9,0 10 1
Geschreven op
[SE109773]

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

8,0 10 1
Geschreven op
[SE111120]

Zeer vriendelijke en deskundige makelaar. Reageert snel op mails/vragen en neemt uitgebreid de tijd voor je. Aanrader!

8,0 10 1
Geschreven op
[SE111104]

Vriendelijk, meedenkend makelaar die de tijd voor je neemt. Goed uitgebreid uitleg over de woning en de contract. Duidelijk communicatie.

9,0 10 1
Geschreven op
[]

Wij hebben een bijzonder goede ervaring met Michiel. Hij is erg vriendelijk en erg deskundig. Hij geeft goed zijn -gefundeerde- mening. Vooral als een huis niet in goede staat is, is dat van grote meerwaarde. Volgende aankoop gaat weer met Michiel.

9,0 10 1
Geschreven op
[SE111395]

Goed, maar het appartement is niet geschikt voor ons.

9,0 10 1
Geschreven op
[]

goede presentatie van plesmanduin en prima modelwoning. Prettig gesprek en to the point

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 159 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,2 Op basis van 562 reviews
Frisia Makelaars B.V.
8.3 10 1 720

Frisia Makelaars zijn we met elkaar!

Frisia Makelaars B.V.
Javastraat 1A |
2585 AA 's-Gravenhage
Tel: 070 - 342 01 01
E-mail: info@frisiamakelaars.nl

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie