Al 95 jaren daadkrachtig & deskundig

Al 95 jaren daadkrachtig & deskundig

Over ons

Haagse wortels met een Fries tintje

Sinds de jaren 20 dragen wij de naam Frisia Makelaars met trots. De oprichter begeleidde Friese cliënten, die zich in Den Haag wilden vestigen. Sindsdien zijn wij zowel actief in de woningmakelaardij als in de zakelijke markt. Dat verklaart onze brede blik en enorme kennis van de regio Haaglanden. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding bij (ver)koop en (ver)huur. Goed kijken naar de markt, een luisterend oor bieden naar u, maar vooral met u meedenken. Immers staat u voor één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Toegevoegde waarde kun je alleen bieden, mits je expertise hebt en dat hebben wij! Wij zijn thuis in hypotheken, verzekeringen, waardebepaling, marktonderzoek en marktanalyse. Daarnaast is er diepgaande kennis over: erfpacht, onteigening of grondexploitatie. Niet geheel onbelangrijk in een wereld die continue aan het veranderen is.

Over ons

Frisia Makelaars staat naast u

Veertig enthousiaste vakmensen, die boordevol kennis zitten en veel ervaring hebben. Ieder met zijn of haar specialisme. De lijnen tussen collega-adviseurs zijn kort, waardoor er snel geschakeld kan worden. Dat betekent altijd de juiste adviseur aan uw zijde, op het juiste tijdstip. Een geruststellende gedachte, lijkt ons. Daarnaast maken wij deel uit van het samenwerkingsverband Dynamis. Wij hebben de krachten gebundeld van twaalf regionale makelaarskantoren, met dertig vestigingen in heel Nederland. Dat is nog méér expertise en kennis waar we uit kunnen putten, om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wat zeggen onze klanten?

Klanttevredenheid
[]

Vriendelijk en professioneel. Prima bezichtiging.

9,0 10 1
Geschreven op
[SE112967]

8,0 10 1
Geschreven op
[SE111823]

nette flotte rondleiding met open caracter om het gesprek op aan te gaan.

8,0 10 1
Geschreven op
[SE113266]

wij zien af van de woning.Hebben iets anders gevonden.Vriendelijke groeten'Fam. van den Bos.

9,0 10 1
Geschreven op
Laan van Clingendael 81

Uitstekende begeleiding door vakmensen op een heel prettige manier, waarbij de klant centraal staat en geen moment het gevoel krijgt, dat hem of haar iets wordt opgedrongen. Ik kan Frisia makelaars bij iedereen aanbevelen.

10 10 1
Geschreven op
[SE106521]

9,0 10 1
Geschreven op
[SE111442]

erg goed en veel dank dat de gevraagde documenten snel zijn opgestuurd.

9,0 10 1
Geschreven op
[SE113007]

Ronald Plomp heeft me op een plezierige wijze het huisje met de opstallen laten zien en begreep goed waar de knelpunten lagen door ruimschoots de gelegenheid te geven om een beeld te krijgen van het (met opstallen vervuilde) terrein. Hij hield geen vergezichten voor die onrealistisch waren en maakte een eerlijke en gedegen indruk.

8,0 10 1
Geschreven op
[]

Zeer goed

10 10 1
Geschreven op
[]

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 77 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,6 Op basis van 964 reviews
Frisia Makelaars B.V.
8.6 10 1 858

Frisia Makelaars zijn we met elkaar!

Frisia Makelaars B.V.
Javastraat 1A |
2585 AA 's-Gravenhage
Tel: 070 - 342 01 01
E-mail: info@frisiamakelaars.nl

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie