Al 95 jaren daadkrachtig & deskundig

Al 95 jaren daadkrachtig & deskundig

Over ons

Haagse wortels met een Fries tintje

Sinds de jaren 20 dragen wij de naam Frisia Makelaars met trots. De oprichter begeleidde Friese cliënten, die zich in Den Haag wilden vestigen. Sindsdien zijn wij zowel actief in de woningmakelaardij als in de zakelijke markt. Dat verklaart onze brede blik en enorme kennis van de regio Haaglanden. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding bij (ver)koop en (ver)huur. Goed kijken naar de markt, een luisterend oor bieden naar u, maar vooral met u meedenken. Immers staat u voor één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Toegevoegde waarde kun je alleen bieden, mits je expertise hebt en dat hebben wij! Wij zijn thuis in hypotheken, verzekeringen, waardebepaling, marktonderzoek en marktanalyse. Daarnaast is er diepgaande kennis over: erfpacht, onteigening of grondexploitatie. Niet geheel onbelangrijk in een wereld die continue aan het veranderen is.

Over ons

Frisia Makelaars staat naast u

Veertig enthousiaste vakmensen, die boordevol kennis zitten en veel ervaring hebben. Ieder met zijn of haar specialisme. De lijnen tussen collega-adviseurs zijn kort, waardoor er snel geschakeld kan worden. Dat betekent altijd de juiste adviseur aan uw zijde, op het juiste tijdstip. Een geruststellende gedachte, lijkt ons. Daarnaast maken wij deel uit van het samenwerkingsverband Dynamis. Wij hebben de krachten gebundeld van twaalf regionale makelaarskantoren, met dertig vestigingen in heel Nederland. Dat is nog méér expertise en kennis waar we uit kunnen putten, om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wat zeggen onze klanten?

Klanttevredenheid
[SE114210]

Edwin was vriendelijk, enthousiast en eerlijk. Representatief gekleed. Wat hem vooral onderscheidt is dat hij ook geïnteresseerd is in ons als koper. Hij stelde ons vragen waar we vandaan komen, war wij zoeken en evalueerde achteraf of het huis bij ons past. (Tot nu toe is onze ervaring meestal dat er weinig vragen worden gesteld, de makelaars zijn over het algemeen te productgericht in onze ogen)

9,0 10 1
Geschreven op
[SE114210]

9,0 10 1
Geschreven op
[SE114302]

Het was een fijne rondleiding.

8,0 10 1
Geschreven op
Vondelstraat 151

Regelmatig was er contact met de makelaar. Veel zaken werden doorgesproken die van belang waren voor de verkoop. De makelaar hield ons telefonisch op de hoogte van de kijkers en bieders. De benodigde documenten werden door de secretaresse van het makelaarskantoor opgevraagd. De bezoekers gaven aan dat de informatie en rondleiding door het appartement op een prettige wijze verliep. Er was voldoende kennis bij de makelaar van de verkoop van huizen in deze

8,0 10 1
Geschreven op
Hanso Idzerdapad 49

Zeer deskundig, prettig in de omgang, nette uitstraling. Zeer betrokken, doet echt zijn best en maakt er al met al een zeer positieve ervaring van.

10 10 1
Geschreven op
[SE113083]

prima makelaar met veel kennis van het appartement.

10 10 1
Geschreven op
[SE113854]

9,0 10 1
Geschreven op
[SE113791]

9,0 10 1
Geschreven op
[SE114257]

Hoop dat er aan mijn verzoek mocht er een woning vrijkomen in Parckhaeghe ik daarvan in kennis wordt gesteld!

8,0 10 1
Geschreven op
[SE114257]

Graag kom ik in aanmerking voor een appartement aan de zonzijde. Het mooiste de hoekappartementen die diagonaal liggen tegenover nr 186, die heb ik eerder gezien en vind ik prachtig.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 85 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,6 Op basis van 1185 reviews
Frisia Makelaars B.V.
8.7 10 1 1079

Frisia Makelaars zijn we met elkaar!

Frisia Makelaars B.V.
Javastraat 1A |
2585 AA 's-Gravenhage
Tel: 070 - 342 01 01
E-mail: info@frisiamakelaars.nl

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie