Al 95 jaren daadkrachtig & deskundig

Al 95 jaren daadkrachtig & deskundig

Over ons

Haagse wortels met een Fries tintje

Sinds de jaren 20 dragen wij de naam Frisia Makelaars met trots. De oprichter begeleidde Friese cliënten, die zich in Den Haag wilden vestigen. Sindsdien zijn wij zowel actief in de woningmakelaardij als in de zakelijke markt. Dat verklaart onze brede blik en enorme kennis van de regio Haaglanden. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding bij (ver)koop en (ver)huur. Goed kijken naar de markt, een luisterend oor bieden naar u, maar vooral met u meedenken. Immers staat u voor één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Toegevoegde waarde kun je alleen bieden, mits je expertise hebt en dat hebben wij! Wij zijn thuis in hypotheken, verzekeringen, waardebepaling, marktonderzoek en marktanalyse. Daarnaast is er diepgaande kennis over: erfpacht, onteigening of grondexploitatie. Niet geheel onbelangrijk in een wereld die continue aan het veranderen is.

Over ons

Frisia Makelaars staat naast u

Veertig enthousiaste vakmensen, die boordevol kennis zitten en veel ervaring hebben. Ieder met zijn of haar specialisme. De lijnen tussen collega-adviseurs zijn kort, waardoor er snel geschakeld kan worden. Dat betekent altijd de juiste adviseur aan uw zijde, op het juiste tijdstip. Een geruststellende gedachte, lijkt ons. Daarnaast maken wij deel uit van het samenwerkingsverband Dynamis. Wij hebben de krachten gebundeld van twaalf regionale makelaarskantoren, met dertig vestigingen in heel Nederland. Dat is nog méér expertise en kennis waar we uit kunnen putten, om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wat zeggen onze klanten?

Klanttevredenheid
[SE111908]

10 10 1
Geschreven op
Obrechtstraat 275 *

Goed voorlichting over de lokale markt, type buurten en huizen. Wat past wel en niet bij ons en ook snelle actie bij keuring, bieding, taxatie en notariskeuze.Actie wanneer het nodig was!

9,0 10 1
Geschreven op
Spieringsweteringweg 31

We zijn zeer tevreden over onze verkoopmakelaar. Wij hadden niet eerder een huis verkocht, dus alles was nieuw voor ons. De makelaar hield ons van alles op de hoogte en nam de tijd om uitleg te geven als we vragen hadden.

9,0 10 1
Geschreven op
Koningin Wilhelminalaan 287

Top partij! Deskundig en veel kennis van de (lokale) markt. Zeer tevreden mee en een echte aanrader.

10 10 1
Geschreven op
[SE111460]

10 10 1
Geschreven op
[SE111802]

Geen Feedback nodig . Alles netjes en heel erg georganiseerd 👍

10 10 1
Geschreven op
[SE110835]

Goed

8,0 10 1
Geschreven op
[SE111288]

We hebben Edwin ervaren als een vriendelijke man met verstand van zaken. Op alle vragen had hij direct een goed antwoord. De vragen die we achteraf nog hadden zijn ook adequaat beantwoord.

9,0 10 1
Geschreven op
[SE111619]

9,0 10 1
Geschreven op
Snelliusstraat 69

Goed onderhandeld met aankopende partij met toch een zeer snel resultaat en verkocht boven de vraagprijs

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 74 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,5 Op basis van 794 reviews
Frisia Makelaars B.V.
8.4 10 1 793

Frisia Makelaars zijn we met elkaar!

Frisia Makelaars B.V.
Javastraat 1A |
2585 AA 's-Gravenhage
Tel: 070 - 342 01 01
E-mail: info@frisiamakelaars.nl

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie