Over ons
Over ons

Haagse wortels met een Fries tintje

Sinds de jaren 20 dragen wij de naam Frisia Makelaars met trots. De oprichter begeleidde Friese cliënten, die zich in Den Haag wilden vestigen. Sindsdien zijn wij zowel actief in de woningmakelaardij als in de zakelijke markt. Dat verklaart onze brede blik en enorme kennis van de regio Haaglanden. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding bij (ver)koop en (ver)huur. Goed kijken naar de markt, een luisterend oor bieden naar u, maar vooral met u meedenken. Immers staat u voor één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Toegevoegde waarde kun je alleen bieden, mits je expertise hebt en dat hebben wij! Wij zijn thuis in hypotheken, verzekeringen, waardebepaling, marktonderzoek en marktanalyse. Daarnaast is er diepgaande kennis over: erfpacht, onteigening of grondexploitatie. Niet geheel onbelangrijk in een wereld die continue aan het veranderen is.

Over ons

Frisia Makelaars staat naast u

Veertig enthousiaste vakmensen, die boordevol kennis zitten en veel ervaring hebben. Ieder met zijn of haar specialisme. De lijnen tussen collega-adviseurs zijn kort, waardoor er snel geschakeld kan worden. Dat betekent altijd de juiste adviseur aan uw zijde, op het juiste tijdstip. Een geruststellende gedachte, lijkt ons. Daarnaast maken wij deel uit van het samenwerkingsverband Dynamis. Wij hebben de krachten gebundeld van twaalf regionale makelaarskantoren, met dertig vestigingen in heel Nederland. Dat is nog méér expertise en kennis waar we uit kunnen putten, om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wat zeggen onze klanten?

Klanttevredenheid
Backershagenlaan 46

Zeer professioneel en tevens plezierig contact. Succesvolle verkoop in een neergaande verkopers markt met ingewikkelde onderhandelingen

9,0 10 1
Geschreven op
[SE115557]

Apartement duidelijk voor de verhuur gebruikt, shabby aanblik, povere uitrusting

8,0 10 1
Geschreven op
[SE115496]

Prima service en deskundig mooi ook de aanvullende informatie over de buurt (bewoners/situatie) veel dank Helaas komt het voor ons te vroeg deze woning met deze prijs daarnaast willen we absoluut vrij zicht op zee frontaal.Mvg Alice van Unen

10 10 1
Geschreven op
Ernest Hemingwaypark 32

Mr. Ronald Plomp from Frisia helped us to offer the target price within our budget. Thanks to his market expertise and knowledge, we could finalize the deal in a way both seller and the buyer are satisfied with the result. Strongly recommended who is looking for a house in the Den Haag region.

10 10 1
Geschreven op
[SE115404]

Ik voelde me welkom, ook mijn kleine kinderen werden ontspannen welkom geheten en ik heb alle kans gehad te bezichtigen, geïnformeerd te worden en vragen te stellen. Het was een complete bezichtiging.

10 10 1
Geschreven op
Terras van Sion 16

Zeer vakkundige en betrokken makelaar. Communicatie was helder en transparant. Heeft veel kennis van de markt en de omgeving.

9,0 10 1
Geschreven op
[SE115404]

De bezichtiging was prima, voor mij was de makelaar ietwat formeel, maar ieder heeft daarin zijn eigen stijl. De makelaar had duidelijk kennis van zaken, had de tijd en was eerlijk over de woning. Een losse vraag die nu opkomt na het zien van de foto's: waarom hebben jullie bijna alleen maar mannelijke makelaars?

9,0 10 1
Geschreven op
[SE115556]

Heel fijne service en informatie van Edwin

10 10 1
Geschreven op
Fivelingosingel 59

Working with Mr. Ronald Plomp for purchasing our new house and selling the current one was a very professional experience. Frisia has a very good network and housing market knowledge in Den Haag and this gives comfort and a healthy evaluation opportunity to customers. Highly recommend without any objections.

10 10 1
Geschreven op
Abrikozenstraat 203

Erg positive ervaringen Frisia Makelaars. We hebben deskundig advies gekregen, en zeer tevreden met het verkoopproces van ons huis.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 75 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,7 Op basis van 1486 reviews
Frisia Makelaars B.V.
8.7 10 1 1379

Frisia Makelaars zijn we met elkaar!

Frisia Makelaars B.V.
Javastraat 1A |
2585 AA 's-Gravenhage
Tel: 070 - 342 01 01
E-mail: info@frisiamakelaars.nl

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie