Al 95 jaren daadkrachtig & deskundig

Al 95 jaren daadkrachtig & deskundig

Over ons

Haagse wortels met een Fries tintje

Sinds de jaren 20 dragen wij de naam Frisia Makelaars met trots. De oprichter begeleidde Friese cliënten, die zich in Den Haag wilden vestigen. Sindsdien zijn wij zowel actief in de woningmakelaardij als in de zakelijke markt. Dat verklaart onze brede blik en enorme kennis van de regio Haaglanden. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding bij (ver)koop en (ver)huur. Goed kijken naar de markt, een luisterend oor bieden naar u, maar vooral met u meedenken. Immers staat u voor één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Toegevoegde waarde kun je alleen bieden, mits je expertise hebt en dat hebben wij! Wij zijn thuis in hypotheken, verzekeringen, waardebepaling, marktonderzoek en marktanalyse. Daarnaast is er diepgaande kennis over: erfpacht, onteigening of grondexploitatie. Niet geheel onbelangrijk in een wereld die continue aan het veranderen is.

Over ons

Frisia Makelaars staat naast u

Veertig enthousiaste vakmensen, die boordevol kennis zitten en veel ervaring hebben. Ieder met zijn of haar specialisme. De lijnen tussen collega-adviseurs zijn kort, waardoor er snel geschakeld kan worden. Dat betekent altijd de juiste adviseur aan uw zijde, op het juiste tijdstip. Een geruststellende gedachte, lijkt ons. Daarnaast maken wij deel uit van het samenwerkingsverband Dynamis. Wij hebben de krachten gebundeld van twaalf regionale makelaarskantoren, met dertig vestigingen in heel Nederland. Dat is nog méér expertise en kennis waar we uit kunnen putten, om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wat zeggen onze klanten?

Klanttevredenheid
Laan van Sion 297

Er werd snel en adequaat gehandeld. Tevens wordt er goed nagedacht met de huidige trends op de markt. Wij zijn tevreden.

10 10 1
Geschreven op
Nieuwersluisstraat 169

Uitstekende service, goede communicatie, goede partners die mooie foto’s hebben gemaakt en zeer tevreden met verkoopresultaat. Ook eerlijk advies wordt zeer gewaardeerd.

10 10 1
Geschreven op
[SE112980]

Richard heeft ons begeleid bij het aankoop van onze nieuwbouwhuis. Wij hebben een uitstekend, vlekkeloos en prettig proces gehad.

9,0 10 1
Geschreven op
Mozartlaan 247

De makelaar, Michiel Jager, heeft al eerder voor ons aangekocht en verkocht. Ook deze opdracht is naar verwachting uitgevoerd. De informatie mbt prijs voor de dienstverlening(en) vooraf opgegeven. Contact(en) verliepen soepel.

10 10 1
Geschreven op
Alexine Tinnepad 35

Correcte, aangename en vlotte afhandeling. Verkoop relatief snel gerealiseerd. Behulpzaam met begeleiden van verkoop vanuit het buitenland bij opstellen van EPC rapport en schoonmaakhulp.

9,0 10 1
Geschreven op
[]

Wij kregen een uitgebreide rondleiding langs drie woningtypes van deze makelaar. Zij was, vriendelijk, ter zake deskundig en op tijd. Wij hebben dit alles als zeer prettig ervaren.

9,0 10 1
Geschreven op
[]

Wij hebben een duidelijke uitleg en goed gesprek gehad met Habin Kocer.

8,0 10 1
Geschreven op
[SE113430]

8,0 10 1
Geschreven op
[SE113007]

Veel dank voor de openheid en de eerlijkheid in dit traject. Dat geeft een hele prettige vertrouwensbasis.

10 10 1
Geschreven op
[SE113531]

Afspraak was snel gemaakt.Deskundige rondleiding, meedenken met de klant.Achteraf extra documentatie.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 78 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,6 Op basis van 1059 reviews
Frisia Makelaars B.V.
8.6 10 1 953

Frisia Makelaars zijn we met elkaar!

Frisia Makelaars B.V.
Javastraat 1A |
2585 AA 's-Gravenhage
Tel: 070 - 342 01 01
E-mail: info@frisiamakelaars.nl

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie