Over ons
Over ons

Haagse wortels met een Fries tintje

Sinds de jaren 20 dragen wij de naam Frisia Makelaars met trots. De oprichter begeleidde Friese cliënten, die zich in Den Haag wilden vestigen. Sindsdien zijn wij zowel actief in de woningmakelaardij als in de zakelijke markt. Dat verklaart onze brede blik en enorme kennis van de regio Haaglanden. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding bij (ver)koop en (ver)huur. Goed kijken naar de markt, een luisterend oor bieden naar u, maar vooral met u meedenken. Immers staat u voor één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Toegevoegde waarde kun je alleen bieden, mits je expertise hebt en dat hebben wij! Wij zijn thuis in hypotheken, verzekeringen, waardebepaling, marktonderzoek en marktanalyse. Daarnaast is er diepgaande kennis over: erfpacht, onteigening of grondexploitatie. Niet geheel onbelangrijk in een wereld die continue aan het veranderen is.

Over ons

Frisia Makelaars staat naast u

Veertig enthousiaste vakmensen, die boordevol kennis zitten en veel ervaring hebben. Ieder met zijn of haar specialisme. De lijnen tussen collega-adviseurs zijn kort, waardoor er snel geschakeld kan worden. Dat betekent altijd de juiste adviseur aan uw zijde, op het juiste tijdstip. Een geruststellende gedachte, lijkt ons. Daarnaast maken wij deel uit van het samenwerkingsverband Dynamis. Wij hebben de krachten gebundeld van twaalf regionale makelaarskantoren, met dertig vestigingen in heel Nederland. Dat is nog méér expertise en kennis waar we uit kunnen putten, om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wat zeggen onze klanten?

Klanttevredenheid
[SE112935]

Vriendelijk en voldoende mate kennis. Nam de tijd om rondleiding te geven.

8,0 10 1
Geschreven op
[SE115228]

Zeer professioneel allemaal, ook de set van de toegestuurde stukken. Enig minpunt is dat de vragenlijst best een aantal onbeantwoorde stukjes en weet ik nietjes bevatte. Maar daar waar ik het echt wil weten, neem ik aan dat we daarvoor bij jullie aan de bel kunnen trekken.

10 10 1
Geschreven op
Camilla Bardone

The property tour was very good. Edwin knew about the fixtures and fittings and general layout of house. He was very helpful about the info for the property and the new development.

9,0 10 1
Geschreven op
[SE115301]

10 10 1
Geschreven op
[SE115099]

Deskundige, vriendelijk en ongedwongen makelaar die de bezichtiging heeft gefaciliteerd.

10 10 1
Geschreven op
Ramon Bustamante

Great visit and support. Thanks

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

9,0 10 1
Geschreven op
[SE114475]

Niels heeft ons goed geholpen bij onze bezichtiging. Zeer vriendelijke man. Hij neemt de tijd om alles te vertellen over de woning.

9,0 10 1
Geschreven op
[SE115303]

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Average grade

9,3 Based on 71 reviews
Logo Insocial

Average grade

8,7 Based on 1422 reviews
Frisia Makelaars B.V.
8.7 10 1 1316

Frisia Makelaars zijn we met elkaar!

Frisia Makelaars B.V.
Javastraat 1A |
2585 AA 's-Gravenhage
Tel: 070 - 342 01 01
E-mail: info@frisiamakelaars.nl

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie