Nieuwbouw - Frisia Makelaars

Nieuwbouw bij Frisia Makelaars

Een aantal makelaars van Frisia Makelaars richt zich met name op nieuwbouw en projectontwikkeling in Den Haag en omstreken. Dit vraagt om een andere benadering dan de koop of verkoop van bestaande bouw. Er is nog niets, bij nieuwbouw. U moet vanaf tekeningen beslissen.

De buurt waar u komt te wonen, moet zich soms nog ontwikkelen. De financiering verloopt ook anders. Uw specialist van Frisia Makelaars neemt u stap voor stap mee in dit vaak wat langer durende proces, van het tekenen van de koopovereenkomst, tot het begeleiden van individuele koperswensen, tot en met het feestelijk ontvangen van de sleutel. Wat voor u nieuw is, hebben wij gelukkig al veel vaker gedaan.

NVM Nieuwbouwspecialist

Deskundig en betrokken

Grootste nieuwbouw aanbod

Nieuwbouw - Frisia Makelaars

NieuwWonen Den Haag

Wist u dat wij samen met een aantal grote nieuwbouwmakelaars uit de regio het platform NieuwWonen Den Haag hebben opgericht? Hier vind u ons gezamenlijke nieuwbouwaanbod en ook informatie over de projecten die in de nabije toekomst in verkoop gaan. Bezoek de website, maak een account aan en vergroot uw kans op een succesvolle zoektocht naar uw droomhuis. En als u inschrijft voor de periodieke nieuwsbrief blijft u goed op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

We zitten klaar om u te helpen!

Tel: 070 - 342 01 01
E-mail: nieuwbouw@frisiamakelaars.nl

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie