Partner in Dynamis

De kracht van Dynamis

Dynamis weet wat er speelt in alle markten, in alle segmenten en tot op lokaal niveau. De partners in Dynamis zijn echte lokale kennispartners: actief betrokken bij de omgeving waar zij wonen en werken. Frisia Makelaars is partner in Dynamis, te samen met 12 andere regionale makelaarskantoren.

  • Sinds 1993 gezamenlijk actief op de markt .
  • Gecombineerde lokale, regionale en landelijke kennis, ervaring en netwerk met landelijke dekking en coördinatie met zo'n 40 regionale vestigingen
  • Kennisinstituut op het gebied van alle vastgoedgebieden en –segmenten, zowel op lokaal, regionaal en landelijk niveau

De kracht van Dynamis

Al bijna 25 jaar is Dynamis succesvol in de vastgoedmarkt. In alle vastgoedlijstjes staan we structureel hoog, vaak in de top 5. Door onze lokale betrokkenheid staan wij op het lijstje ’kleine (lees: lokale) verhuringen’ ver boven de rest op nummer 1.

Local heroes: bekendheden in de buurt

Vraag mensen een makelaarskantoor in hun eigen omgeving te noemen, en de kans is groot dat ze een partner van Dynamis noemen. Vraag je het iemand in Zaandam? Dan komt Kuijs Reinder Kakes al snel bij mensen boven. Vraag je het iemand in Enschede? Snelder Zijlstra. En in Limburg: Boek en Offermans. Alle partners van Dynamis hebben hun sporen verdiend. De makelaars en medewerkers kennen hun klanten en de regio door en door.

Betrouwbaar, oprecht, uitstekende marktkennis, volledige ontzorging

Het is niet voor niets dat deze kantoren zijn aangesloten bij Dynamis. We zoeken landelijke dekking met grote regionale en lokale betrokkenheid. De overkoepelende waarden van onze partners: betrouwbaar, oprecht, uitstekende marktkennis, volledig ontzorgen van de klant.

Natuurlijk profiteren onze klanten daar als eerste van. Of u nou als particulier lokaal via onze partner een huis aankoopt, of als investeerder landelijk zaken met ons doet: u kunt op onze expertise en waarden bouwen.

Wat doet Dynamis als hoofdkantoor voor de vestigingen?

  • Wij faciliteren onze regionale partners op het gebied van research, kennisdeling en landelijke naamsbekendheid. Onze regionale partners wonen, werken en leven in hun eigen marktgebied en kennen de regio dus als geen ander. Ze bedienen particulieren en zakelijke opdrachtgevers vanuit hun eigen expertise op allerlei vastgoedgebieden. Wij ondersteunen ze daarbij.
  • Daarnaast ontzorgen we onze landelijke opdrachtgevers bij hun vastgoedvraagstukken.

De kracht van onze landelijke fullservice-organisatie, gecombineerd met de lokale en regionale expertise op alle vastgoedgebieden van onze partners: dat is Dynamis.

Dynamis: de enige speler op de Nederlandse vastgoedmarkt die zowel lokaal, regionaal als landelijk werkzaam is. Klik hier voor de brochure over Dynamis.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie