Object
Verhuurd

Cort van der Lindenstr 1, Rijswijk 2288 EV Rijswijk

2288 EV Rijswijk

Omschrijving

TE HUUR
Cort van der Lindenstraat 1 te Rijswijk

OMGEVINGSFACTOREN
Het object is gelegen op een zeer centrale locatie in bedrijventerrein 'De Plaspoelpolder' en op loopafstand van station Rijswijk en winkelcentrum 'In de Bogaard'. Het betreft een zelfstandig vrijstaand bedrijfspand op het kantoren-/bedrijventerrein Plaspoelpolder te Rijswijk. Het bedrijventerrein kent een grote...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Cort van der Lindenstraat 1 te Rijswijk

OMGEVINGSFACTOREN
Het object is gelegen op een zeer centrale locatie in bedrijventerrein 'De Plaspoelpolder' en op loopafstand van station Rijswijk en winkelcentrum 'In de Bogaard'. Het betreft een zelfstandig vrijstaand bedrijfspand op het kantoren-/bedrijventerrein Plaspoelpolder te Rijswijk. Het bedrijventerrein kent een grote verscheidenheid aan gebruikers.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand met eigen vervoer is uitstekend. Het is gelegen nabij verkeersknooppunt van de rijkswegen A4, A12 en A13.

Ook met openbaar vervoer is het pand goed te bereiken. Buslijn 30 en tramlijn 17 stoppen op korte afstand, deze gaan o.a. richting Station Rijswijk en Den Haag CS.

PARKEREN
Bij het object zijn 3 parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar.

OBJECTOMSCHRIJVING
Het betreft een multifunctionele bedrijfsruimte van in totaal ca. 995 m². De ruimte is voorzien van een dubbele elektrische overheaddeur en alarmsysteem. De entree is aan de Cor van der Lindenstraat, middels een loopdeur/elektrische overheaddeur met een inrijhoogte van 4,20 m.

Achter de entree bevindt zich ca. 481 m² (21,50 m. x 18,50 m.) bedrijfsruimte op de begane grond met een vloerbelasting van max. 2.000 kg/m² en met een plafondhoogte van 6,40 m. en onder de entresol 3,00 m. De bedrijfshal is voorzien van 4 grote lichtstraten, verlichtingsarmaturen en verwarming middels gasheaters.

Tevens bevinden zich op de begane grond twee ruime kantoorkamers, van respectievelijk 8,15 m. x 5,12 m. en 5,12 m. x 4,21 m., totaal ca. 64 m², beiden voorzien van een systeemplafond met inbouwarmaturen, centrale verwarming en mechanische ventilatie.
Via twee trappen/goederenlift is de entresol te bereiken, hier bevindt zich ca. 450 m² bedrijfsruimte met een vloerbelasting van 300/1.000 kg/m² en een plafondhoogte van 3.25 m.

Metrage
De totaal verhuurbare oppervlakte bedraagt circa 995 m², als volgt verdeeld:
- Begane grond: ca. 64 m² kantoorruimte
- Begane grond: ca. 481 m² bedrijfsruimte
- Entresol: ca. 450 m² bedrijfsruimte

OPLEVERINGSNIVEAU 
Het object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
- bedrijfsvloer met een draagvermogen van ca. 2.000 kg/m²;
- vrije hoogte ca. 6 m.;
- elektrische overheaddeur;
- toilet;
- pantry;
- mechanische ventilatie;
- lichtstraten;
- inbouwarmaturen;
- te openen ramen.

BESTEMMINGSPLAN
Vigerend bestemmingsplan 'Plaspoelpolder’ vastgesteld d.d. 13-05-2014.

HUURGEGEVENS:

Huurprijs:
€ 3.750,- per maand te vermeerderen met BTW.
 
Huurprijs parkeerplaats:
€ 600,- per jaar te vermeerderen met BTW.
 
SERVICEKOSTEN:
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
In overleg.
 
OPZEGTERMIJN:
12 (twaalf) maanden.
 
AANVAARDING:
Per direct.
 
HUURBETALING:
Per maand vooruit
 
HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
BTW:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.
 
ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 (drie) maanden. (huur, servicekosten en BTW).

HUUROVEREENKOMST:
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met aanvullende bepalingen verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1997
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Cort van der Lindenstr 1
Plaats Rijswijk
Land NL
Ligging bedrijventerreinkantorenpark
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 1890 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 995 m²
Kantoor oppervlakte 64 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.