Object
Verhuurd

Dr. Lelykade 12 a, 's-Gravenhage 2583 CM 's-Gravenhage

2583 CM 's-Gravenhage

Omschrijving

TE HUUR
Dr. Lelykade 12A te 's-Gravenhage.

OMGEVINGSFACTOREN
In de 2e binnenhaven van Scheveningen, op loopafstand van het strand en de vele horecamogelijkheden op de kop van de haven is het fraaie kantorencomplex ‘De 4-Master’ gelegen. Het moderne gebouw is als eerste gerealiseerd bij de totale revitalisering van het havengebied, dat inmiddels grote stromen bezoekers trekt.

Tegenwoordig is...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Dr. Lelykade 12A te 's-Gravenhage.

OMGEVINGSFACTOREN
In de 2e binnenhaven van Scheveningen, op loopafstand van het strand en de vele horecamogelijkheden op de kop van de haven is het fraaie kantorencomplex ‘De 4-Master’ gelegen. Het moderne gebouw is als eerste gerealiseerd bij de totale revitalisering van het havengebied, dat inmiddels grote stromen bezoekers trekt.

Tegenwoordig is de haven ook een aantrekkelijk woongebied voor een bredere doelgroep. Daarom is eind jaren tachtig de functie hoogwaardig wonen toegevoegd aan de functie van Scheveningen-Haven. De woonbuurten rondom de havens zullen hierdoor de komende jaren gaan veranderen. Mensen wonen er in een omgeving die tevens gericht is op werken en (sport)visserij.

Scheveningen-Haven is naast Scheveningen-Bad de tweede toeristische trekpleister. Naast een florerend uitgaansleven biedt dit deel ook sportief vertier.

BEREIKBAARHEID
Vanuit diverse richtingen is de 2e haven makkelijk bereikbaar met eigen vervoer. Middels de Utrechtsebaan zijn er verbindingen met de A-4, A-12 en A-13. Via de Landscheidingsweg is er een verbinding met de A-44.

Tramlijn 11 en 16 of buslijn 22 geven verbinding met NS Station Hollands Spoor, Centraal Station, respectievelijk NS Station Laan van NOI.

PARKEREN
Er zijn parkeerplaatsen op eigen terrein voor de verhuur beschikbaar. Aan de openbare weg is (tot 18.00 uur) gratis parkeren mogelijk.

OBJECT
Het pand is een, omstreeks 1996 gebouwd, kantorencomplex bestaande uit 4 bouwlagen. Het gehele pand is gerenoveerd en derhalve in uitstekende staat, zeer representatief en voorzien van een lift en eigen parkeermogelijkheden. Thans is op de tweede verdieping circa 191 m² voor verhuur beschikbaar.

De entree bevindt zich centraal in de voorgevel. Achter de entree bevindt zich de gemeenschappelijke hal, met opgang naar de verschillende verdiepingen. Er is tevens een lift aanwezig.

Op de tweede verdieping is de hoogwaardige kantoorruimte gesitueerd. Bij binnenkomst is een toiletruimte, waarna je in middenruimte met pantry en informele bijeenkomstruimte aankomt. Om deze ruimte heen bevinden zich verschillende glazen kantoorkamers. De glazen wanden geven een moderne en transparante indruk van de kantoorruimte.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavig object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
- Representatieve entree
- PVC vloeren
- Glazen wanden
- Moderne pantry
- Moderne sanitaire voorzieningen
- Airconditioning

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 135,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.
De huurprijs voor parkeerplaatsen bedraagt € 1.350,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

De servicekosten bedragen € 25,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen, voor de kosten van de navolgende leveringen en diensten:
-Gasverbruik inclusief vastrecht;
-Elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht;
-Waterverbruik inclusief vastrecht;
-Onderhoud periodieke controle van verwarmings- en/of luchtbehandelingsinstallatie(s);
-Idem van liftinstallatie(s);
-Idem van hydrofooninstallatie;
-Idem van automatische deuren, brandmelder-, gebouwbewakings-, storingsmelder-, noodstroom- en elektrische installatie(s);
-Inspecties dakbedekking;
-Schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten, riolering en terreinverzorging huisvuil, containerverhuur e.d.;
-Brandslang, haspels voor zover aanwezig in de algemene ruimte;
-Verzorging beplanting algemene ruimte;
Alle in de toekomst zich voordoende kosten welke in collectief verband noodzakelijk en verplicht zijn en waarvoor per geval van zich aandienende servicekostenpost op dat moment door verhuurder een voorschotberekening opgesteld wordt en het resultaat doorbelast zal worden aan huurder. Eén en ander in overleg met huurder;
Administratiekosten ad. 5% over de hierboven aangekruiste leveringen en diensten.

Aanvaarding: in overleg In overleg.
Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:
Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1996
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Dr. Lelykade 12 a
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Kantoor
Oppervlakte 191 m²
Verdiepingen 4
Voorzieningen liftentoiletpantry
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.