Object
Verhuurd

Kneuterdijk 2 A & B, 's-Gravenhage 2514 EN 's-Gravenhage

2514 EN 's-Gravenhage

Omschrijving

TE HUUR
Kneuterdijk 2A te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het object is gelegen in het centrum van Den Haag. In de nabije omgeving zijn tal van winkels, restaurants en cafe’s aanwezig. Recht tegenover het object bevindt zich de Hofvijver en het Binnenhof en maakt deel uit van de chique Haagse Paleispromenade, bestaande uit de Kneuterdijk, Hoogstraat, Plaats en Noordeinde.

BEREIKBAARHEID
De...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Kneuterdijk 2A te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het object is gelegen in het centrum van Den Haag. In de nabije omgeving zijn tal van winkels, restaurants en cafe’s aanwezig. Recht tegenover het object bevindt zich de Hofvijver en het Binnenhof en maakt deel uit van de chique Haagse Paleispromenade, bestaande uit de Kneuterdijk, Hoogstraat, Plaats en Noordeinde.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid met zowel het openbaar- als eigen vervoer zijn erg goed. De HTM-tramlijnen 1, 2, 3, 4, 16 en HTM-buslijnen 22 en 24 een halte recht tegenover het pand.

Met eigen vervoer is er een vrijwel directe verbinding met de grote Rijkswegen
A12 – A4 en A13 evenals de N44 en A44.

PARKEREN
Parkeren kan op straat tegen betaling en in verschillende grote parkeergarages in het centrum en rondom Den Haag Centraal Station, waarvan de parkeergarages onder Het Plein en Tournooiveld het dichtstbij zijn gelegen.

OBJECT
De winkel is onderdeel van een, omstreeks 1650 gebouwd, complex bestaande uit 4 bouwlagen. Het gehele pand is in uitstekende staat, zeer representatief en voorzien van een breed front. Thans is circa 128 m² voor verhuur beschikbaar.

De entree bevindt zich rechts in de voorgevel. Achter de entree bevindt zich direct de winkelruimte met achtergelegen opslag, pantry en sanitaire voorzieningen. Het brede front zorgt voor een goede zichtlocatie voor zowel wandelend publiek als voorbij rijdend verkeer.

De frontbreedte van het gehuurde bedraagt ca. 6 meter.

Het gehuurde mag uitsluitend worden gebruikt als winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavig object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

- Representatieve entree;
- Representatief front;
- Moderne pantry;
- Moderne sanitaire voorzieningen.

Doch het object wordt casco verhuurd.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 36.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

Aanvaarding: in overleg.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:
- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
- Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst Winkelruimte met aanvullende bepalingen van verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Kneuterdijk 2 A & B
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 224 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.