Object
Verhuurd

Koninginnegracht 60 4e verd, 's-Gravenhage 2514 AE 's-Gravenhage

2514 AE 's-Gravenhage

Omschrijving

TE HUUR
Koninginnegracht 60 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het kantoorgebouw ‘Royal House’ is gelegen op één van de meest prestigieuze en tegelijkertijd dynamische locaties van Den Haag, te weten de Koninginnegracht tussen de Javastraat en de Laan Copes van Cattenburch.

De Koninginnegracht is van oudsher één van de meest populaire kantorenlocaties van Den Haag. In de nabijheid zijn tal van...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Koninginnegracht 60 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het kantoorgebouw ‘Royal House’ is gelegen op één van de meest prestigieuze en tegelijkertijd dynamische locaties van Den Haag, te weten de Koninginnegracht tussen de Javastraat en de Laan Copes van Cattenburch.

De Koninginnegracht is van oudsher één van de meest populaire kantorenlocaties van Den Haag. In de nabijheid zijn tal van ambassades en consulaten, De Bank Nederlandse Gemeenten, de Kamer van Koophandel en diverse internationale organisaties gevestigd. Op loopafstand begint het historische Haagse uitgaanscentrum (Buurtschap 2005), met zijn vele antiekwinkels, stadspaleizen, musea, theaters, restaurants en winkels. Het kantoorgebouw is zeer geschikt om modern kantoor te houden in een historische omgeving.

BEREIKBAARHEID
Met eigen vervoer is het object uitstekend bereikbaar. De Utrechtse Baan geeft directe aansluiting op het Rijskwegennet (A4 Den Haag-Amsterdam, A12 Den Haag-Utrecht en de A13 Den Haag- Rotterdam).

De halte van tramlijn 9 ligt recht tegenover het object en staat in verbinding met Den Haag CS en NS station Den Haag Holland Spoor.

PARKEREN
Het is mogelijk om parkeerplaatsen te huren op eigen terrein. Langs de Koninginnegracht is tevens ruime en betaalbare parkeergelegenheid aanwezig.

OBJECT
De kantoorruimte van ca. 250 m² is gelegen op de vierde verdieping met uitzicht over de chique Koninginnegracht. Bij binnenkomst in ‘Royal House’ leidt een trap naar de gemeenschappelijke hal welke gebruikt wordt als wachtruimte. Een moderne lift of het trappenhuis geeft toegang tot de vierde verdieping waar de kantoorruimte zich bevindt.

De kantoorruimte, welke voor de verhuur beschikbaar is, is een volledig zelfstandige kantoorverdieping en beschikt over 8 kamers en een pantryruimte. Deze kapverdieping beschikt over een bijzonder ruim dakterras.

De kantoorruimte is direct te betrekken en in gebruik te nemen.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt opgeleverd in huidige staat, ondermeer voorzien van:

- Representatieve ‘gerenoveerde’ entreehal met natuurstenen vloer;
- 1 personenlift, geschikt voor 6/8 personen;
- Sanitaire voorziening;
- Pantry;
- Mechanische ventilatie voorzien van een koelsysteem en airconditioning;
- Zonwerende beglazing met te openen ramen en verticale screens achterzijde van het gebouw;
- Deels stucplafonds deels systeemplafonds voorzien van beeldschermvriendelijke verlichtingsarmaturen;
- Vloerbedekking;
- Verwarming door middel van radiatoren met thermosstatische kranen;
- Kabelgoten t.b.v. data, elektra en telefoonbekabeling.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 125,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.
De huurprijs voor parkeerplaatsen bedraagt € 1.500,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

De servicekosten bedragen € 32,50,- per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen, voor de kosten van de leveringen en diensten.

Aanvaarding: in overleg.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:
- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
- Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Koninginnegracht 60 4e verd
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrumoverig
Kantoor
Oppervlakte 250 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen liftenkabelgotensysteemplafondtoiletpantryverwarming
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.