Object
Verhuurd

Koninginnegracht 62, 's-Gravenhage 2514 AG 's-Gravenhage

2514 AG 's-Gravenhage

Omschrijving

TE HUUR
Koninginnegracht 62 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het kantoorgebouw is gelegen op één van de meest prestigieuze en tegelijkertijd dynamische locaties van Den Haag, te weten de Koninginnegracht tussen de Javastraat en de Laan Copes van Cattenburch. De Koninginnegracht is van oudsher één van de meest populaire kantorenlocaties van Den Haag. In de nabijheid zijn tal van ambassades en...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Koninginnegracht 62 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het kantoorgebouw is gelegen op één van de meest prestigieuze en tegelijkertijd dynamische locaties van Den Haag, te weten de Koninginnegracht tussen de Javastraat en de Laan Copes van Cattenburch. De Koninginnegracht is van oudsher één van de meest populaire kantorenlocaties van Den Haag. In de nabijheid zijn tal van ambassades en consulaten, De Bank Nederlandse Gemeenten, de Kamer van Koophandel en diverse internationale organisaties gevestigd.

Op loopafstand begint het historische Haagse uitgaanscentrum (Buurtschap 2005), met zijn vele antiekwinkels, stadspaleizen, musea, theaters, restaurants en winkels. Het kantoorgebouw is zeer geschikt om modern kantoor te houden in een historische omgeving.

BEREIKBAARHEID
Met eigen vervoer is het object uitstekend bereikbaar. De Utrechtse Baan geeft directe aansluiting op het Rijskwegennet (A4 Den Haag-Amsterdam, A12 Den Haag-Utrecht en de A13 Den Haag- Rotterdam).

De halte van tramlijn 9 ligt recht tegenover het object en staat in verbinding met Den Haag CS en NS station Den Haag Holland Spoor.

PARKEREN
Achter het object bevindt zich een parkeerdek (dubbele laag) met voorterrein, welke plaats biedt aan ca. 30 auto's. Langs de Koninginnegracht is tevens ruime en betaalbare parkeergelegenheid aanwezig.

OBJECT
Het kantoorgebouw heeft een entree in het midden van de klassieke voorgevel. Bij binnenkomst in de centrale hal is er een receptiemogelijkheid en zijn de eerste kamers te betreden. Hierachter ligt het centrale trappenhuis met met lift.

Het kantoorpand kenmerkt zich door een vaste kern met trap, lift en toiletten met daar omheen efficiente kantoorvloeren welke thans ingericht zijn door de huidige gebruiker. Het inbouwpakket omvat glazen wanden en een systeemplafond voorzien van een koelinstallatie.

Het betreft een Rijksmonument met een totaalmetrage van ca. 1.440 m2, waarvan nog 1.103 m² beschikbaar is, als volgt verdeeld:

- Souterrain: ca. 112 m²;
- Begane grond: ca. 293 m²;
- 1ste verdieping: ca. 360 m²;
- 2de verdieping: ca. 338 m²;
- 3de verdieping: ca. 338 m². VERHUURD

Deelverhuur is bespreekbaar, units zijn beschikbaar vanaf ca. 338 m².

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt opgeleverd in huidige staat, ondermeer voorzien van:

- Stijlvolle entree met glazen tochtportaal en houten receptiebalie;
- 8-persoonslift;
- Elektrische installatie;
- Gasinstallatie;
- Brandmeldinstallatie;
- Warmte-installatie;
- Airconditioning;
- Alarminstallatie;
- Data-installatie;
- Luchtbehandelingsinstallatie (mechanische ventilatie met topkoeling);
- Hydrofoor;
- Elektrische overheaddeur;
- Intercom;
- Kabelgoten;
- Halogeenverlichting in het trappenhuis;
- Systeemplafonds met inbouwarmaturen;
- Vergaderzaal met wandverlichting;
- Pantry op iedere verdieping;
- Sanitair op iedere verdieping;
- Lamellen voor de ramen;
- Lichtdoorlatende dakkoepels;
- Dakbeveiliging met aanhaakpunten, hekwerk, e.d.;
- Ruime fietsenstalling;
- Elektrisch bedienbare buitenzonwering aan de achterzijde (zuidzijde).

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 155,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding: per direct.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:

- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
- Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Koninginnegracht 62
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Ligging in woonwijk
Kantoor
Oppervlakte 338 m²
Verdiepingen 3
Voorzieningen liftenkabelgotentoiletpantry
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.