Object
Verkocht

Laan van Meerdervoort 24, 's-Gravenhage 2517 AK 's-Gravenhage

2517 AK 's-Gravenhage

Omschrijving

TE KOOP
Laan van Meerdervoort 24 / Anna Paulownastraat 99 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen aan de rand van de populaire zeeheldenbuurt, op zichtafstand van het Vredespaleis. De directe omgeving heeft een fijn aanbod van horecagelegenheden en op loopafstand is ook het winkelgebied van de Zeeheldenbuurt gelegen.

Het gebied kenmerkt zich door een bijzondere mix aan landelijke...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

TE KOOP
Laan van Meerdervoort 24 / Anna Paulownastraat 99 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen aan de rand van de populaire zeeheldenbuurt, op zichtafstand van het Vredespaleis. De directe omgeving heeft een fijn aanbod van horecagelegenheden en op loopafstand is ook het winkelgebied van de Zeeheldenbuurt gelegen.

Het gebied kenmerkt zich door een bijzondere mix aan landelijke winkelketens en lokale winkeliers. Naast het supermarktaanbod is het aanbod in non-food zeer divers met een apotheek, speelgoedwinkel, drogisterijen en een grote verscheidenheid aan winkels in het mode- en kledingsegment.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. Het is gelegen aan de centrumring
De op- en afritten van rijkswegen A4, A44, A12 en A13 zijn goed bereikbaar via de Javastraat en Raamweg.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het spoorwegstation Den Haag Centraal is op ca 10 tram-minuten gelegen.

PARKEREN
Het pand beschikt over eigen parkeermogelijkheid op achtergelegen terrein (2 auto's) . In de directe omgeving is betaald parkeren aan de openbare weg mogelijk. Tevens is het mogelijk om een bedrijfsparkeervergunning aan te vragen.

OBJECTOMSCHRIJVING
Het betreft een omstreeks 1907 gebouwd pand. Het betreft een gesplitst pand waarvan thans de gehele begane grond voor verkoop beschikbaar is.

De hoofdentree bevindt zicht aan de Laan van Meerdervoort. Tevens is er een extra entree aan de Anna Paulownastraat, waarnaast ook de poort voor het achtergelegen terrein is.

Het totale oppervlak bedraagt circa 160 m². Dit metrage is niet conform NEN 2580 ingemeten.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavige wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
- Moderne pantry;
- 2 toiletten;
- Buitengevel dubbel glas;
- Vloerafwerking;
- Databekabeling (CAT5).

BESTEMMINGSPLAN
'Zeeheldenkwartier', vastgesteld d.d. 08-09-2011.

Verkoopprijs
€ 450.000,- k.k.

Aanvaarding:
In overleg.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: ’s-Gravenhage
Sectie: O
Nummer: 8538
Appartementsindex: A1

BTW
Bij de overdracht en levering is geen BTW verschuldigd.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de koopovereenkomst zal koper ter meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom voldoen op kwaliteitsrekening van de notaris binnen 10 werkdagen, nadat de wilsovereenstemming door beide partijen is getekend.

Koopakte
Standaard NVM koopakte BOG

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Koopvoorwaarden
Voor de verkoop zijn verkoopvoorwaarden gesteld die hieronder zijn opgenomen. Bij het uitbrengen van een bieding en het sluiten van de koopovereenkomst dient men bekend te zijn met deze verkoopvoorwaarden en deze te aanvaarden.

- Koper wordt in de gelegenheid gesteld de onroerende zaak voor het sluiten van de koopovereenkomst te laten keuren door een erkend bouwtechnisch bureau om eventuele bouwkundige gebreken vast te stellen, dan wel de onroerende zaak te laten controleren op de aanwezigheid van asbesthoudende materialen en/of grond op enige verontreiniging te laten onderzoeken. Koper heeft hier wel/geen gebruik van gemaakt.

- Koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak meer dan 75 jaar oud is. Dit betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe panden. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat verkoper niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, verwarming en warmwaterinstallaties met toebehoren, de riolering en de aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht.

- Aan verkoper is niet bekend dat in de onroerende zaak of bij installaties asbesthoudende materialen zijn verwerkt, anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd, destijds gebruikelijk was. Ook is aan verkoper niet bekend dat naderhand door andere (vorige) eigenaren of bewoners asbesthoudende materialen zijn gebruikt bij eventuele renovaties en/of verbouwingen. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen, dit geldt ook voor asbesthoudende vloerbedekking, dienen op grond van de (milieu)wetgeving speciale maatregelen te worden getroffen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enige asbesthoudende stof in de onroerende zaak kan voortvloeien.

- Verkoper heeft koper op het feit gewezen dat hij niet beschikt over een energielabel. Verkoper en koper zijn nadrukkelijk overeengekomen dat bij de eigendomsoverdracht verkoper geen energielabel aan koper zal overhandigen. Koper vrijwaart verkoper zowel voor als na de juridische levering van de verplichting zo’n certificaat te verzorgen.

Van toepassing zijnde gegevens met betrekking tot de onroerende zaak zijn eveneens op verzoek bij ons op kantoor ter inzage. Dit zijn bijvoorbeeld: stukken van de vereniging van eigenaren, huishoudelijke reglementen, eigendomsbewijs, splitsingsakte, splitsingstekening, reglementen, erfpachtvoorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1907
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Laan van Meerdervoort 24
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Kantoor
Oppervlakte 160 m²
Verdiepingen 1
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.