Object
Verhuurd

Lange Voorhout 11 3e vd, 's-Gravenhage 2514 EA 's-Gravenhage

2514 EA 's-Gravenhage

Omschrijving

TE HUUR
Lange Voorhout 11 te 's-Gravenhage.

OMGEVINGSFACTOREN
Het object is gelegen aan het historische Lange Voorhout met diverse internationale bedrijven, ambassade(s) en het Hotel des Indes. Ook is het Binnenhof met haar Hofvijver en Mauritshuis in de naaste omgeving gelegen.
Op loopafstand is het Buurtschap 2005 - de Denneweg met diverse horecafaciliteiten en hoogwaardige...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Lange Voorhout 11 te 's-Gravenhage.

OMGEVINGSFACTOREN
Het object is gelegen aan het historische Lange Voorhout met diverse internationale bedrijven, ambassade(s) en het Hotel des Indes. Ook is het Binnenhof met haar Hofvijver en Mauritshuis in de naaste omgeving gelegen.
Op loopafstand is het Buurtschap 2005 - de Denneweg met diverse horecafaciliteiten en hoogwaardige retail.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. In de naaste omgeving zijn de uitvalswegen naar het rijkswegennet (Utrechtsebaan) de A4, A44, A12 en A13 gelegen.
Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het NS Station Den Haag Centraal is praktisch op loopafstand gelegen. Er zijn diverse opstapplaatsen van het regionale vervoer (Kneuterdijk) in de naaste omgeving.

PARKEREN
Het is mogelijk om maximaal 2 parkeerplaatsen te huren in de ondergelegen parkeergarage. Tevens zijn er diverse parkeergarages op loopafstand gelegen (Malieveld en Tournooiveld), waar abonnementen kunnen worden afgesloten.

OBJECT
De kantoorruimte maakt onderdeel uit van het object gelegen aan het Lange Voorhout 9-11 te Den Haag. Het gedeelte Lange Voorhout 11 dateert uit de 18e eeuw. Het object is in 2017 geheel gerenoveerd en voldoet aan de hoogwaardige eisen die thans aan kantoorruimte worden gesteld.

Het betreft de derde verdieping van ca. 184 m² v.v.o., deeluitmakende van het zelfstandige object Lange Voorhout 11 te Den Haag.

Indeling:
De zelfstandige kantoorruimte is toegankelijk via de gezamenlijke entrée partij aan het Lange Voorhout 11. Via deze gedeelde entrée is het mogelijk om de derde verdieping met de lift of via het trappenhuis te bereiken.

De kantoorruimte is deels voorzien van luxe (glazen) separatie wanden en omvat een deels openruimte en een vergaderruimte (werkkamer). De ruimte aan de voorzijde is voorzien van een massieve eikenhouten parketvloer. Daarnaast beschikt de kantoorruimte over een sanitaire groep en aansluitingen t.b.v. een pantry.

Tevens bestaat de mogelijkheid (in overleg) gebruik te maken, gezamenlijk met de overige huurders van Lange Voorhout 11, van de lunchfaciliteiten gelegen in het souterrain.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavig object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

? Hoogwaardige klimaatinstallatie voorzien van koeling, verwarming en mechanische ventilatie verwerkt in de gestuukte plafonds;
? Verwarming deels via plafonds en deels via radiatoren;
? Verlichting d.m.v. spots in het plafond;
? Aansluitingen t.b.v. een pantry;
? Bestaande, zeer recentelijk vernieuwde, moderne sanitaire groepen;
? Vloeren deels met eikenhouten parket, deels zonder vloerbedekking;
? Vloer in entreehal uitgevoerd in gezoet marmer;
? Huidige glazen separatie wanden;
? Data voorzieningen (Cat-6 met patchkast).

HUURGEGEVENS
Huurprijs kantoorruimte
De huurprijs bedraagt € 195,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurprijs parkeerplaats
De huurprijs voor parkeerplaatsen bedraagt € 2.400,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen op voorschotbasis € 35,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW. Hiervoor worden de navolgende diensten geleverd:
? Gas- c.q. olieverbruik inclusief vastrecht en meterhuur;
? Elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht en meterhuur t.b.v. installaties en de verlichting van de algemene ruimten alsmede van het gehuurde;
? Waterverbruik inclusief vastrecht en meterhuur;
? Telecommunicatievoorzieningen inclusief vastrecht;
? Onderhoud en periodieke controles van: verwarmings- en/of luchtbehandelingsinstallaties / Automatische deur- bedieningsinstallaties / Intercominstallatie / CO2-detectie / Liftinstallaties / Hydrofoorinstallaties / Glasbewassingsinstallatie / Brandmeldinstallaties / Gebouwbewakingsinstallaties / Storingsmelder / Noodstroominstallaties of andere gebouwgebonden installaties of bouwkundige zaken;
? Terreinonderhoud;
? Schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten, liften, beglazing buitenzijde alsmede zonwering, gemeenschappelijke ruimten, terrassen, parkeerkelder en/of -terrein;
? Verzorging afvoeren huisvuil (wel door Huurder zelf in container te deponeren), containerhuur, afval- en stortkosten;
? Eventuele nachtveiligheidsdienst, bewaking;
? Administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

AANVAARDING:
Per direct.
Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:
? Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
? Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
? Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 01 januari 2019, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
? Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden betalingsverplichting (huur+servicekosten+BTW)
? Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
? Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Lange Voorhout 11 3e vd
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Kantoor
Oppervlakte 200 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen toiletverwarming
Onderhoud
Onderhoud binnen goed tot uitstekend
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.