Object
Verhuurd

Lange Voorhout 72, 's-Gravenhage 2514 EH 's-Gravenhage

2514 EH 's-Gravenhage

Omschrijving

TE HUUR
Lange Voorhout 72 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Dit bijzondere object is gelegen in het historische Museumkwartier met veel statige objecten, pal naast het Paleis Lange Voorhout. Het uitzicht aan de voorzijde, direct over de lange zijde van het Voorhout, is bijzonder mooi.

De locatie is onderdeel van Buurtschap Centrum 2005, naast de Denneweg met haar beroemde schijf van vijf:...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Lange Voorhout 72 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Dit bijzondere object is gelegen in het historische Museumkwartier met veel statige objecten, pal naast het Paleis Lange Voorhout. Het uitzicht aan de voorzijde, direct over de lange zijde van het Voorhout, is bijzonder mooi.

De locatie is onderdeel van Buurtschap Centrum 2005, naast de Denneweg met haar beroemde schijf van vijf: wining, dining, lifestyle, fashion & beauty. In de directe omgeving bevindt zich een keur aan musea, hotels, restaurants en winkels. Op zeer korte afstand bevinden zich de bekende bezienswaardigheden het Binnenhof, de Hofvijver en het Plein met diverse horecagelegenheden en terrassen

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. Het is gelegen aan een rustige doorgaande weg. De op- en afritten van rijkswegen A4, A44, A12 en A-13 bevinden zich in de directe omgeving.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Tramhalte 1 en 9 en bushalte 18, 22 en 24 zijn op loopafstand gelegen. Het NS-station Den Haag Centraal bevindt zich in de directe omgeving, op circa 5 minuten loopafstand.

PARKEREN
Het object heeft geen eigen parkeermogelijkheden. In de directe omgeving is (betaald) parkeren aan de openbare weg mogelijk. Tevens zijn er diverse parkeergarages, waaronder de gloednieuwe Q-park garage Museumkwartier evenals de Pleingarage.

OBJECT
Het betreft een Rijksmonument, welke omstreeks 1800 is gebouwd. Het pand is van oorsprong gebouwd als woning, maar sinds lange tijd in gebruik als kantoor.

De ruimte is ca. 239 m² v.v.o. groot conform NEN-2580, verdeeld over de begane grond, 3 verdiepingen en een kelder. Het object beschikt over 2 trappenhuizen en een fraai lichthof in het midden van het pand.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in huidige staat en is onder andere voorzien van:

- Veel klassieke details;
- Hardstenen vloer;
- Sanitaire voorzieningen;
- Moderne verlichtingsarmaturen;
- Centrale verwarming;
- Open haard.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 4.750,00 per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten: nader te bepalen.

Aanvaarding: in overleg.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:

- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
- Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Lange Voorhout 72
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Kantoor
Oppervlakte 239 m²
Verdiepingen 3
Voorzieningen toiletpantryverwarming
Onderhoud
Onderhoud binnen goed tot uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.