Object
Verkocht

Luxemburgstraat 6, 's-Gravenhage 2552 RC 's-Gravenhage

2552 RC 's-Gravenhage

Omschrijving

TE HUUR
Luxemburgstraat 6 te 's-Gravenhage

OMGEVINGSFACTOREN
De ruimte ligt in het winkelcentrum Loosduinen, direct naast de Loosduinse Hoofdstraat waar vele winkels te vinden zijn.

Dit wijkwinkelcentrum, gevestigd in een oude dorpskern op steenworp afstand van badplaats Kijkduin, is het kloppende hart van stadsdeel Loosduinen in Den Haag.

BEREIKBAARHEID
Loosduinen is vanaf Station Den...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Luxemburgstraat 6 te 's-Gravenhage

OMGEVINGSFACTOREN
De ruimte ligt in het winkelcentrum Loosduinen, direct naast de Loosduinse Hoofdstraat waar vele winkels te vinden zijn.

Dit wijkwinkelcentrum, gevestigd in een oude dorpskern op steenworp afstand van badplaats Kijkduin, is het kloppende hart van stadsdeel Loosduinen in Den Haag.

BEREIKBAARHEID
Loosduinen is vanaf Station Den Haag Centraal het makkelijkste te bereiken met tram 2 (richting Kraayenstein) en tram 3 (richting Loosduinen). Je stapt dan uit bij de halte Loosduinse Hoofdstraat respectievelijk Arnold Spoelplein, van waar je binnen vijf minuten op het Loosduinse Hoofdplein staat.

Met de auto volg je voor Loosduinen de borden met Kijkduin strand, dat op amper twee kilometer afstand ligt, en 'Centrum Loosduinen'.

PARKEREN
In de directe omgeving is (betaald) parkeren aan de openbare weg mogelijk.

OBJECT
Het pand is omstreeks 1925 gebouwd. De ruimte wordt op dit moment gebruikt als kantoor/magazijn door een loodgietersbedrijf. Thans is de gehele begane grond van circa 135 m² voor verhuur beschikbaar.

De entree bevindt zich centraal in de voorgevel. Achter de entree bevindt zich direct de bedrijfsruimte en ingebouwde entresol vloer, voorzien van pantry, sanitaire voorzieningen en CV-gas.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavig object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

- Entree;
- Pantry;
- Sanitaire voorzieningen;
- CV-gas.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 995,- per maand te vermeerderen met BTW.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

Aanvaarding: in overleg.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:

- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
- Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Luxemburgstraat 6
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 135 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.