Object
Verhuurd

Plaats 31, 's-Gravenhage 2513 AD 's-Gravenhage

2513 AD 's-Gravenhage

Omschrijving

TE HUUR
Plaats 31 te 's-Gravenhage.

OMGEVINGSFACTOREN
De winkellocatie de Plaats is gelegen recht tegenover de Hofvijver en het Binnenhof en maakt deel uit van de chique Haagse Paleispromenade. De Paleispromenade bestaat uit de Hoogstraat, Plaats en Noordeinde. Dit winkelgebied wordt gekenmerkt door de vestigingen van diverse winkelformules in het hoge segment zoals Oger, Suit Supply, Credo,...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Plaats 31 te 's-Gravenhage.

OMGEVINGSFACTOREN
De winkellocatie de Plaats is gelegen recht tegenover de Hofvijver en het Binnenhof en maakt deel uit van de chique Haagse Paleispromenade. De Paleispromenade bestaat uit de Hoogstraat, Plaats en Noordeinde. Dit winkelgebied wordt gekenmerkt door de vestigingen van diverse winkelformules in het hoge segment zoals Oger, Suit Supply, Credo, Michael Kors, Boston Trader, Mody Mary, Nespresso, Petit Bateau en Schaap & Citroen. De aanwezigheid van deze detaillisten zorgt in dit gedeelte van de Haagse binnenstad voor een breed aanbod van mode, kunst en design.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. Het is gelegen in de directe omgeving van de verbindingswegen naar de rijkswegen.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het spoorwegstation Den Haag Centraal is op korte afstand, welke via tram 1, 2, 15 en 16 of buslijn 22 en 24 in korte tijd te bereiken is.

PARKEREN
Het pand beschikt niet over eigen parkeermogelijkheden. In de directe omgeving is betaald parkeren aan de openbare weg mogelijk. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van de parkeergarages in de directe omgeving. (Noordeinde, Museumkwartier, Parkstraat, Torenstraat).

OBJECT
Het betreft een omstreeks 1900 gebouwd woon-winkelhuis in neogotische stijl met enkele details in Art Nouveau. Het gehele pand is gerenoveerd, in uitstekende staat en voorzien van originele details.

Thans is de gehele begane grond en kelder van circa 150 m² v.v.o. voor verhuur beschikbaar.
BG : 80 m²
Kelder : 70 m²

De entree bevindt zich links in de voorgevel. Achter de entree bevindt zich direct de winkelruimte.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavig object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
- Representatieve entree
- Moderne pantry
- Moderne sanitaire voorzieningen
- Originele details
- Ruime kelder
- Breed front
Bij winkelruimte vermelden: Doch het object wordt uitsluitend casco verhuurd.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 40.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

Aanvaarding: in overleg

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:
Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst Winkelruimte met aanvullende bepalingen van verhuurder.

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1900
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Plaats 31
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 80 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.