Object

Crispijnstraat, 'De Crispijn', Crispijnstraat type II, Woning, 's-Gravenhage 2513 SJ 's-Gravenhage

2513 SJ 's-Gravenhage

Omschrijving

DE CRISPIJN: EEN UNIEK PROJECT IN HET ZEEHELDENKWARTIER!

Bent u op zoek naar een zeer compleet herenhuis met stadstuin en inpandige garage in een bruisende omgeving dichtbij het centrum van Den Haag, dan is het project DE CRISPIJN een uitgelezen kans!
De Crispijnstraat behoort tot één van de straten in het gezellige 'upcoming' Zeeheldenkwartier. Door de verscheidenheid aan trendy...

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

DE CRISPIJN: EEN UNIEK PROJECT IN HET ZEEHELDENKWARTIER!

Bent u op zoek naar een zeer compleet herenhuis met stadstuin en inpandige garage in een bruisende omgeving dichtbij het centrum van Den Haag, dan is het project DE CRISPIJN een uitgelezen kans!
De Crispijnstraat behoort tot één van de straten in het gezellige 'upcoming' Zeeheldenkwartier. Door de verscheidenheid aan trendy designwinkels, gezellige koffietentjes en lunchrooms, warme bakkers en zonnige terrasjes is het een must om één van de 13 eengezinswoningen in DE CRISPIJN te bemachtigen.

Een woning in De Crispijn is een echt duurzame woning (A+++) met een eigen inpandige garage, een werk- of hobbyruimte op de begane grond, op de eerste etage een ruime woonverdieping met tuin op het zuidwesten en maar liefst 4 slaapkamers op de tweede verdieping. Wilt u geen hobby- of werkruimte op de begane grond, dan kan deze ruimte ook als vijfde slaapkamer worden gebruikt. De woningen worden opgeleverd met zonnepanelen, vloerverwarming, een Siematic keuken en sanitair van Villeroy&Boch.

De woonverdieping is voorzien van vloerverwarming, extra verdiepingshoogte en er valt veel daglicht binnen door de grote ramen aan zowel de voor- als achterkant van de woning. Het gaat nu té ver om alle details te noemen, maar dit project kent, in vergelijking tot andere projecten een meer kwalitatieve, hoogwaardige en volledige afwerking. Ook zijn meer details in de architectuur en afwerking opgenomen.

Een groot gezin of gewoon behoefte aan veel ruimte?
Dan zul jij je in deze royale tussenwoning met maar liefst vijf slaapkamers meer dan thuis voelen. De kamer op de begane grond kun je natuurlijk ook als atelier of studeerkamer inrichten.

De woningen hebben een inpandige parkeergarage/berging met een oppervlakte van circa 25 m² of een inpandige parkeerplaats.

Met de diverse opties en indelingsvarianten kunt u de woning geheel afstemmen op uw woonwensen.

Kenmerken

Overdracht
Status Verkocht
Bouw
Aantal eenheden 9
Aantal vrije eenheden 9
Locatie
Adres Crispijnstraat 82
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 406 m³ - 406 m³
Perceeloppervlakte 100 m² - 100 m²
Woonoppervlakte 127 m² - 127 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.