Object

Nieuw Kijkduin, Nieuw Kijkduin type F, bouwnummer: 6, 's-Gravenhage 2585 AA 's-Gravenhage

2585 AA 's-Gravenhage

Omschrijving

Zon, zee, strand, duinen en een heerlijk briesje!

Kijkduin, de tweede badplaats van Den Haag, ondergaat een metamorfose. Direct aan de boulevard ontstaat een nieuwe skyline. Luxe appartementen bovenop een rijk gevarieerde functiemix van retail, horeca en de foodmarkt ‘Vers aan Zee’, vormen samen een zeer gevarieerd wit dorp dat zich fraai aftekent tegen het beschermde groene...

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Zon, zee, strand, duinen en een heerlijk briesje!

Kijkduin, de tweede badplaats van Den Haag, ondergaat een metamorfose. Direct aan de boulevard ontstaat een nieuwe skyline. Luxe appartementen bovenop een rijk gevarieerde functiemix van retail, horeca en de foodmarkt ‘Vers aan Zee’, vormen samen een zeer gevarieerd wit dorp dat zich fraai aftekent tegen het beschermde groene duinlandschap.

In deze gemoedelijke omgeving is volop ruimte voor rust, ontspanning en sport. De natuur nodigt je continu uit om te gaan wandelen, te joggen of te surfen in de gezonde buitenlucht. Nieuw Kijkduin betekent vier seizoenen per jaar comfortabel verblijven op een plak waar geen dag hetzelfde is. Waar wonen weer puur genieten is!

Natuurlijk
De inspiratie is ontleend aan historische binnensteden, waarbij geen gebouw hetzelfde is en iedere uitbreiding op een organische wijze iets passends toevoegt. De buitenruimte bepaalt de kracht van de locatie. Die moet ten volle worden benut en de levendigheid door het hele jaar heen vergroten. De locatie vraagt om een hoogwaardig pallet van lichtgekleurde materialen. Daarnaast is groen essentieel en op alle niveaus aanwezig. De alom aanwezige beplanting bestaat uit typische duinbeplanting.
Een wit dorp in de duinen dat zich mooi aftekent tegen het groene landschap.

Openbare ruimte
De nieuwe, verhoogde boulevard is de drager van het plan. Het dorp bestaat uit een samenspel van straten en pleinen. Door de hoger gelegen boulevard ontstaat een beschut winkelgebied. De knikkende gevellijnen verrassen de bezoeker. Zij bieden steeds een ander perspectief. De boulevard, het Deltaplein en het Zuidbordes hebben een weidse oriëntatie op zee, terwijl het lagere winkeldeel juist intimiteit biedt. Het Deltaplein is een spectaculair ‘balkon aan de zee’.

De eerste fase
De namen van alle appartementengebouwen zijn geïnspireerd op windsoorten die veelvuldig van zich laten spreken rond de Middellandse Zee. Poniente (koop) en Vendaval (huur) zijn – naast het Deltaplein – de eerste appartementengebouwen die gerealiseerd worden. In het voorjaar van 2017 vinden de eerste voorbereidende werkzaamheden plaats, niet veel later gevolgd door de officiële start verkoop van Poniente.

Kenmerken

Overdracht
Status Verkocht
Bouw
Woning type bovenwoning
Aantal eenheden 4
Aantal vrije eenheden 2
Locatie
Adres Nieuw Kijkduin
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 317 m³ - 322 m³
Woonoppervlakte 122 m² - 124 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.