Haardstede 1 , 2543 VS, 's-Gravenhage

  prijs op aanvraag
  Gijs Rebel
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Gijs
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  MAATSCHAPPELIJK VASTGOED T.B.V. KINDERDAGVERBLIJF Haardstede 1 - 5 te 's-Gravenhage VOORNEMEN VERHUUR VAN GEBOUW De gemeente Den Haag heeft het voornemen om een locatie te ontwikkelen bestemd op te worden gebruik op het gebied van kinderopvang, voorschoolse educatie...

  Toon meer

  Kenmerken

  Downloads

  MAATSCHAPPELIJK VASTGOED T.B.V. KINDERDAGVERBLIJF
  Haardstede 1 - 5 te 's-Gravenhage

  VOORNEMEN VERHUUR VAN GEBOUW
  De gemeente Den Haag heeft het voornemen om een locatie te ontwikkelen bestemd op te worden gebruik op het gebied van kinderopvang, voorschoolse educatie en buitenschoolse opvang. Hiertoe zal aan de Haardstede 1-5 te ’s-Gravenhage, kadastraal geregistreerd als gemeente ’s-Gravenhage, sectie AW, nummer 1786 een gebouw worden gerealiseerd. Start bouw: 2025/2026. Het gebouw wordt een drielaags schoolgebouw (b.v.o. +/- 2700 m²) met kinderopvang (b.v.o. +/- 345 m²) op de begane grond welke zal beschikken over een eigen buiten/speelterrein (+/- 200 m²). Het voornoemde perceel zal vervolgens worden gesplitst in appartementsrechten waarna een van de appartementsrechten zal worden bestemd voor de hiervoor genoemde bestemming. De gemeente Den Haag wenst in verband met bovenstaande het voornoemde appartementsrecht te verhuren aan een partij die actief is op het gebied van kinderdagopvang, voorschoolse educatie en buitenschoolse opvang.

  VEREISTEN
  Potentiële gegadigden dienen in ieder geval te voldoen aan de volgende minimumvereisten:
  - De gegadigde moet een organisatie betreffen die actief is op het gebied van kinderdagopvang die gecertificeerd aanbieder is van voorschoolse educatie.
  - De gegadigde moet aantoonbaar de activiteiten op het gebied van voorschoolse educatie kunnen uitvoeren op een wijze waarop de kansengelijkheid van kinderen binnen de stad Den Haag wordt bevorderd en op een wijze die voldoet aan hetgeen is omschreven in de paragraaf “Voorschoolse educatie” die is te herleiden naar de Haagse Educatieve Agenda (Haagse Educatieve Agenda 2022-2026 (ontwikkeldoorindenhaag.nl) en het beleidskader VE (Zie bijlage 1).
  - De gegadigde dient na selectie een intentieovereenkomst aan te gaan met de gemeente Den Haag inzake de huur van de te ontwikkelen ruimte waarbij rekening wordt gehouden met een huurprijs die tenminste kostprijs dekkend is en naar schatting tussen de € 150,- en € 200,- per m² zal bedragen.
  - De gegadigde dient akkoord te gaan met een huurovereenkomst van 5 jaar met een optie tot verlenging van de huurperiode met 5 jaar.
  - De gegadigde dient te zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

  CRITERIA
  Gegadigden die aan de hiervoor vermelde criteria voldoen zullen worden beoordeeld aan de hand van de navolgende beoordelingscriteria:
  - De gegadigde betreft een kinderdagopvang organisatie die aanbieder is van voorschoolse opvang en tevens voornemens is dit aan te bieden op de hiervoor omschreven locatie aan de Haardstede te ‘s-Gravenhage(1 pnt);
  - De gegadigde betreft een kinderdagopvang organisatie die aanbieder is van tussenschoolse opvang en tevens voornemens is dit aan te bieden op de hiervoor omschreven locatie aan de Haardstede te ‘s-Gravenhage (1 pnt);
  - De gegadigde betreft een kinderdagopvang organisatie die aanbieder is van naschoolse opvang en tevens voornemens is dit aan te bieden op de hiervoor omschreven locatie aan de Haardstede te ‘s-Gravenhage (1 pnt);
  - De gegadigde betreft een kinderdagopvang organisatie die aanbieder is van vakantieopvang en tevens voornemens is dit aan te bieden op de hiervoor omschreven locatie aan de Haardstede te ‘s-Gravenhage (1 pnt);
  - De gegadigde beschikt over een intentieovereenkomst met de Islamitische Basisschool Yunus Emre aan de Haardstede 1-5 (officieel huisnummerbesluit volgt) te Den Haag (3 pnt) óf;
  - De gegadigde kan een verklaring overleggen van de Islamitische Basisschool Yunus Emre dat zij voornemens is een dergelijke intentieovereenkomst met de gegadigde te sluiten (1 pnt);

  Indien u als gegadigde in aanmerking wenst te komen voor het huren en gebruiken van bovenstaande locatie voor het omschreven doel dan kunt u uw interesse aan de hand van de hierna genoemde minimumvereisten en beoordelingscriteria gemotiveerd kenbaar maken door te mailen naar centralevastgoedorganisatie @denhaag.nl o.v.v. Haardstede 1-5 te Den Haag.

  OMGEVINGSFACTOREN
  De gemeente Den Haag heeft het voornemen om een locatie te ontwikkelen in de wijk Bouwlust en Vrederust. De locatie bevindt zich midden in de woonwijk, gelegen tussen 2 wijkwinkelcentra "De Ambachtsgaarde" en "De Stede", voorzien van alle dagelijkse behoeften.

  BEREIKBAARHEID
  De bereikbaarheid van het object is goed te noemen. De locatie is centraal gelegen in de wijk Bouwlust en Vrederust tussen twee belangrijke doorgaande wegen van Den Haag, de Erasmusweg en de Melis Stokelaan. Via onder meer de nabij gelegen N211 is een goede aansluiting op het Rijkswegennet (A4, A12, A13).

  Bus- en tramhalten zijn op loopafstand van de locatie gelegen.

  TERMIJN REACTIE
  U dient uw interesse uiterlijk op 4 april 2024 (5 weken na publicatiedatum, donderdag 29 februari) gemotiveerd bij de gemeente kenbaar te maken door middel van het gebruik van het e-mailadres centralevastgoedorganisatie @denhaag.nl. Het verzoek van de gemeente is om de motivering met bijbehorende bijlagen/bewijsstukken in één e-mailbericht naar het voornoemde e-mailadres toe te sturen. De inhoud van aanvullende e-mailberichten wordt door de gemeente niet in de beoordeling meegenomen.

  DE BEOORDELING
  De gegadigden worden beoordeeld op basis van de bovenstaande minimumvereisten en beoordelingscriteria. Indien na de beoordeling van de inschrijvingen meerdere gegadigden zijn die aan de minimumvereisten voldoen en ten aanzien van de beoordelingscriteria eindigen op een gelijk aantal punten dan wordt door middel van een (notariële) loting bepaald welke gegadigde wordt geselecteerd. De gegadigden worden niet uitgenodigd voor het bijwonen van de loting en worden schriftelijk geïnformeerd over de lotingsuitslag en daarmee over de definitieve selectiebeslissing.

  Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling Centrale Vastgoedorganisatie Den Haag (CVDH) door te mailen naar centralevastgoedorganisatie @denhaag.nl.

  +++

  Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs prijs op aanvraag
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Onder bod

  Bouw

  Hoofdfunctie maatschappelijk vastgoed
  Bouwjaar 1965
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Haardstede 1
  Plaats 's-Gravenhage
  Provincie Zuid holland
  Land Nederland
  Ligging
  • In woonwijk

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Bedrijfsmatig vastgoed team

  Op zoek naar zakelijk vastgoed? Ontdek ons diverse aanbod! Experts in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. Uw ideale zakelijke locatie wacht op u!

  Ontdek het maatschappelijk vastgoed

  Haardstede 1, 2543 VS, 's-Gravenhage
  Bedrijfsmatig vastgoed taxeren?

  Professionele taxatie van uw bedrijfspand? Ontdek onze deskundige NVM-gecertificeerde taxateurs. Betrouwbare waardebepaling voor uw zakelijke succes. Contacteer ons nu!

  Locatie

  Haardstede 1, 2543 VS, 's-Gravenhage

  Schaduwwijzer

  Gijs Rebel
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Gijs
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.